Web Analytics Made Easy - Statcounter

معمر الاریانی، وزیر اطلاع رسانی دولت منصور هادی در پیروی از اربابان خود در عربستان خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران جمهوری اسلامی ایران شد و گفت که این اقدام گامی مهم است و ایران را مجبور می‌کند که سیاست خصمانه خود را کنار بگذارد.

وی با متهم کردن ایران به قاچاق سلاح و استفاده از این سلاح برای هدف قرار دادن منابع انرژی و گذرگاه‌های آبی بین المللی و همچنین تهدید امنیت و صلح منطقه‌ای و جهانی مدعی شد: از سرگیری خرید و فروش سلاح با ایران درگیری‌های منطقه را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



الاریانی گفت: نسبت به خطرات رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران هشدار می‌دهیم و این اقدام ضربه‌ای دردناک برای تلاش‌های ایجاد صلح و همچنین منبعی برای تهدید امنیت و ثبات منطقه وجهان است.

وزیر دولت مستعفی یمن جمهوری اسلامی ایران را به دخالت در امور یمن، عراق، لبنان و سوریه و تلاش برای صادر کردن انقلاب نیز متهم کرد.

 پیش از این نیز دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس در نامه‌ای بدون در نظر گرفتن موضع اعضای این شورا به شورای امنیت سازمان ملل خواستار تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شد.
در پی خبر منتشره از سوی دبیرخانه شورای همکاری خلیج فارس مبنی بر درخواست تمدید تسلیحاتی ایران و سایر اتهامات باطله از سوی دبیرکل جدید الورود این شورا، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه با ابراز تاسف از رویکرد غیرسازنده برخی اعضای این شورا در قبال جمهوری اسلامی ایران اظهارکرد: متاسفانه به نظر می‌رسد شورای موسوم به همکاری خلیج فارس به سخنگوی برخی کوته فکران داخل شورا و خارج منطقه مبدل شده و دبیرخانه شورا نیز با تاثیر از سیاست‌ها و رفتار‌های اشتباه و مخرب برخی اعضای آن، بلندگوی ایران ستیزان شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: شورای همکاری خلیج فارس که در اوج ناکارآمدی خود است و اختلافات درونی و سیاست‌های غیر واقع بینانه باعث عقیم بودن این شورا شده، با این اقدام خود باعث نادیده گرفتن حقایق منطقه و چشم فروبستن به روی واقعیات و اولویت‌ها در این شرایط حساس شده است.

موسوی افزود: بیانیه غیرمسئولانه دبیرکل در حالی به صورت یکجانبه و دیکته شده صادر می‌شود که برخی از اعضای شورا حتی در زمان مشکلات اقتصادی، دست از خرید و انباشت سلاح بر نداشته و از بزرگترین خریداران تسلیحات در منطقه و جهان بوده و بدون شک منافع آمریکا نیز به فروش بیشتر تسلیحات به این کشور‌ها با چنین رویکرد و ادعا‌های واهی گره خورده است.

سخنگوی دستگاه سیاست خارجی در خاتمه اظهار کرد: وضعیت کشتار مردم و کودکان بی دفاع در یمن از مصادیق عینی سیاست‌های غلط برخی اعضای این شوراست که هر روز با انواع سلاح‌های غربی و توسط سردمداران همین شورا در مقابل چشم جهانیان قربانی می‌شوند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایران دولت مستعفی یمن شورای همکاری خلیج فارس پارسی خبر همکاری خلیج فارس تسلیحاتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان

به گزارش قدس آنلاین،‌ سازمان نویسندگان که در زمینه حمایت از آزادی بیان فعالیت دارد، اعلام کرد که از میان ۶۱ نویسنده و مترجم نامزد دریافت جایزه انجمن قلم آمریکا (PEN)، تعداد ۲۸ نویسنده تصمیم گرفتند کتاب‌های خود را از این رویداد خارج کنند و این تصمیم پس از آن صورت گرفت که نویسندگان مشهور در یک سری نامه‌های سرگشاده از انجمن قلم آمریکا به دلیل حمایت نکردن از نویسندگان فلسطینی انتقاد کردند.

مراسم اهدای جوایز قرار بود در ۲۹ آوریل در تاون هال شهر نیویورک برگزار شود، اما اکنون لغو شده است.

این جمع از نویسندگان با امضای نامه‌ای خواستار استعفای فوری مدیرعامل این سازمان، مدیر آن و تمام اعضای کمیته اجرایی آن شدند و بر «تضاد فاحش» بین موضع انجمن قلم آمریکا و سایر مراکز قلم در سراسر جهان تاکید کرد. در بخشی از این نامه آمده بود که انجمن قلم انگلیس، همراه با قلم ایرلند و قلم ولز، به صراحت از موضع غیرانتقادی دولت بریتانیا در قبال اسرائیل انتقاد کرده‌اند، خواستار تحقیقات در مورد فروش تسلیحات به اسرائیل شده‌اند و خواستار اعمال فشار سیاسی به اسرائیل برای تبعیت از قوانین بین‌المللی شده‌اند. در مقابل، انجمن قلم آمریکا هیچ انتقادی به همدستی آمریکا در بمباران غزه نداشته است.

به گزارش ایندیپندنت، در این نامه همچنین آمده بود که انجمن قلم آمریکا به تعهد اعلام‌شده سازمان به صلح و برابری برای همه، و آزادی و امنیت برای نویسندگان در همه جا خیانت کرده است.

پیش‌تر نیز در ماه فوریه بیش از ۵۰۰ نویسنده با امضای نامه‌ای سرگشاه نسبت به رویکرد منفعل و سکوت انجمن قلم آمریکا (PEN) نسبت به کشتار روزنامه‌نگاران، نویسندگان و شاعران فلسطینی توسط رژیم اسرائیل انتقاد کرده بودند. در این نامه سرگشاده نویسندگان و متخصصان ادبی از جمله «روکسان گی»، «مازا منگیست» و «نانا کوامه آجی-برنیاه» به انجمن قلم آمریکا (PEN) از این سازمان خواسته بودند تا موضع محکم‌تری در قبال جنگ اسرائیل در غزه اتخاذ کند.

البته انجمن قلم آمریکا به این انتقادها پاسخ داد و با استناد به اینکه آنها «در کنار نویسندگان غزه ایستاده‌اند» خواستار آتش‌بس فوری شد و بر گسترش حمایت خود از نویسندگان فلسطینی از طریق صندوق اضطراری خود تأکید کرد.

دیگر خبرها

  • لغو جایزه «انجمن قلم آمریکا» در پی تحریم نویسندگان
  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • توییت جنجالی کاربر معروف روس درباره تحریم ها علیه ایران | عکس
  • اتحادیه اروپا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال می‌کند
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران
  • سیاست تحریم‌ شکسته خورده است/رژیم صهیونیستی تهدیدی برای تمام منطقه است
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • دیپلماسی فعال انرژی ایران، زمینه‌ساز افزایش چشم‌گیر فروش نفت و گاز کشور در شرایط تحریمی شد
  • آمریکا با تامین تسلیحاتی اسرائیل در منطقه خواهان خویشتنداری است