Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پژمان صالحی‌فر مدیرکل انتقال خون کرمانشاه گفت : یکی از روش‌های مورد تاکید برای کمک به درمان بیماران کرونا، تزریق پلاسما بهبودیافتگان است به همین دلیل از حدود ۹ هزار بهبودیافته کرونایی استان می‌خواهیم که برای این کار خیرخواهانه، انسانی و خداپسندانه به مرکز انتقال خون کرمانشاه مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت : در آمریکا روزانه ۱۵ هزار بهبود یافته به سه هزار مرکز پلاسما تراپی این کشور برای اهدای پلاسما در راستای کمک به درمان مبتلایان این بیماری مراجعه می‌کنند و این نشان از اهمیت این روش برای درمان این بیماری است.

صالحی فر، با بیان اینکه از افراد بین ۱۸ تا ۶۰ سال بهبودیافته استان که بیماری زمینه‌ای ندارند می‌خواهیم به مراکز انتقال خون برای اهدای پلاسما مراجعه کنند، افزود: روزانه به طور میانگین حدود ۲۰۰ نفر در کشور بر اثر مبتلا به بیماری کرونا از دست می‌دهیم که ممکن است با تزریق پلاسما تا حدی برخی از آن‌ها نجات یابند.

او با اشاره به اینکه هنوز هیچ دارو و راه قطعی برای درمان کووید ۱۹ تاکنون کشف نشده و فقط برخی دارو‌ها به بهبود افراد کمک می‌کند، گفت: احتمال دارد در فصل زمستان و پاییز با شروع فصل سرما این بیماری دوباره به اوج برسد، بنابراین انتظار داریم حدود نصفی از بهبودیافتگان بیماری کرونا برای اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند تا ذخیره کافی در این رابطه تا فصل پاییز داشته باشیم.

باشگاه خون o منفی در کرمانشاه راه‌اندازی شود

صالحی فر اهدای خون را به دلیل امکان ذخیره سازی کوتاه مدت یک نیاز همیشگی و مستمر دانست و گفت: مجروحان تصادفات، نزاع و دعوا، خونریزی‌های اتاق عمل، پیوند اعضا، پیوند استخوان، بیماران سرطانی، کلیوی و ... همواره و روزانه به خون نیاز دارند و به همین علت نیاز به اهدای خون یک نیاز مداوم و همیشگی است.

او با بیان اینکه ۴۷ درصد از اهدا کنندگان خون استان به طور مستمر یعنی سالی حداقل ۲ بار خون اهدا می‌کنند، افزود: در چهار ماه اول سال جاری حدود ۱۳ هزار و ۸۰۰ نفر در استان خون اهدا کردند که نسبت به سال گذشته و با توجه به شیوع بیماری کرونا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

مدیرکل انتقال خون کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون هیچ یک از کارکنان مرکز انتقال خون کرمانشاه به بیماری کرونا مبتلا نشده اند؛ از رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی کرونا در مراکز خرید، پاساژها، بوستان ها، تعویض پلاک و مراکز پیشخوان دولتی انتقاد کرد و گفت: این در حالی است که در مرکز انتقال کرمانشاه برای مراجعین تمامی موازین بهداشتی به طور سختگیرانه‌ای رعایت می‌شود و اصلا جای نگرانی نیست.

صالحی فر از حضور نیافتن مسئولان و مدیران استان برای اهدای خون در جهت تبلیغ و آرام سازی ذهنی جامعه انتقاد کرد و حضور آن‌ها برای اهدای خون با توجه به شرایط کرونایی را بسیار مهم و حیاتی دانست.

او با اشاره به اهمیت گروه خونی o منفی برای کمک به جلوگیری از خون ریزی‌های لحظات ابتدایی مجروحان که پزشکان از گروه خونی افراد اطلاع ندارند، افزود: این گروه خونی در لحظات ابتدایی درمان و جلوگیری از خون ریزی بسیار حیاتی است و ذخیره کافی آن نیاز مبرم هر جامعه‌ای است و به عنوان یک ذخیره راهبردی در جهان شناخته شده است.

صالحی فر خواستار راه اندازی یک باشگاه از افراد دارای گروه خونی o منفی با مشارکت مسئولان به ویژه رسانه‌ها شد تا ذخیره کافی از این گروه خونی که حیات و زندگی بسیاری افراد به آن وابسته است در استان داشته باشیم.

او گروه خونی A منفی را بسیار با اهمیت دانست و از دارندگان آن خواست برای اهدا خون که نجات جان یک انسان است به مرکز انتقال خون مراجعه کنند.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتقال خون علوم پزشکی ویروس کرونا انتقال خون کرمانشاه بیماری کرونا مراجعه کنند مرکز انتقال برای اهدای گروه خونی برای اهدا اهدای خون صالحی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر

سال‌ها از تخریب ساختمان اهدای خون مشتاق کرمان می‌گذرد و مردم در حاشیه یکی از مهمترین خیابان‌های شهر با ساختمان نیمه تمامی مواجه هستند که هیچ اقدام مثبتی برای آن انجام نمی‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، پایگاه سابق اهدای خون مشتاق در کرمان در خیابان شریعتی، بین قورخانه و بازار قدمگاه واقع شده بود و از نظر موقعیت جغرافیایی در مرکز شهر و در نزدیکی مراکز مهمی مانند مسجد جامع کرمان، صفه عزاخانه و غیره قرار گرفته است و در زلزله‌هایی که در سال 95 و 96 در کرمان به وقوع پیوست برای این ساختمان مشکلاتی ایجاد کرد و به صلاح دید مهندسان فنی، این ساختمان تخریب شد.

سال‌ها از تخریب این ساختمان می‌گذرد و مردم کرمان در حاشیه یکی از مهمترین خیابان‌های این شهر با ساختمان نیمه تمامی مواجه هستند که نه تنها از نظر بصری چهره شهر را نازیبا کرده و بخشی از پیاده‌رو خیابان اصلی شهر را اشغال کرده، هیچ اقدام مثبتی هم برای آن انجام نمی‌شود.

پروژه احداث ساختمان جدید پایگاه اهدای خون مشتاق کرمان با وجود اهمیت این پروژه و پس از گذشت چیزی در حدود 5 سال از آغاز احداث آن، پیشرفتی زیر 50 درصد دارد و البته مدیرکل انتقال خون استان کرمان امیدوار است که با توجه به اعتباراتی که به این پروژه تخصیص داده شده، به پیشرفت بالای 50 درصد برسد و در سفرهای استانی ریاست جمهوری برای تکمیل آن اقدام شود.

ایرج شکوهی، مدیرکل انتقال خون استان کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به آخرین وضعیت احداث ساختمان پایگاه انتقال خون کرمان در خیابان شریعتی و نزدیک به میدان مشتاق، اظهار داشت: عملیات ساخت و احداث این مرکز انتقال خون از سال 97 آغاز شده است.

وی با اشاره به مشکلاتی که برای ساختمان قبلی این مرکز انتقال خون کرمان ایجاد شده بود، گفت: در زلزله‌هایی که در سال 95 و 96 در کرمان به وقوع پیوست برای ساختمان قبلی این مرکز مشکلاتی ایجاد شد.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان به بازدید مهندسان فنی از این ساختمان، بیان کرد: مهندسان فنی در این بازدید صلاح دیدند که این ساختمان تخریب شود و عملیات عمرانی و بازسازی مرکز این انتقال خون کرمان عملاً از سال 98 و 99 آغاز شد.

وی با بیان اینکه برای احداث این ساختمان مشکلاتی وجود داشت، افزود: با پیگیری‌هایی که انجام شد مشکلاتی در ارتباط با سند این ملک وجود داشت که خوشبختانه مشکلات سند آن حل شده است.

شکوهی با اشاره به اینکه سال قبل با پیگیری‌هایی که انجام شد، اعتبارات خوبی برای پایگاه انتقال خون مشتاق کرمان تخصیص داده شد، گفت: سرعت ساخت و ساز ساختمان جدید این پایگاه انتقال خون، خوب است و در حال حاضر پیشرفت 45 تا 50 درصدی دارد.

وی با بیان اینکه سال 1402 حدود 15 میلیارد تومان اعتبار برای این مرکز در نظر گرفته شد که تاکنون تخصیص 66 درصدی داشته است، ادامه داد: اگر تخصیص 100 درصدی این اعتبارات را داشته باشیم، ساختمان این مرکز پیشرفت قابل توجهی خواهد داشت.

مدیرکل انتقال خون استان کرمان با اشاره به اینکه اگر این پروژه به پیشرفت بالای 50 درصد برسد در سفرهای استانی ریاست جمهور می‌توان برای تکمیل آن اقدام کرد، گفت: تکمیل این پروژه اهمیت ویژه‌ای دارد؛ این مکان در یک نقطه پرجمعیت است و موقعیت آن به گونه‌ای است که معمولاً مراجعین زیادی دارد و با تکمیل این پایگاه روزانه اهدای 100 واحد خون افزایش خواهیم داشت.

به گزارش تسنیم، با توجه به آمار بالای بیماران تالاسمی و هموفیلی در استان و همچنین آمار بالای تصادفات و اعمال جراحی در سراسر استان کرمان، روزانه به چیزی در حدود 250 واحد خون نیازمند هستیم که با بهره‌برداری از این ساختمان با توجه به اینکه در مرکز شهر و در دسترسی ساده مردم قرار دارد قطعاً در جذب علاقمندان به اهدای خون موثر است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • آخرین وضعیت ساختمان جدید اهدای خون مشتاق کرمان+تصویر
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نیاز انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی
  • انتقال خون اصفهان به گروه‌های خونی O و A منفی نیازمند است
  • اهدای خون فرماندار و معاونان فرمانداری کرمان + تصویر
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • کامنت موشن| آیا کرونای دیگری در انتظار جهان است؟