Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین،"علی فرزین" گفت:بیمه عمر دو چیز را بیمه می‌کند یکی از آنها ممات و دیگری حیات است، در بیمه ممات، هدف غلبه بر دغدغه مالی خانواده در نتیجه مرگ سرپرست خانوار است  و در بیمه حیات، هدف غلبه بر دغدغه‌های تامین آتیه در سالهای آتی فرد است که نمی‌داند در آن سالها چه وضعیتی به لحاظ سلامتی و درآمدی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیربیمه‌های عمرو مستمری بیمه البرز با اشاره به عدم علاقه مشتریان به بیمه های عمر برای حیات، ادامه داد: از آنجایی که صنعت از «بیمه‌های عمر برای فوت»، که اتفاقاً در شکل‌های کوتاه‌مدت و سالانه مناسب حال و روز کنونی است، غافل شده و نمایندگان را به عرضه مختلط فوت و حیات، سوق داده، درشرایط کنونی که «بیمه‌های عمر برای فوت» به دلیل ارزانی وعدم نیاز به آینده‌نگری‌های پیچیده، نیاز مهمتری است، چندان درویترین نمایندگان بیمه قرارندارند.

وی،درخصوص اینکه آیا رونق بازارسرمایه می تواند تهدیدی برای فروش بیمه نامه های عمر باشد، گفت: واقعیت این است که اگر بازار بیمه درست عمل کند، بازار سرمایه رقیب بازاربیمه نیست، بلکه مکمل آن است .

فرزین توضیح داد: در بازار بیمه، کسانی سعی می‌کردند که باتاکید بر مکانیزم مشارکت در منافع بیمه‌های عمر که نگاهی سودآورانه دارد، مشتریان را به سمت بیمه عمر جذب کنند،  کسی فکر نمی‌کرد که بازار سرمایه مانند یک شیر خفته  از خواب بیدار شود .

وی تاکید کرد که، وقتی که قرار باشد، با توجه کامل به مشارکت در منافع، موضوع اصلی قرارداد مورد غفلت قرار گیرد، طبیعی است که ابزارهای سرمایه‌گذاری بهتراز ابزارهای بیمه اینکار را انجام دهند.

مدیر بیمه‌های عمر و مستمری شرکت بیمه البرزبا بیان اینکه شرکت های بیمه ای در این راستا اقدامات زیادی انجام داده اند، گفت: اما همزمانی این مساله با شیوع ویروس کرونا پیشبرد راهکارها را با سختی بیشتری مواجه کرده است.

فرزین تصریح کرد:شرکتهایی که بتوانند خدمات غیرحضوری خود را گسترش دهند، با نگهداری از مشتریان موجود، شاید بتوانند بدون فروش جدید، تولید خود را در وضعیت قبل نگه دارند، درهرحال، اگردرسالجاری نگهداشت تولید حق‌بیمه در اندازه سال گذشته هم اتفاق افتد، نشانه خوب عمل کردن شرکتهای بیمه ای خواهد بود.

پربیننده ترین نماد ۲بانک و موسسه اعتباری در بازار سرمایه قرمز پوش شد شرکت‌های بیمه‌ای بنابر دلایلی تجدید ارزیابی دارایی‌ها را نمی‌خواهند ۸۰ درصد مطالبات بیمه ملت از ۴یا ۵بیمه‌گذار کلان است سامانه جدید جامع شکایات بیمه مرکزی به زودی رونمایی می‌شود شرکت‌های بیمه‌ای به افراد نابینا بیمه‌نامه عمر نمی‌فروشند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه بیمه عمر بیمه نامه علی فرزین بیمه البرز قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت شرکت های بیمه ای بیمه های عمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • اصلاحیه‌ای به کام بازار
  • عوامل رشد شاخص بورس روزهای اخیر چه بود؟
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ هزار میلیارد تومانی حوزه صنایع معدنی و صنعت
  • پاسخ به نیازهای ناشناخته بیمه‌گذاران بیمه رازی در ۱۴۰۳
  • انتصاب معاون توسعه‌ی بازار و خدمات پس از فروش بیمه دی
  • عضو اتاق بازرگانی:بانک مرکزی درحمایت ازتولید نمره قبولی گرفت