Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@14:20:57 GMT

مردم در کنار جذابیت بورس، از ریسک‌های آن غافل نشوند

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۱۸۹۶۸

مردم در کنار جذابیت بورس، از ریسک‌های آن غافل نشوند

«فرهاد دژپسند» امروز (دوشنبه) در آیین اختتامیه مسابقه آثار کوتاه رادیویی کار و تولید در محل سازمان صدا و سیما، افزود: امسال به نام «جهش تولید» مزین شده و نیازمند جهش در فضای کسب و کار هستیم که یک محور اساسی آن سرمایه‌گذاری و بهره‌وری است.
وی افزود: بنابراین باید از سرمایه‌های انباشته شده در عرصه‌های فیزیکی، مالی و انسانی، استفاده بهینه داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دژپسند یادآور شد: سال ۹۱ و با آغاز دور تازه تحریم‌ها تا کنون در سه سال رشد سرمایه‌گذاری مثبت بوده و در بقیه سال‌ها منفی شده، همچنین نرخ بهره برداری از ظرفیت‌های تولید در کشور حدود ۵۰ درصد است و در هر دو این موارد تامین مالی ثابت و سرمایه در گردش را نیاز داریم.
 وی گفت: نظام اقتصادی ایران بانک محور است، وقتی صحبت از تامین مالی می‌شود، بانک‌ها مورد توجه قرار می گیرند و بیماری بدتر آنکه هر بنگاهی با عارضه روبرو ‌شود، فکر می‌کند باید وام بگیرد تا مشکلش حل شود.
 وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: امروز بانکداری کشور در آستانه تحول است و در ماه‌های گذشته از سیستم‌هایی رونمایی شده که می‌توان در آن بدون مراجعه به بانک، حساب باز کرد، تسهیلات گرفت و احراز هویت شد.
 به گفته وی، مجاری تامین مالی در کشور متنوع شده، امروز برای تامین مالی ثابت نیاز به مراجعه به بانک از سوی صنایع کوچک و متوسط نیست، همچنین بنگاه های بزرگ می توانند با مراجعه به بازار سرمایه به تامین سرمایه های مورد نیاز بپردازند که یک کریدور قابل اعتماد برای تامین منابع است.
دژپسند تاکید کرد: حضور پررنگ و عمیق بازار سرمایه در تامین مالی در اقتصاد به بهبود کسب و کار و افزایش سرمایه گذاری‌ها کمک می‌کند، اما ورود به بازار سرمایه باید با مشاوره و مطالعه انجام شود.  
این مقام مسوول با اشاره به مفهوم اقتصاد مقاومتی گفت: برخی به غلط تصور می‌کنند در اقتصاد مقاومتی باید حصاری به دور خود کشید، اما اینطور نیست و باید با جهان پیرامونی ارتباط داشت و از تامین مالی خارجی و فناوری‌های نوین بهره‌مند شد.
دژپسند گفت:موضوع روانی در گمرک و به ویژه در واردات کالاهای سرمایه‌ای واسطه‌ای و مواد اولیه که بیش از ۸۵ درصد واردات کشور را تشکیل می‌دهند، باید مورد توجه قرار گیرد.
 وی بر لزوم به خدمت درآوردن مالیات برای تحقق جهش تولید تاکید کرد و گفت: سالم‌ترین درآمد دولت مالیات است و باید افزایش یابد،اما در شرایط کنونی که از نظر درآمدهای نفتی در مضیقه هستیم، نباید به مودیان مالیاتی فشار آورد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی از ارائه لایحه دو فوریتی به مجلس برای افزایش سرمایه شرکت‌ها و تعمیق بورس از مالیات ها خبر داد و افزود: دارایی‌های بی شمار انسانی و مالی در کشور وجود دارد و چنانچه بتوانیم عزم خود را برای استفاده بهینه از این دارایی‌ها جذب کنیم، می‌توان بسیاری دغدغه ها را کاهش داد و رسانه ها می توانند این باور را در جامعه ایجاد کنند. 
 وی گفت: رهبر معظم انقلاب در سند چشم انداز ۱۴۰۴ برتری در دو عرصه اقتصادی و علم و فناوری را تصویر کردند و چنانچه برخی مشکلات وجود نداشت، می‌توانستیم به این اهداف دستیابیم، هرچند در برخی حوزه ها این مهم محقق شده است.
دژپسند ابراز امیدواری کرد که مسوولان ظرفیت استفاده از قدرت بزرگ رسانه‌ها را داشته باشند که به معنای افزایش شفافیت، مسوولیت پذیری، پاسخگویی و کارایی است.
وی اضافه کرد: رسانه‌ها در امیدآفرینی، استفاده بهینه از دارایی ها، عبور از موانع و ایجاد یک قامت بلند برای ایران اسلامی نقش دارند.

بن بستی در کشور وجود ندارد
براساس این گزارش در این مراسم «سعید محمد» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا گفت: امروز نیازمند تبیین مواضع و تفکر رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی هستیم.
 وی افزود: همه تلاش این قرارگاه الگوسازی و گفتمان سازی در خصوص اقتصاد مقاومتی و خودباوری و خود اتکایی مردم و جوانان است و اعلام می‌کنیم در سازندگی کشور هیچ نیازی به غربی‌ها نداریم.
 فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا خاطرنشان کرد: امروز برخی معتقدند که در اداره کشور به بن بست رسیده ایم، اما قرارگاه به عنوان یک نمونه عملی اعلام می دارد که در کشور هیچ بن بستی نیست، اما باید از ظرفیت‌های سرشار کشور به موقع و به جا استفاده کرد تا مشکلات را به زانو درآورد.
به گزارش ایرنا، در آیین اختتامیه مسابقه آثار کوتاه رادیویی کار و تولید از ۱۰ اثر برگزیده از مجموعه ۲۴۵ اثر رسیده به این جشنواره با اهدای تندیس و لوح افتخار تقدیر شد.
 

برچسب‌ها فرهاد دژپسند جهش تولید اقتصاد مقاومتی بورس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهاد دژپسند جهش تولید اقتصاد مقاومتی بورس فرهاد دژپسند جهش تولید اقتصاد مقاومتی بورس اقتصاد مقاومتی تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۸۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اتحادیه جهانی تعاون (ICA) سالانه گزارشی را تحت عنوان «پایش جهانی تعاون» و با هدف معرفی ۳۰۰ تعاونی برتر در جهان منتشر می‌کند و این گزارش در قالب کتاب کاوشی در اقتصاد تعاون ترجمه و منتشر شده است.

در این کتاب اطلاعات جامعی بر اساس گردش مالی ۳۰۰ تعاونی برتر جهان، ۲۴۰۹.۴۱ میلیارد دلار برآورد شده است. در این رتبه‌بندی ۳۰۰ تعاونی برتر بر اساس گردش مالی، مجموعاً ۲۴۰۹.۴۱ میلیارد دلار را برای سال ۲۰۲۱ نشان می‌دهد که اکثر شرکت‌های فعال در بخش کشاورزی (۱۰۵ شرکت) و بخش بیمه (۹۶ شرکت) و پس از آن تجارت عمده و خرده‌فروشی (۵۷ شرکت) قرار دارند.

۵ تعاونی برتر بر اساس گردش مالی

تعاونی بانکداری «گروپ کردیت اگریکول» با گردش مالی ۱۱۷.۰۱ میلیارد دلار از کشور فرانسه تعاونی مصرف «REWE» با گردش مالی ۸۲.۰۳ میلیارد دلار از کشور آلمان تعاونی بانکداری«BPCE» با گردش مالی ۶۴.۰۶ میلیارد دلار از کشور فرانسه تعاونی کشاورزی «نونک هیوپ» با گردش مالی ۶۱.۱۷ میلیارد دلار از کشور کره جنوبی تعاونی مصرف «Leclerc» با گردش مالی ۶۰.۵۶ میلیارد دلار از کشور فرانسه

همان طور که ملاحظه می‌شود پر درآمدترین تعاونی‌های دنیا از حوزه بانکداری، مصرف و کشاورزی هستند.

همچنین در این کتاب، می‌توان به دسته بندی جغرافیایی این تعاونی‌های اشاره داشت به طوری که ۱۶۶ عدد از این تعاونی‌ها در منطقه اروپا، ۹۴ عدد از این تعاونی‌ها در منطقه آمریکا و ۴۰ عدد از این تعاونی‌ها در منطقه آسیا و اقیانوسیه قرار دارند. ضمناً در بررسی ۵ ساله این گزارش می‌توان به روند افزایش گردش مالی تعاونی‌های جهان به شکل زیر رسید:

کد خبر 6086736

دیگر خبرها

  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • درخواست سبدگردانی برای چه افرادی مناسب است؟
  • «کاوشی در اقتصاد تعاون» منتشر شد
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!
  • بورس به مدار برگشت؟
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی
  • آینده اقتصاد سوریه/ شرایط روزبه‌روز سخت می‌شود