Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهردار تهران در برنامه بازدید شهردار شب، ضمن بازدید از برخی پروژه‌های محله‌محور منطقه 12، بر لزوم تداوم روند بازآفرینی و احیای خانه‌های قدیمی در بافت تاریخی تهران تأکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مراسم بزرگداشت عید سعید غدیر خم و روز خبرنگار با حضور حامد مظاهریان معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهری و امور شورا و سرپرست معاونت توسعه منابع انسانی شهرداری تهران، علی‌محمد سعادتی شهردار قلب تهران، جمعی از مدیران شهری و برخی از خبرنگاران، به همت شهرداری منطقه 12 با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز عمارت مسعودیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم مظاهریان از خبرنگاران فعال شهری تقدیر کرد و روز خبرنگار را به آنان تبریک گفت. پس از آن وی به عنوان شهردار شب تهران به همراه شهردار منطقه 12 از پروژه‌های محله‌محور منطقه 12 نظیر خانه تاریخی اردیبهشت عودلاجان، محله‌های تختی و هرندی و بوستان بزرگ زندگی بازدید و از نزدیک میزان پیشرفت این پروژه‌ها را بررسی کرد.

سعادتی در ابتدای این بازدید در توضیح مرمت خانه اردیبهشت با بیان این نکته که این پروژه از جمله پروژه‌هایی است که با همراهی و همدلی اهالی محل در حال اجراست، گفت: تا قبل از آغاز مرمت این خانه تصور می‌شد قدمت خانه مربوط به دوران پهلوی اول است، اما به گفته استاد مرمت‌کار این خانه قدیمی، بر اساس ادله و اسناد مکشوفه در این خانه، قدمت خانه اردیبهشت عودلاجان احتمالاً به دوره زندیه برمی‌گردد.

مظاهریان نیز ضمن تقدیر از پیشرفت روند مرمت این خانه قدیمی اظهار داشت: به نظر می‌رسد با مرمت و احیای بنایی که کسی امیدی به احیایش نداشت، امروز همه اهالی خواستار بهسازی بناهای قدیمیشان هستند. گویا این خانه حس خوب احیای بافت تاریخی در بین اهالی را ترویج کرده است.

وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که به تیم مرمت خانه اردیبهشت عودلاجان کمک کرده تا روند کار را بدون هیچ دغدغه‌ای در سایه آرامش محلی دنبال کنند، مشارکت، همراهی و رضایت مردم محله با آنهاست و این موضوع جزو رویکردهای اصلی پروژه‌های محله‌محور و بسیار ارزشمند است.

به گفته مظاهریان، احیای تاریخ و هویت تهران ‌در قالب مرمت بناهای تاریخی دستورالعملی است که طی یکی دو سال اخیر از سوی مدیریت شهری تهران به‌طور جدی دنبال می‌شود.

معاون شهردار تهران همچنین اظهار امیدواری کرد که روند بازآفرینی و احیای خانه‌های قدیمی در بافت تاریخی تهران تداوم یافته و سرعت بیشتری به خود بگیرد.

سعادتی همچنین در خلال بازدید از بوستان زندگی توضیح داد: بوستان زندگی در گذشته مأمنی برای تجمع معتادین متجاهر بود که با ورود شهرداری تهران و اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی از سوی منطقه 12، به پاتوق خانواده‌های این محله تبدیل شده و در ایجاد احساس امنیت اجتماعی بین اهالی محله موفق عمل کرده است.

در ادامه شهردار شب تهران از رختشویخانه و حمام عمومی در بوستان زندگی که با هدف تأمین بهداشت برای ساکنین فاقد امکانات بهداشتی منزل در محله هرندی احداث شده، بازدید و دیدگاه‌های خود را درباره این پروژه‌ها بیان کرد. وی در پایان به بازدید از پروژه بلوار قیام و روند تبدیل آن به خیابان کامل پرداخت.

شهردار قلب تهران نیز ضمن معرفی و بیان تاریخچه مکان‌های مورد بازدید به ارائه گزارش از روند احداث این پروژه‌های محله‌محور پرداخت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بافت تاریخی تهران معاون برنامه ریزی و توسعه شهری پروژه های محله محور بافت تاریخی منطقه 12

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۹۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت پل خاتون امسال پایان می یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز؛ مهدی ارباب‌نیا گفت: در مراحل مرمتی انجام شده تاکنون بخش‌هایی که از لحاظ سازه‌ای و ایستایی غیر قابل نگهداری بود و همچنین مرمت‌های غیراصولی دوره‌های مختلف که باعث سنگینی پل شده بود، برداشته شد. او افزود: پس از اقدامات فنی استحکام بخشی و اجرای قسمت پایه‌ها و پایین پل، طاق پل مطابق با الگوی قدیمی سازه به شکل پر (ضربی) اجرا شد و اکنون قسمت‌های فوقانی طاق به شکل رومی اجرا می‌شود. بنای اولیه این پل بر اساس برخی مستندات تاریخی به دوران سلجوقی برمی‌گردد که در دوران شاه عباس صفوی تکمیل و تعمیر شده و رونق یافته است.  این پل با نام پل دختر، پل شاه‌عباسی، پل تاریخی کرج و پل خاتون شناخته می‌شود که بر اساس مستندات تاریخی نام خاتون را می‌توان قدیمی‌ترین نام این پل و منسوب به دوره سلجوقی عنوان کرد.  پل تاریخی کرج در سال ۱۳۷۹ با شماره ۳۵۰۱ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

دیگر خبرها

  • مرمت و بازسازی زورخانه ده‌ونک با قدمت بیش از یک قرن
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر
  • تکیه تاریخی سادات اخوی بازسازی می‌شود
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور
  • مرمت پل خاتون امسال پایان می‌یابد
  • مرمت پل خاتون امسال پایان می یابد
  • قدیمی‌ترین نقشه بازترسیم شده بافت تاریخی شیراز رونمایی شد