Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بیش از ۳۱۰ میلیارد تومان اعتبار از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون به دانشگاه علوم پزشکی مازندران اختصاص پیدا کرده است، گفت: بخشی از این منابع اعتباری برای زیرساخت‌های درمانی استان هزینه شده است و تاکنون بیش از ۴۷۰ تخت جدید در مراکز درمانی استان ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: دستگاه‌های کمک تنفسی زیادی در اختیار مراکز درمانی استان قرار گرفته است و تاکنون ۱۳ دستگاه اکسیژن ساز اضافه شده است.

بیشتر بخوانید

بستری ۱۹۷ بیمار کرونایی جدید در مازندران

دکتر موسوی ادامه داد: بیش از ۲۲ اکسیژن ساز جدید به مراکز درمانی استانی باید اضافه شود و نیاز به تامین هزینه ۴۰ میلیارد تومانی در این بخش داریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه بیشتر مراکز درمانی مازندران نیاز به سی تی اسکن دارد، گفت: این دستگاه‌ها تا پایان امسال در اختیار مراکز درمانی استان قرار می‌گیرد.

اودر ارتباط با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی برای درمان کرونا افزود: هزار و ۸۷ نفر نیروی جدید به کارگیری کردیم و از ظرفیت دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی در این ارتباط هم استفاده کردیم.

دکتر موسوی گفت: اگر موفق شویم که ۹۰ درصد افرادی که هنگام خروج از خانه از ماسک استفاده کنند، به اندازه قرنطینه‌های سخت اثرگذار است.

انتهای پیام/ م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی مازندران کرونا ویروس ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مازندران مراکز درمانی استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌شمالی گفت: وزارت علوم در حال حاضر پنج همت اعتبار از لحاظ تغذیه کمبود دارد و با مشکلات اساسی در زمینه جهش علمی اساتید روبرو است.

محمد وحیدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: در سنوات گذشته بین سه تا سه و نیم درصد از بودجه عمومی کشور به آموزش عالی تعلق داشت که اکنون به کمتر از سه درصد رسیده است.

وی افزود: کمبود بودجه در آموزش عالی در حالی انجام می‌شود که از دانشگا‌های کشور انتظار جهش علمی، رقابت در غرب آسیا و حفظ جریان نخبگانی در کشور را داریم.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان‌شمالی ادامه داد: افزایش بودجه وزارت علوم باید متناسب با عملکرد آن تعیین شود نه اینکه نسبت به سال گذشته افزایش یابد.

وحیدی خاطرنشان کرد: وزارت علوم در حال حاضر پنج همت از لحاظ تغذیه کمبود بودجه دارد و همچنین در زمینه جهش علمی اساتید با موانع جدی روبرو است.

وی افزود: امروزه دانشجویان معتقدند فعالیت اصلی بسیاری از رؤسای دانشگاه‌ها، سلف‌داری و مدیریت خوابگاه است و توانایی اقدام موثر آموزشی را ندارند.

وی تصریح کرد: وضعیت تخصیص بودجه به پارک‌های علم و فناوری در شرایط خوبی نیست و افزایش بودجه این پارک‌ها باید متناسب با عملکرد آن‌ها صورت گیرد.

دیگر خبرها

  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • مراجعه بیش از ۳۳ هزار بیمار به مراکز درمانی دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل در نوروز ۱۴۰۳
  • برپایی بیمارستان صحرایی در دانشگاه علوم پزشکی کرمان
  • خدمات درمانی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل به بیش از ۳۳ هزار بیمار
  • کمبود اعتبار پنج همتی دانشگاه‌ها در تامین تغذیه دانشجویان
  • بیمارستان مطهری قطب درمانی چشم پزشکی علوم پزشکی ایران خواهد شد
  • تخصیص بودجه برای بیمارستان ماهفروجک از نیازها است
  • کشف ۲ تن مواد غذایی فاسد در قزوین / پلمب ۳۲ واحد صنفی متخلف