Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان مدیر تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن‌سینای همدان گفت: ۷۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کووید ۱۹ در دانشگاه علوم پزشکی همدان مصوب شده و درحال اجرا است.

علیرضا سلطانیان در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح اقدامات تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در زمینه بیماری کووید ۱۹ اظهار کرد: معاونت تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در دو بخش فناوری و تحقیقات در موضوع کووید ۱۹ اقداماتی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ایجاد و توسعه خط تولید ماسک در مرکز رشد فناوری دانشگاه توسط شرکت آویده رایان الوند و تولید روزانه ۶۰ هزار ماسک جراحی و ۱۰ هزار ماسک N۹۵، ساخت دستگاه الکتروریسی و تولید ماسک نانو با کارآیی حدود ۹۹ درصد فیلتراسیون توسط شرکت نانو اسپایدر پویا، ساخت و تنظیم دستگاه کنترل کیفی ماسک های تولیدی و توزیع شده در سطح جامعه و ایجاد خط تولید ژل ضدعفونی کننده با پایه الکلی روزانه ۵۰۰۰ عدد توسط شرکت الوند فارمد پارس از جمله اقدامات حوزه فناوری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه کوددید ۱۹ دانست.

سلطانیان افزود: ساخت ۲۰ فیلم آموزشی در زمینه کروناویروس توسط شرکت رسانه سلامت الوند مستقر در مرکز رشد فناوری دانشگاه، ایجاد کلین روم کشت سلولی و فراهم کردن زیرساخت های لازم به منظور آمادگی برای استفاده از سلول های بنیادی در درمان کووید ۱۹، تصویب طرح فناوری بازیافت ضایعات حاصل از تولید ماسک های یکبار مصرف جراحی و استفاده از آن در تولید پارچه های نانو به روش الکتروریسی و طراحی و پیاده سازی سامانه سفیر سلامت با قابلیت ویزیت پزشکی و نسخه الکترونیک از راه دور به منظور کاهش تردد غیرضروری و جلوگیری از ازدحام بیماران در مطب و کلینیک ها از دیگر اقدامات حوزه فناوری دانشگاه است.

وی با بیان اینکه با استفاده از دستگاه کنترل کیفی ماسک و اجرای آزمایشات مخصوص درصد جذب ویروس بر روی ماسک مشخص می شود، خاطرنشان کرد: طرح های فناورانه بیشتر محصول محور بوده و بسیاری از این طرح ها اکنون در آستانه تجاری سازی هستند.

سلطانیان با بیان اینکه خط تولید ماسک راه اندازی شده همچنین محلول های ضدعفونی کننده با پایه الکی مجوز فروش گرفته و در چند روز آینده به بازار عرضه می شود، اعلام کرد: دستگاه الکتروریسی نانو نیز بعد از مشخص شدن نتایج آزمایشگاهی به تولید صنعتی می رسد.

وی با بیان اینکه در بخش تحقیقات نیز پژوهش های زیادی در زمینه های مختلف  انجام شده است، گفت: ۹۰ طرح تحقیقاتی در زمینه کروناویروس پیشنهاد شده بود که اکنون ۷۰ طرح مصوب شده و درحال اجرا است.

مدیر تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه در زمینه دارویی هنوز اقدام خاصی انجام نشده است، گفت: پلاسمادرمانی تحت نظر معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود همچنین پروپوزال طرح تحقیقاتی سلول های مزانشیمی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا که دچار عوارض تنفسی شدند نیز در حال بررسی است.

سلطانیان با بیان اینکه ۱۴ مقاله از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در زمینه کووید ۱۹ به چاپ رسیده است، مطرح کرد: بعد از به پایان رسیدن تحقیقات در حال بررسی نتایج آنها اعلام عمومی خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استانی اجتماعی کووید 19 کروناویروس دانشگاه علوم پزشكي تحقيقات دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا فناوری دانشگاه طرح تحقیقاتی تولید ماسک توسط شرکت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۹۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمدعلی زلفی‌گل,وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اولین کنفرانس ملی مهارتی ایران،گفت:باید جایگاه دانشگاه فنی‌حرفه‌ای توسعه یابد بنابراین تبدیل دانشگاه فنی حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی در حال پیگیری است.
زلفی گل گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک ویژگی منحصربه‌فرد دارد مبنی‌ بر این‌که فارغ‌التحصیلان این دانشگاه شاغل هستند این درحالی است که ایجاد شغل برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بسیار هزینه می‌برد برای همین است که مقام معظم رهبری به ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار تأکید می‌کنند.
وزیر علوم همچنین به ایجاد پارک علم و فناوری مهارتی و کنسرسیوم‌های اشتغال اشاره کرد که در این دانشگاه پیگیری می‌شود و افزود: در دو سال گذشته توجه و فعالیت زیادی درخصوص دانشگاه فنی و حرفه‌ای صورت گرفته است مبنی بر اینکه بودجه دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای هزار و دویست میلیارد تومان بود، هم اکنون امیدواریم به بیش از چهار هزار میلیارد تومان برسد و تقریباً چهار برابر شود.
وی افزود: بیش‌از هزار و پانصد میلیارد تومان نیز در سفرهای ریاست‌جمهوری به استان‌های مختلف برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای پیش‌بینی‌ شده است.وی همچنین از رفع مشکل استخدامی اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌ و حرفه‌ای نیز خبر داد.

دیگر خبرها

  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • دانشگاه‌های تحقیقاتی چگونه اقتصادهای منطقه‌ای را تقویت می‌کنند؟
  • هوش مصنوعی سرآمد علم های روز است / گستردگی این علم از مباحث دفاعی تا زمینه های کشاورزی
  • برگزاری جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • آیین افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت زنده یاد «نعمت الله سلطانی» در همدان 
  • افتتاح چند طرح به مناسبت هفته سلامت در استان همدان
  • فعالیت‌های تحقیقاتی و استنادی مبنای ارتقاء رتبه استادان است
  • تبدیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دانشگاه مهارت ملی
  • شمار پزشکان متخصص در شهرستان‌های همدان افزایش یافت