Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرسنل شرکتی بیمارستان های مشهد در اعتراض به عدم رعایت حقوق صنفی و کمبود دستمزد مقابل استانداری خراسان رضوی تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، یکی از این پرسنل معترض به ایلنا گفت:حدود 5 سال است که به صورت شرکتی در مراکز مختلف بهداشتی و درمانی مشغول به کار هستم.

وی افزود: در بیمارستانها و مراکز بهداشت مانند سایر نیروهای رسمی و پیمانی و قراردادی در حال کار و خدمت شیفتی هستیم، اما با نصف حقوق نسبت به دیگر پرسنل و در شرایط کاری مساوی این کار را انجام می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از این پرسنل گفت: خواسته امروز ما از این تجمع، حذف شرکتهای پیمانکاری و عقد قرارداد مستقیم با دستگاه اجرایی وزارت بهداشت است، این شرکت ها به این دلیل به وجود آمده که دولت مجوز استخدامی صادر نمی‌کند و شرکت ها به صورت خرید خدمت نیرو جذب می کنند.

وی گفت: متاسفانه قراردادهای ما نیروهای شرکتی به صورت یک تا سه ماهه و نهایتاً 6 ماهه عقد می شود و امنیت شغلی بسیار پایین با حداقل حقوق و مزایا حتی خدمات رفاهی و تسهیلات نیز به ما تعلق نمی گیرد، همچنین بیمه تامین اجتماعی نیز بعضاً توسط شرکت های پیمانکار کامل رد نمی شود.

وی افزود: یکبار در سال 1392 و با مصوبه هیئت وزیران و موافقت مجلس شورای اسلامی شرکت‌های پیمانکار در دستگاههای اجرایی دولت حذف شدند ولی سالهاست که ما تحت عنوان نیروی شرکتی مشغول به کار هستیم و متاسفانه کمترین توجهی از جانب دولت به ما نمی شود.

تجمع نیروهای شرکتی بهداشت و درمان مقابل استانداری‌ها درخواست طرف قرارداد شدن با دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌جای واسطه‌ها

نیروهای شرکتی شاغل در حوزه‌ بهداشت و درمان کشور مقابل استانداری‌های مختلف کشور تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، نیروهای شرکتی شاغل در حوزه بهداشت و درمان کشور امروز مقابل شماری از استانداری، تجمع کردند. استان‌های یزد، خوزستان، کرمان، مرکزی، لرستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی ازجمله استان‌هایی هستند، که معترضان مقابل استانداری‌های آنها حضور یافتند.

معترضان خواهان دخالت وزارت بهداشت برای حذف شرکت‌های پیمانکاری هستند؛ شرکت‌هایی که صرفا در چارچوب قانون کار پرداختی دارند؛ درحالیکه شاغلان رسمی حوزه بهداشت و درمان کشور چند برابر این میزان را از وزارت بهداشت دریافت می‌کنند.

به‌طور معمول، حقوق یک نیروی شرکتی شاغل در حوزه بهداشت و درمان، ۲ تا ۳ میلیون تومان است؛ اما پیمانی‌ها و رسمی‌ها به‌طور معمول ۵ تا ۷ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند. معترضان می‌گویند: حتی اگر دانشگاه‌های علوم پزشکی مایل نیستند که وضعیت استخدامی ما را به پیمانی تبدیل کنند، حداقل می‌توانند قرارداد مستقیم منعقد کنند تا از زیر نظر شرکت‌ها خارج شویم.

معترضان به صحبت‌های خود افزودند: نیروی‌های شرکتی از امتیازاتی مانند ۵۰ درصد امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری و فوق‌العاده ویژه محروم هستند؛ درحالی‌که نیروهای رسمی این امتیازات را به راحتی کسب می‌کنند که در نتیجه افزایش مناسبی را در حقوق خود شاهد هستند.

آنها با اشاره به در پیش بودن آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، برای استخدام ۲ هزار و ۲۰۰ نیروی قراردادی، افزودند: این وزارتخانه قصد دارد، هزاران نفر را در قالب قراردادی جذب کند. همچنین صدور مجوز استخدام پیمانی ۳ هزار نفر که در آزمون ۳۰ آبان ۹۸ شرکت کرده‌اند، در حال انجام است؛ با این حال تکلیف نیروهای شرکتی را روشن نمی‌کند.

نیروی‌های شرکتی می‌گویند که حتی در صورت شرکت در آزمون‌های استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، هیچ امتیازی نسبت به نیروهای تازه‌وارد که در آزمون ورودی نمره لازم را برای جذب کسب می‌کنند، ندارند و باید در یک رده با دیگر متقاضیان رقابت کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0036y2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تجمع مشهد مقابل استانداری بهداشت و درمان نیروهای شرکتی وزارت بهداشت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک سال است که رستوران‌های مشهد افزایش نرخ نداشته‌اند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اتحادیه صنف رستوران‌داران، چلوکباب، آشپزخانه و حلیم‌پزان مشهد گفت: نوروز امسال که با ماه رمضان نیز تقارن پیدا کرده بود و به دلیل احترام به ماه رمضان، ۵۰ درصد افت فروش داشتیم، چراکه معمولا در ماه رمضان پس از افطار کسی چلوکباب نمی‌خورد و معمولا مردم غذای فست‌فودی استفاده می‌کنند. پیش از ماه رمضان نیز تقریبا ۲۰ درصد کاهش فروش داشتیم.

حسن امیریان افزود: رستوران‌ها و آشپزخانه‌های مشهد افزایش نرخ نداشته‌اند. منتظر میزان افزایش حقوق کارگران و قیمت گوشت هستیم تا نرخ پیشنهادی خود را به انجمن حمایت از حقوق مصرف‌کننده اعلام کنیم. پس از آن در صورت تایید، نرخ به سازمان صمت اعلام می‌شود و مجددا پس از تایید سازمان صمت نرخ‌های جدید به ما ابلاغ خواهد شد.

امیریان گفت: یک سال است که افزایش نرخ نداشته‌ایم، اما زمانی که گوشت ۳۰۰ هزار تومانی به کیلویی ۶۰۰ هزار تومان افزایش نرخ پیدا کرد، در بهمن ماه سال گذشته مابه‌التفاوت آن را در هر پرس غذا اعمال کردیم که تقریبا هر پرس غذا حدود ۱۰ هزار تومان افزایش نرخ پیدا کرد، اما برای افزایش نرخ باید میزان افزایش اجاره‌بها، افزایش حقوق کارگر و افزایش حامل‌های انرژی را محاسبه و برآورد کرد.

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • کمک چهار میلیارد ریالی خیرین سلامت به بیمارستان حضرت زهرا (س) فریمان
  • تبدیل وضعیت کارکنان شرکتی به قرارداد کار معین در سال ۱۴۰۳
  • دلیل تجمع اعتراضی در مقابل فرمانداری بندرعباس چه بود؟
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی
  • اجرای دو طرح حوزه بهداشت و درمان بردسکن
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • تجمع بزرگ حمایت از فلسطین مقابل دانشگاه یِیل آمریکا
  • یک سال است که رستوران‌های مشهد افزایش نرخ نداشته‌اند