Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات نیوزیلند اعلام کردند از زمان شناسایی آخرین مورد انتقال بومی کروناویروس در این کشور بیش از ۱۰۰ روز گذشته است که می‌تواند نقطه عطف مهمی باشد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مقامات نیوزیلند بیش از ۱۰۰ روز است که مورد انتقال بومی کروناویروس در این کشور گزارش نشده است. تا امروز (دوشنبه) ۱۲۱۹ مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ از جمله ۲۳ مورد فعال گزارش شده است که این ۲۳ نفر در قرنطینه تحت مراقبت و درمان قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات نیوزیلند با بیان اینکه در مدت ۱۰۰ روز هیچ نوع انتقال بومی کروناویروس نداشته ایم، اظهار داشتند: تمامی موارد جدید ابتلا از خارج وارد کشور شده است و در مجموع تاکنون ۲۲ نفر از مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ جان خود را از دست داده اند.

درحالیکه در دیگر کشورها از جمله کشورهای همسایه نیوزیلند، همچون استرالیا یا ایالات متحده همچنان تلاش‌ها برای مقابله با همه گیری این بیماری ادامه دارد، نیوزیلند نمونه‌ای در روند مقابله با کروناویروس جدید است. یکی از دلایل مهار شیوع کروناویروس در نیوزیلند این است که اگرچه به نظر می آید همه گیری این بیماری در این کشور تحت کنترل است، روزانه هزاران مورد تست تشخیص کروناویروس انجام می‌شود.

به گفته نخست وزیر نیوزیلند استراتژی این کشور برای مقابله با این ویروس راهکاری ساده بوده است: "سخت و به موقع وارد عمل شدیم".

تدابیر مربوط به منع رفت و آمد در این کشور به طور جدی اجرا شد و همچنین اعمال سختگیرانه ترین قوانین برای مدت پنج هفته به قوت خود باقی بود.

به گزارش شبکه خبری سی ان ان، همچنین طبق اعلام وبسایت وزارت بهداشت این کشور، حذف بیماری کووید-۱۹ به معنای ریشه کن کردن ویروس از نیوزیلند برای همیشه نیست بلکه این اطمینان وجود دارد که حداقل برای مدت ۲۸ روز زنجیره انتقال ویروس در جامعه از بین رفت و می توان در آینده نیز هر گونه ورود موارد جدید مبتلا از خارج کشور را مهار کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس نیوزیلند کرونا در جهان کووید 19 انتقال بومی ۱۰۰ روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۷ مورد تب کریمه کنگو در کشور شناسایی شده است، گفت: در سال جاری نیز تاکنون ۶ مورد بیمار در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که متاسفانه یک نفر از این مبتلایان فوت شده است.

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با ایلنا درباره شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک عفونت ویروسی است که از طریق گزش کنه بین دام‌ها گسترش می‌یابد، اما در دام‌ها علائم خاصی را ایجاد نمی‌کند تا دامدار متوجه شود که دام مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو است.

وی ادامه داد: ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به مدت یک هفته در بدن دام می‌ماند و اگر در این مدت دام ذبح شده و قطعه قطعه شود، خطر انتقال این ویروس به کسی که این دام را ذبح کرده و یا گوشت تازه آن را قطعه قطعه کرده است وجود دارد. از سوی دیگر گزش کنه آلوده هم می‌تواند باعث انتقال بیماری به انسان شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: یک یا دو هفته بعد از انتقال ویروس علائم بیماری پدیدار می‌شود که معمولا هم با تب شدید همراه است. یک معضل بزرگ در بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو این است که اگر این بیماری در افراد به موقع تشخیص داده نشود و درمان نشوند به دنبال تب، بدن درد و سردرد علائم دیگری مانند خونریزی در فرد نیز ظاهر می‌شود و ممکن است دچار خونریزی از بینی، خونریزی زیر پوستی، استفراغ خونی، اسهال خونی و… شود و این خون آلوده ممکن است باعث انتقال بیماری به سایر افراد در تماس با او شود. بنابراین یکی دیگر از راه‌های مهم انتقال این بیماری انتقال از فرد مبتلا به افراد سالم است.اگر در بیمارستان احتیاطات خاص در مورد بیمار انجام نشود، خطر انتقال بیماری به کارکنان بیمارستان، پرستاران و پزشکان منتقل می‌شود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ نیز ۷۷ مورد مبتلا تشخیص داده شد و شش مورد منجر به فوت گردید. تاکنون نیز ۵ مورد مبتلا به تب خون‌ریزی‌دهنده کریمه کنگو را در استان سیستان و بلوچستان داشته‌ایم که یک مورد هم فوت شده است. این موارد به دنبال ذبح دام و قطعه قطعه کردن گوشت آن‌ها آلوده شده اند.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تاکید کرد: ذبح دام در کشتارگاه مانع از گسترش بیماری در جامعه می‌شود.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • پایان واکسیناسیون طیور لرستان علیه بیماری نیوکاسل
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • کره جنوبی نانوماهواره پرتاب کرد
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا