Web Analytics Made Easy - Statcounter

امین شمسی گفت: جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) از طریق شبکه سازی در محله های حاشیه شهر توانسته است به کارهای خیرخواهانه خود تسریع بخشد از این رو موازی کاری در این راستا کمتر شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان، امین شمسی مسئول جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص فعالیت های این جمعیت گفت: جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) شبکه ای منسجم و پویا از فعالان حاشیه شهر است، بدین معنا که افراد فعالی که در هر منطقه وجود داشتند را در فراخوانی گرد هم آورده ایم تا شبکه ای ایجاد شود و در هر محله فعالیت هایی در خور انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: جمعیت امام حسن (ع) در قالب های فرهنگی، عمرانی، پزشکی، اجتماعی و آموزشی در حال فعالیت است.

شمسی ادامه داد: در قالب فعالیت های عمرانی تا کنون پنج خانه در حاشیه شهر کرمان توسط این جمعیت ساخته و افتتاح شده است همچنین پنج خانه دیگر نیز در حال ساخت است، باید گفت که این خانه ها با کمک های مردمی و همچنین حمایت های کمیته امداد و سپاه برای نیازمندان حاشیه شهر ساخته می شوند.

مسئول جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع)  در خصوص انتخاب خانواده ها برای ساخت خانه توضیح داد: یکسری از خانواده ها توسط کمیته امداد معرفی می شوند برخی دیگر  نیز با شناسایی توسط جمعیت امام حسن(ع)  انتخاب می شوند.

وی بیان کرد: در حاشیه شهر کرمان هزار و ۵۰۰ خانواده تحت پوشش جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) قرار دارد همچنین این جمعیت سعی کرده است  در ایام مختلف  بسته های معیشتی گوناگونی را برای این خانواده ها تهیه و در اختیارشان قرار دهد.

شمسی اظهار کرد: جمعیت دانشجویی امام حسن (ع) در خصوص مبارزه با بیماری کرونا نیز جزو پیشگامان بوده است و با شبکه سازی انجام شده در راستای کمک مومنانه در این ایام  تا کنون ۵ بسته کمک معیشتی به هزار و ۵۰۰ خانواده شناسایی شده اهدا کرده است.

مسئول جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) به کرامت انسانی خانواده های شناسایی شده توسط این جمعیت اشاره و بیان کرد: از آنجایی که توزیع غذا در محله با مشکلاتی روبرو است از این رو برای حفظ کرامت انسانی خانواده های نیازمند در محله های تحت پوشش، تلاش کرده ایم که کارت خرید از مغازه به خانواده ها داده شود تا با مراجعه به فروشگاه هایی که در محل با آن ها هماهنگ شده است،نیاز خود را تامین کنند.

وی افزود: نه تنها فروشگاه محل بلکه با برخی نانوایی ها و داروخانه های سطح شهر در این رابطه رایزنی شده و خانواده ها برای تامین این نوع از نیازمندی خود می توانند به این مکان ها مراجعه کنند.

شمسی با بیان این که اکنون شبکه سازی جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) به پیشرفت های بسیار خوبی دست یافته است تا جایی که در هر محله کارها بر اساس این شبکه در محله پیش می رود و موازی کاری کمتر شده است، توضیح داد: جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) توانسته است  در شهرک هایی از جمله الله آباد، شیشه گر، صنعتی، امام حسن(ع)، حجتیه، روستای سیدی، شهرک قمر بنی هاشم و سرآسیاب شبکه سازی کند و  از معتمدین محله برای همکاری با این شبکه کمک بخواهد.

مسئول جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) ادامه داد: در هر محله یک فرد به عنوان سر تیم انتخاب شده است که این فرد تقریبا ۲۰ تا ۳۰ نفر را تحت حمایت خود دارد، از این رو فرد معتمد محله شناخت کامل به خانواده های نیازمند محله دارد و از طرفی نیز افراد نیازمند هم راحتتر می توانند با معتمد محله ارتباط برقرار کنند.

وی عنوان کرد: به دنبال این بوده ایم که هیچ کودکی در حاشیه شهر از تحصیل بازنماند از این رو، دانش آموزان نیازمند توسط جمعیت دانشجویی امام حسن (ع)در مدارس ثبت نام می شوند همچنین یک بسته کامل تحصیلی لوازم التحریر در اختیارشان قرار داده می شود.

شمسی توضیح داد: علاوه بر تامین هزینه های آموزشی دانش آموزان حاشیه شهر به دنبال وضعیت درسی آنان نیز هستیم از این رو  برخی از اعضای جمعیت امام حسن مجتبی (ع)  پی گیر مشکلات تحصیلی دانش آموزان تحت پوشش این جمعیت هستند.

مسئول جمعیت دانشجویی امام حسن مجتبی (ع) بیان کرد: این جمعیت همچنین صندوقی به راه انداخته تا به ضمانت معتمد محله به خانواده های نیازمند وام دهد و تا کنون به ۲۰ نفر کمک توسظ این جمعیت کمک شده است.

وی گفت: در راستای کمک مومنانه به دنبال این بوده ایم که برای خانواده های نیازمند شغل ایجاد کنیم از این رو با کمک های مردمی توانستیه ایم ۳ کارگاه نان پزی خانگی به راه اندازیم یا برخی از جوانان جویای کار را از طریق رابطه در برخی کارگاه ها مشغول به کار کرده ایم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: خانواده های نیازمند جمعیت امام حسن خانواده ها حاشیه شهر شبکه سازی تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت در شهر امیرکبیر

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران از تحویل ۹۰۰ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت در شهر جدید امیرکبیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید میرزائی ظهر امروز در آیین قرعه‌کشی واگذاری زمین به متفاضیان شهر جدید امیرکبیر با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه جوانی جمعیت اظهار داشت: مسئله جمعیت یکی از مباحث مهم دولت سیزدهم قرار گرفته است و همه استان‌ها موظف به اجرای ماده چهار قانون جوانی جمعیت هستند که در این راستا متقاضیانی که فرزند آنها از 24 مهر ماه سال 1400 به بعد متولد شده باشند. همچنین افرادی که چهار فرزند 20 سال به بالا دارند می‌تواند 200 متر زمین رایگان دریافت کنند. 

وی افزود: مراسم امروز قرعه کشی، مصوبه قرارگاه نهضت ملی مسکن استان است که مصوب شد 10 نفر از متقاضیان جوان و 10 نفر از متقاضیان مسن به عنوان نماینده 900 متقاضی در این مراسم حضور داشته باشند. 

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران عنوان کرد:  مراسم ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه(س) 97 قطعه زمین در محله دو شهر جدید امیرکبیر واگذار شد، همچنین 166 قطعه در محله 3 و 4 شهر جدید امیرکبیر تامین زمین شد که آماه سازی زمین‌ها حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

میرزائی بیان کرد: محله پنج به عنوان بهترین محله شهر جدید امیرکبیر است که به بحث جوانی جمعیت اختصاص پیدا کرده است، با توجه به اینکه برخی از خانواده‌ها توان پرداخت مبلغ مازاد بر 200 متر را نداشتند طرح محله پنج مورد بازنگری قرار گرفت و از 900 قطعه در محله پنج شهر جدید امیرکبیر 307 قطعه به 200 متری، 300 قطعه به 400 متری و مابقی به 300 متر تبدیل شده است. برای محله پنج مجبور هستیم قرعه‌کشی انجام دهیم که تاکنون 40 متقاضی تقاضای زمین 400 متری داشتند. 

وی ادامه داد: در محله‌های 9 ، 10، 15 و 16 شهر جدید امیرکبیر هشت هزار قطعه زمین در نظر گرفته شده که برای این طرح مشاور أخذ شده و اگر طرح آن تأیید شود قصد داریم کل اراضی شهر امیرکبیر را به 200 متر تبدیل کنیم. 

مدیرعامل عمران شهر جدید امیرکبیر و مهاجران بیان کرد: تأیید نهایی حدود 600 نفر از متقاضیان در شهر جدید مهاجران انجام شده است، اما در شهر جدید مهاجران زمین ویلایی وجود ندارد و افرادی که در شهر جدید مهاجران ثبت نام کردند و زمین نداریم به آنها تحویل دهیم می‌توانند در سامانه برای انتقال از شهر مهاجران به امیرکبیر تقاضای انتقال دهند. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • اهدا ۴۲ هزار سی سی خون در بیضا
  • استان همدان نیازمند زیرساخت تربیتی برای جوانان
  • سلامت خانواده و جوانی جمعیت مورد تاکید قرار گرفت
  • سبک زندگی ایرانی - اسلامی باید در جامعه نهادینه شود
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • قابی کمتر دیده شده از رهبر انقلاب | تصویر به‌جامانده از بارگاه امام حسن مجتبی علیه‌السلام | عکس
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • اجرای طرح هادی روستایی در بهشهر نیازمند توجه است
  • تحویل ۹۰۰ قطعه زمین طرح جوانی جمعیت در شهر امیرکبیر
  • ۹۰۰ قطعه زمین در راستای طرح جوانی جمعیت در امیرکبیر واگذار شد