Web Analytics Made Easy - Statcounter

«تقی رستم وندی» روز دوشنبه در نشست وزرای کشور و ورزش و جوانان با مجمع ملی سازمان‌های مردم نهاد جوانان در محل وزارت کشور اظهارداشت: وزارت کشور و در ذیل آن سازمان امور اجتماعی آمادگی دارد از ظرفیت بیش از سه هزار تشکل جوانان سازمان‌دهی شده و آماده اقدام و عمل، در راه اصلاح امور اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده کند و انتظار داریم جوانان فعال در این حوزه نیز اثربخش، هدف‌مند و باانگیزه ورود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان اینکه در آستانه هفته تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی قرار داریم، گفت: فراگیری و گستره کمی جوانان نکته بسیار مهمی است که در سال‌های اخیر به چنین گستره‌ای رسیده است.   باتوجه به شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور و اقدام دشمنان نظام، این حضور و تلاش جوانان برای اصلاح حوزه‌های مختلف درقالب تشکل‌ها بیانگر وجود انگیزه، امید و نشاط در بین جوانان کشور است و همین روحیه باعث تحقق و استمرار اصل پیروزی انقلاب و مقاومت کشور در دوره جنگ و تحریم‌ها تا به امروز بوده است.

رییس سازمان امور اجتماعی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، اظهارکرد:‌ در این بیانیه خطاب به جوانان توصیه شد تا شانه‌های خود را زیر بار مسئولیت و مدیریت و هدایت کشور قرار دهند.

رستم وندی با بیان این که جامعه جوان ۳۶ میلیونی کشور ظرفیت بسیار بزرگی برای هرگونه اقدام و اصلاح امور در کشور محسوب می‌شود، گفت: این جامعه بزرگ احتیاج به برنامه‌ریزی، سازمان‌دهی، ایجاد تشکیلات دارد که در سال‌های اخیر، وزارت ورزش و جوانان از عهده این کار به‌خوبی برآمده است.

معاون وزیر کشور خاطرنشان کرد: وزارت کشور در چند سال گذشته همکاری خوبی با وزارت ورزش و جوانان داشته و این امر منجر به گره‌گشایی در فعالیت تشکل‌های جوانان در کشور شد.

وی افزود: با رویکرد جدید یک نگاه گسترده نسبت به موانع قانونی و حقوقی صورت گرفت؛ چون پیش از این تصور می‌شد برای تشکل‌ها باید ملاحظات قانونی وجود داشته باشد اما با پیگیری‌ها و اتخاذ رویکرد مناسب،  تشکل‌های جوانان رسمیت یافت و  امور اداری و  سازمان‌دهی تشکل‌های جوانان در کشور تسهیل شد.

برچسب‌ها سازمان امور اجتماعی کشور وزارت کشور تقی رستم وندی مقام معظم رهبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور اجتماعی کشور وزارت کشور مقام معظم رهبری سازمان امور اجتماعی کشور وزارت کشور مقام معظم رهبری سازمان امور اجتماعی وزارت کشور رستم وندی تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۰۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ظرفیت موقوفات برای اجرای اعتکاف استفاده خواهد شد

حجت‌الاسلام احمد شرفخانی رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری موج ، اظهار داشت: اعتکاف یکی از سنت‌های حسنه رسول گرامی اسلام و اهل بیت عصمت و طهارت است.

وی افزود: همچنین در دین مبین اسلام یکی از اعمال عبادی بوده  که به آن تاکید شده است.

شرفخانی با اشاره به اینکه خلوت کردن در مساجد و ارتباط با خداوند متعال نکته مهمی بوده که امروز ضرورت ویژه ای برخوردار است و باید تحقق پیدا کند.

رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با عنوان اینکه ما در طول سال گرفتار برنامه های مختلف و بعضا کسب و کار خود هستیم، بیان کرد: این موضوع سبب می گردد  خلوت نسبت به خداوند متعال کمتر اتفاق بیفتد، لذا خداوند متعال  یک ساختاری را طراحی کرده است که بر اساس سیره اهل بیت عصمت و طهارت بوده و  مردم بتوانند چند روزی را از عالم به تعبیری دنیایی فارغ شده و  از ظرفیت مساجد برای ارتباط با خداوند استفاده کند.

شرفخانی با اشاره به اینکه عبادت در این روزها و شرکت در اعتکاف، با ۷۰ سال عبادت برابری می کند، افزود: علاوه بر آن نیز در سه روز اعتکاف، یک زندگی و به تعبیری همزیستی  مومنانه  شکل می‌گیرد که یک ارتباط معنوی خوبی را در مساجد شکل میدهد.

وی با اشاره به اینکه پیروزی انقلاب اسلامی زمینه ساز هر چه پر رنگ شدن این فریضه در کل کشور بود، خاطرنشان کرد: پیش  از پیروزی انقلاب ما در کشور کلاً در کل ایران یک مسجد به تعبیری خیلی شاخص و مطرح در برگزار کردن این آیین بود که مسجد امام حسن عسکری در قم بود، اما در حال حاضر  شاهد هستیم که میزان برگزاری این آیین در نقاط مختلف کشور به  به بالاترین سطح خود رسیده است.

 رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: سال گذشته بیش از یک میلیون نفر در کشور در اعتکاف حضور پیدا کردند و همه اینا از رشد و شکوفایی هایی است که بعد از پیروزی انقلاب به وجود آمده است.

وی با عنوان اینکه در حال حاضر با برگزاری اعتکاف های تخصصی است، گفت:  این نیز یکی دیگر  از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است که امروز شاهد هستیم.

شرفخانی عنوان کرد: با توجه به اینکه مجموعه سازمان اوقاف و دیگر نهادها  در شورای سیاست گذاری اعتکاف است، برنامه ریزی شده که از ظرفیت اجرای امینانه نیات واقفین در این راستا نیز بهره مند شویم و شهرستان‌های مختلف از ظرفیت موقوفات مرتبط  هزینه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • از ظرفیت موقوفات برای اجرای اعتکاف استفاده خواهد شد
  • ◄ توسعه آگروتوریسم و بوم گردی؛ راهکاری برای کاهش بیکاری جوانان سنندج
  • بقائی: مذاکره چیزی نیست که برای آن التماس کنیم/ برای کمک به هموطنان آسیب‌دیده در لس‌آنجلس آماده‌ایم
  • دولت می‌خواهد که تشکل‌های علمی برای فعالیت‌های غیرانتفاعی معاف از مالیات باشند
  • نیازمند استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی برای رفع آسیب‌های اجتماعی کرمانشاه هستیم
  • ظرفیت همه نهادها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بکار گرفته شود
  • عدم فهم درست دانش‌آموزان، بزرگترین چالش در رفع آسیب‌های اجتماعی
  • پورثانی: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مدارس، باید هویت‌بخشی به دانش‌آموزان در اولویت باشد
  • وزارت علوم حضور تشکل‌های علمی در تصمیم‌گیری‌های دولت را فراهم کند
  • عارف: وزارت علوم حضور تشکل‌های علمی در تصمیم‌گیری‌های دولت را فراهم کند