Web Analytics Made Easy - Statcounter

در اطلاعیه صندوق بازنشستگی فولاد همچنین به اظهارت اخیر احمد علیرضا بیگی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی پاسخ داده شده است.

متن اطلاعیه این صندوق به این شرح است:

۱- بر اساس تصویب نامه شماره ۱۳۱۰۷۳/ ت ۴۹۵۵۸ه مورخ ۲۸/۰۷/۱۳۹۲ مقرر گردیده است وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی سازی ) موظف است برای تامین کسری تعهدات صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت فولاد معادل ۱۲۵،۰۰۰ میلیارد ریال سهام ،اموال ،پروانه بهره برداری معادن و حقوق مالکانه شرکت های موضوع تصویب نامه های شماره ۱۴۱۵۹۸/ت ه مورخ ۲۲/۰۷/۱۳۹۱ به صندوق بازنشستگی کارکنان فولاد واگذار گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اینرو سازمان خصوصی سازی پس از تصویب قیمت توسط هیات محترم واگذاری با انعقاد قرارداد واگذاری  سهام متعلق به دولت در شرکت های ماشین سازی تبریز و ریخته گری ماشین سازی تبریز را به همراه املاک ایل‌گلی به این صندوق واگذار کرده است.

۲-  سازمان خصوصی سازی با استفاده از وکالت نامه اخذ شده شرکت ماشین سازی تبریز را با آقای قربانعلی فرخزاد واگذار وبا توجه به عدم ایفای تعهدات خریدار شرکت ماشین سازی تبریز و ریخته گری ماشین سازی تبریز و زمین های ائل گلی، سازمان خصوصی‌سازی پس از فسخ قرارداد موضوع را کتبا" به این صندوق اعلام و متعاقبا صندوق نسبت به تحویل گیری شرکت های فوق اقدام کرده است.

۳-  متعاقب آن سازمان خصوصی‌سازی بدون توجه به مالکیت صندوق اقدام به اقاله قرارداد واگذاری سهام به صندوق و واگذاری شرکت یاد شده به سازمان گسترش و نوسازی در دیماه ۹۸ کرده و این امر موجب اعتراض موسسه صندوق بازنشستگی فولاد در مرجع هیئت داوری شده که این شکایت در مرجع صالح در دست رسیدگی بوده و تاکنون رای نهایی صادر نشده است .

۴- بنابراین موسسه صندوق بازنشستگی فولاد کماکان پیگیر شکایت خود از مراجع قانونی بوده و پیگیری را برای احقاق حقوق ۸۶ هزار بازنشسته این صندوق تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد داد، از این رو بکار بردن عباراتی مانند غصب ماشین سازی تبریز توسط صندوق از سوی نماینده محترم مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی صحیح نبوده و التزام به رای مرجع قانونی در خصوص مالکیت شرکت فوق توصیه می شود که این موضوع نیز از سوی صندوق کماکان در حال پیگیری می‌باشد.

لازم به توضیح است که تغییرات عمده و مثبتی در مدت زمان واگذاری شرکت ها به موسسه صندوق فولاد صورت پذیرفته که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

*افزایش ۱۹۴ درصدی فروش خالص شرکت در سال ۱۳۹۸ در مقایسه با سال ۱۳۹۷

*افزایش ۵۳ درصدی تولید و کاهش ۵۴ درصدی زیان در مدت فوق

  *تسویه بدهیهای بانکی به نحوی که شرکت  فاقد بدهی به سیستم بانکی می باشد.

*بروز رسانی پرداخت حقوق پرسنل شرکت و از بین بردن حواشی کارگری که در این مجموعه همواره وجود داشته و توسط رسانه ها مرتبا به آن پرداخته می شد، 

 *چابک سازی سیستم و افزایش حداکثری سرعت در عملیات، *حضور فعال شرکت در وقایع مختلف ازجمله سیل و زلزله های سال پیش و مقابله با ویروس کرونا

   *تولید تونل ضدعفونی هوشمند  که با استقبال بسیاری روبه رو شد و این مجموعه را با افزایش تقاضا و ثبت پیش سفارشهای بسیار رو به رو کرد.

*بر اساس پیش بینی و  برنامه ریزی های صورت گرفته،  در سال جاری بودجه ای بالغ بر ۱۹۱۰ میلیارد ریال معادل ۱۴۳۰ دستگاه همگن ۵/۱ متری درنظر گرفته شده که در صورت تحقق،این شرکت در سال جاری پس از سالیان متمادی از ضرر دهی خارج و به یک شرکت سود ده تبدیل می گردد.

*با وجود تحریمهای شدید و ظالمانه اقتصادی، راه اندازی مجدد و بازگرداندن دستگاههای مهم و استراتژیک خارج از رده با بومی سازی و تعمیرات اساسی به چرخه تولید انجام شده است که با انجام این فرآیند(بازسازی) حداقل ۲ میلیون دلار صرفه جویی ارزی صورت گرفت.

* تسویه کامل بدهی مجموعه به بیمه صندوق حمایت آینده سازان(تا پایان سال ۱۳۹۸ به طور کامل پرداخت شده است)

* انعقاد قرارداد صادراتی به کشور سوریه با ارزش ۳۰ میلیون دلار 

*صادرات انواع محصولات شرکت به کشورهای اروپایی و آسیایی پس از توقف چندین ساله  

* پرداخت بدهیهای سنواتی بازنشستگی تعدادی از پرسنل

* پرداخت پاداش بهره وری و پاداشهای مختلف به کارکنان

* پرداخت به روزهزینه های مصرفی انرژی و تقسیط وپرداخت بدهیهای قبلی

* ارتقاء خدمات بیمه تکمیلی

* مطالعه و مهندسی بازارجهت تولید و فروش نیازهای مشتریان داخلی و خارجی با برگزاری همایش شبکه فروش این شرکت پس از ۸ سال

* ورود به حوزه های نفت و پتروشیمی با ایجاد قراردادهای تجهیز، نصب و راه اندازی و ارائه خدمات مشاوره ای پس از وقفه چندین ساله

* خرید مواد اولیه مصرفی تولید با پیش بینی حداقل ۳ ماه(شایان ذکر است در گذشته این امر به صورت هفتگی یا در نهایت ماهانه انجام می شد.

موسسه صندوق بازنشستگی فولاد امیدوار است بارای هیئت داوری شرایط خدمت گذاری و ادامه مسیر رشد و تعالی شرکت فراهم شود.

گروه ماشین سازی تبریز با بیش از پنجاه سال سابقه تولید انواع ماشین‌های ابزار و ارائه مستمر خدمات پس از فروش در سطح کشور جزو کارخانجات قدیمی و مادر ایران محسوب می‌شود؛ اما این شرکت با سابقه طی سال‌های اخیر با مشکلات متعددی در پروسه خصوصی سازی مواجه بوده است.

برچسب‌ها ماشین سازی تبریز احمد علیرضا بیگی آذربایجان شرقی صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماشین سازی تبریز آذربایجان شرقی صمت ماشین سازی تبریز آذربایجان شرقی صمت صندوق بازنشستگی فولاد سازمان خصوصی سازی ماشین سازی تبریز موسسه صندوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۱۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟

سال هاست که قرار بوده باشگاه های پرسپولیس و استقلال از ید دولت خارج شده و به سهامداران جدید واگذار شود؛ پس از چندین بار تلاش ناموفق حالا دولت تصمیم دارد مالکیت باشگاه استقلال را به هلدینگ خلیج فارس واگذار کند.

به گزارش میزنفت، گویا هلدینگ خلیج فارس هم به این معامله علاقه دارد و به همراه چند پتروشیمی دیگر، به دنبال سهامداری این باشگاه هستند ولی پرسش مهم این است که چرا صندوق بازنشستگی صنعت نفت با این تصمیم موافق است؟

هر ماهه بخشی از حقوق و دستمزد کارکنان صنعت نفت به حساب این صندوق واریز می شود تا این صندوق با سرمایه گذاری این مبالغ در پروژه های پرسود، هم بتواند فعالیت های خود در کسب و کار رو رونق بخشد و هم حقوق بازنشستگان صنعت نفت را پرداخت کند.

در این میان مشخص نیست باشگاه استقلال چه مزیت اقتصادی دارد که صندوق بازنشستگی صنعت نفت به خرید این باشگاه ابراز تمایل کرده است و قرار شده 85 درصد این باشگاه را مالک شود.

به دنبال ابقا در صندلی مدیریت!

 گویا مسئولان صندوق بازنشستگی صنعت نفت فراموش کرده اند اموال و دارایی این صندوق، امانتی است در دست آنها و باید در محافظت و افزایش آن تصمیم بگیرند و نه ریختن اموال کارکنان نفت به پای بازیکنان چند ده میلیارد تومانی فوتبال!

نکته بعدی این است که چنین تصمیمی تا چه میزان با موافقت سهامداران دیگر این شرکت همراه بوده است؟ کدام سهامداری راضی است تا پولش به پای چند بازیکن فوتبال ریخته شود و در ازای آن هیچ نفعی از نظر مالی نداشته باشد؟ مثلا قرار است با خرید باشگاه استقلال، درآمد هلدینگ خلیج فارس و سایر سهامداران افزایش یابد؟

چنین اتفاق تلخی فقط این گزاره را تقویت می کند که کارکنان نفت، باید بخشی از درآمد خود را برای بازیکنان استقلال تهران به صورت منظم کنار بگذارند تا مسئولان صندوق بازنشستگی صنعت نفت رضایت بالادستی های خود را جلب کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • حاتم بخشی بیات از جیب کارکنان نفت؟
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان
  • شرکت طرح‌های مدیریت صنعتی به حوزه‌های جدید اقتصادی وارد می شوند
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون برای واگذاری استقلال وپرسپولیس
  • خیز بلند «ومدیر» برای توسعه بازار
  • خیز بلند «ومدیر» برای توسعه بازار| ابزارهای گروه مالی تکمیل می شود