Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-16@18:55:51 GMT

تهیه الکل از خرما در دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۱۸۴۷

تهیه الکل از خرما در دانشگاه آزاد سیستان و بلوچستان

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تهیه الکل از خرما از جمله محصولات این دانشگاه علیه کرونا به‌صورت پایلوت انجام شد و با اخذ مجوزهای لازم که در مرحله نهایی قرار دارد، در آینده نزدیک شاهد تولید انبوه این محصول خواهیم بود.

به گزارش جماران، مسعود کرمان‌ساروی درباره تازه‌ترین اقدامات معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان علیه کرونا اظهار کرد: اقدامات در مبارزه با کرونا عمدتاً به‌صورت پیشگیرانه، آموزش همگانی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بوده و این فعالیت‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان مانند سایر مراکز علمی کشور ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دستاوردهای این دانشگاه در راه مبارزه با کرونا گفت: تهیه الکل از خرما و تولید ماسک از جمله اقداماتی بوده که تاکنون به‌ صورت پایلوت انجام شده و در آینده نزدیک شاهد تولید انبوه و قابل توجه این محصولات برای خدمت‌رسانی به آحاد جامعه هستیم.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان افزود: ترم تابستان و ترم‌ تحصیلی جدید هم با تجربه خوب کسب‌شده از ترم گذشته به‌صورت مجازی برگزار می‌شود که قطعاً آموزش مجازی هم در دروس تئوری و هم دروس عملی و آزمایشگاهی مانع از تجمع دانشجویان و استادان می‌شود و به‌طور مؤثری جلو انتقال ویروس گرفته می‌شود.

کرمان ساروی افزود: توصیه به‌همه مردم این است که از حضور در تجمعات و مراسم خودداری کنند و درباره برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع)، همانطور که رهبر معظم انقلاب در سخنرانی خود به‌مناسبت عید سعید قربان فرمودند، معیار آن چیزی است که ستاد ملی مقابله با کرونا و کارشناسان بهداشت می‌گویند بنابراین باید ضوابط تعیین شده برای عزاداری از سوی این ستاد را تمام و کمال رعایت کرد.

اخبار مرتبط آغاز پویش «آماده باش» در قزوین برای مقابله با کرونا بیمارستان پیروز لاهیجان به دستگاه سی تی اسکن مجهز شد افزایش ضریب ابتلا به کرونا در محیط های بسته و پر ازدحام سازماندهی 400 گروه جهادی در استان مرکزی برای مقابله با کرونا مبارزه ضد کرونایی و «قاعده 20/80»

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا کرونا در ایران مقابله با کرونا مبارزه با کرونا تولید الکل سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش امید به زندگی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: خوشبختانه امید به زندگی دراستان سیستان و بلوچستان از ۵۸ سال در سال ۱۳۵۷ به ۷۵ سال در حال حاضر رسیده است‌.

دکتر غزنوی در گفت وگو با ایسنا افزود: با استقرار نظام شبکه و اجرای طرح پزشک خانواده و بیمه روستایی تمامی هموطنان  عزیز روستایی و عشایری  به ازای هر۴ هزار نفر یک پزشک با بیتوته  و ۷ هزار نفر یک ماما جذب شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طی سالهای اخیر و توجهات نظام مقدس جمهوری اسلانی تعداد ۲۷۶ خانه بهداشت، ۴۱ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و ۶۱ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی راه اندازی شده است.

غزنوی بیان کرد: تقویت نظام شبکه و نظام ارجاع از سطح ۱ به سطح ۲ و ۳ و نسخه نویسی، نسخه پیچی به صورت الکترونیکی و بهبود استاندارد(احداث وتجهیز واحدهای بهداشتی) و جذب نیروی شرکتی مراقب سلامت، کارشناس تغذیه، کارشناس سلامت روان و سایر نیروهای فنی در شهر و حاشیه شهر بر اساس استانداردهای تعریف شده یکی از دستاوردهای نظام سلامت در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: تسهیلات زایمانی مراکزی هستند که برای ارائه خدمات زایمان طبیعی به مادران باردار کم خطر طراحی شده اند. این مراکز به مادران باردار، محیطی امن و حمایتی برای زایمان طبیعی ارائه می دهند.

وی تصریح کرد: مادرانی که در تسهیلات زایمانی زایمان می کنند، رضایت بیشتری از زایمان خود دارند. این امر به دلیل محیط امن و حمایتی این مراکز است. زایمان در تسهیلات زایمانی می تواند هزینه‌های زایمان را به دلیل عدم نیاز به مداخلات پزشکی مانند سزارین، کاهش دهد. با توجه به گستردگی و پراکندگی سیستان و بلوچستان، تنها استانی هستیم که از واحدهای تسهیلات زایمانی در کنار زایشگاه‌های بیمارستانی به صورت متعدد و با حجم فعالیت زیاد بهره می‌بریم.

وی افزود: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بخصوص در مناطقی که دور از بیمارستان هستند، ۱۷ مرکز تسهیلات زایمانی وجود دارد.

وی تاکید کرد: ۸۰ درصد زایمان های سالیانه انجام شده در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در بیمارستان ها، ۱۰ درصد در خانه‌ها و ۱۰ درصد از زایمان ها در مراکز تسهیلات زایمانی انجام می شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه آزاد برای توسعه و تعالی چابهار و سواحل مکران
  • آخرین اخبار از فعالیت سامانه بارشی در جنوب کشور
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • تاکید استاندار سیستان و بلوچستان بر بسیج امکانات در مقابله با خسارات احتمالی سیل
  • آماده باش راهداران جنوب سیستان و بلوچستان برای مقابله با سیلاب‌های احتمالی
  • بیش از۴۷ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در سیستان و بلوچستان معدوم شد
  • استرداد ۱۰ میلیارد ریال به‌ حساب مالباختگان فضای مجازی
  • افزایش امید به زندگی در سیستان و بلوچستان
  • رابط مردمی سازی دانشگاه سیستان و بلوچستان منصوب شد
  • تصفیه‌خانه آب آشامیدنی به صورت آزمایشی در سیستان و بلوچستان راه اندازی شد