Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-24@12:42:06 GMT

جزییات روند بررسی اطلاعات متقاضیان ودیعه مسکن

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۱۸۸۵

جزییات روند بررسی اطلاعات متقاضیان ودیعه مسکن

طبق پیگیری‌ها از وزارت راه و شهرسازی، اطلاعات متقاضیان وام ودیعه مسکن فردا به بانک مرکزی ارسال خواهد شد.

به گزارش مشرق، محمود محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی، در واکنش به اینکه هنوز اطلاعات متقاضیان وام ودیعه مسکن به بانک مرکزی ارسال نشده است، گفت: تلاش می کنیم تا قبل از ۲۱ مرداد اطلاعات متقاضیان را به بانک مرکزی بدهیم و با توجه به آنکه تمامی اطلاعات و بررسی ها در حال انجام است، بنابراین به زودی تسهیلات ودیعه مسکن پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: سازوکار اعطای کمک ودیعه مسکن و روش‌های بازپرداخت

محمودزاده اضافه کرد: بانک مرکزی به سامانه وزارت راه و شهرسازی متصل است و امیدواریم هرچه سریعتر پالایش اطلاعات متقاضیان انجام شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: اطلاعات اولین گروه های اطلاعاتی به بانک ارسال شده است و هم اکنون ۱۹ بانک و موسسه اعتباری مسئولیت پرداخت این تسهیلات را برعهده دارند به طوری که ۲ موسسه اعتباری و ۱۷ بانک این تسهیلات را پرداخت خواهند کرد.

او بیان کرد: سهمیه هر بانک و هر فرد مشخص شده و با توجه به آنکه تمامی بانک ها و موسسات به سایت Tem.mrud.ir متصل هستند با استفاده از اطلاعات این سامانه می توانند اقدام به پرداخت تسهیلات کنند.

محمود زاده تصریح کرد: پالایش و آنالیز این اطلاعات کاملاً علمی و سیستماتیک است و میزان سهم هر شهر و فرد مشخص شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان تاکید کرد: سعی خواهیم کرد پرداخت تمامی تسهیلات را تا پایان مرداد و ابتدای شهریور ماه به مرحله  اجرایی برسانیم.

ببینید: فیلم/ جزئیات پرداخت وام ودیعه مسکن از زبان همتی

صبح امروز عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی از عدم ارسال اطلاعات متقاضیان به بانک مرکزی گلایه کرده بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا انفجار بیروت قرارداد ایران و چین مشرق عبدالناصر همتی وزارت راه و شهرسازی ودیعه مسکن قیمت مسکن مسکن وزیر راه و شهرسازی وام اطلاعات متقاضیان بانک مرکزی راه و شهرسازی ودیعه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۱۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس

بانک مرکزی در واکنش به اظهارات برخی نمایندگان مجلس درباره عدم تأمین ارز واردات اعلام کرد: این بانک آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بانک مرکزی در واکنش به انتشار مطلبی به نقل از صدیف بدری نماینده مردم  اردبیل در مجلس شورای اسلامی با عنوان " وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد"؛ ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد:  از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت  3 میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است .

براین اساس  از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه 1403، سه میلیارد و 2 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان 621 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ یک میلیارد و 744 میلیون دلار و برای خدمات 539 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 548 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 73 میلیون دلار و در مجموع 621 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

لازم به ذکر است  تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 398 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 134 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 112 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 88 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 155  میلیون دلار صورت گرفته است.

این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 165، 26، 126، 91، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 
علاوه بر این گروه ها، 861 میلیون دلار ارز نیمایی و 130 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمارها حاکیست حجم تراکنش ارزی کشور در سال 1402 از مرز 138 میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی سال گذشته بیش از 69 میلیارد دلار تامین ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز را انجام داد.برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز پارسال بیش از 85 میلیارد دلار بوده است.

در خاتمه ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛  اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی قرار دهد .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی زمینه ساز اتمام پروژ‌های نهضت ملی مسکن
  • تامین مالی ساخت بیش از ۱۱ هزار واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در لرستان
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • اعلام آمادگی بانک مرکزی برای ارائه ریز اطلاعات به مجلس
  • تسهیلات ساخت انگیزه‌ای برای ورود مردم جهت تکمیل آورده‌های نهضت ملی مسکن است
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • تسهیلات ودیعه مسکن به بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی پرداخت شد
  • تداوم کاهش نرخ ارز و طلا با اقدامات بانک مرکزی
  • پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن بیش از ۴۳۸ هزار متقاضی