Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن منصوری عصر دوشنبه در نشست قرارگاه محرومیت زدایی شهرستان هلیلان استان ایلام اظهار داشت: بنیاد مستضعفان در دوره جدید مدیریتی بر اساس تاکید مقام معظم رهبری رویکرد خود را پیشرفت و آبادانی مناطق هدف در جهت محرومیت زدایی قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه حدود ۲۰ دستگاه فعالیت های محرومیت زدایی را در اقصی نقاط کشور بر عهده دارند، افزود: پراکندگی فعالیت ها و منسجم نبودن برنامه ها باعث شده است خدمات چندان به چشم نیاید درحالیکه نظام در طول ۴۲ سال گذشته خدمات شایان توجهی را بویژه در مناطق محروم و روستایی انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد علوی، ایلام را از استان هایی توصیف کرد که مورد توجه ویژه مسوولان بنیاد مستضعفان است و در این راستا از استان های هدف در زمینه محرومیت زدایی قرار گرفته است.

منصوری یادآور شد: در سطح کشور بجز استان سیستان و بلوچستان که ۲ شهرستان قصرقند و زهک به عنوان شهرستان هدف بنیاد برای محرومیت زدایی قرار گرفته در سایر استان ها تنها یک شهرستان جزو این برنامه محسوب می شود و در ۱۲ استان نیز هیچ شهرستانی از سوی بنیاد برای اجرای برنامه های محرومیت زدایی تعیین نشده است.

وی تاکید کرد: شهرستان ملکشاهی در استان ایلام قبلا به عنوان منطقه هدف بنیاد برای محرومیت زدایی تعیین شده بود که پس از بازدید از شهرستان تازه تاسیس هلیلان قرار شد با توجه به عمق محرومیت این منطقه نیز در دایره شمول این برنامه قرار بگیرد.

معاون بنیاد مستضعفان اضافه کرد: ۲۵ میلیارد ریال از سوی بنیاد برای تکمیل پل جزمان اختصاص می یابد و در کنار این موضوع ۲۰ میلیارد ریال در اختیار بنیاد مسکن استان برای بهسازی واحدهای مسکونی مردم شهرستان هلیلان قرار می گیرد.

منصوری از موافقت بنیاد با اعطای ۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل پروژه خط انتقال آب کهره ، داجیوند خبر داد و گفت: ۲۰ میلیارد ریال نیز برای آبرسانی به روستاهای شهرستان هلیلان تخصیص می یابد.

وی با اشاره به برنامه ریزی بنیاد برای کمک به احداث ۱۰ هزار واحد مسکونی در مناطق محروم کشور اظهار داشت: آمادگی داریم بخشی از این تعهد را در استان ایلام و بویژه شهرستان های هلیلان و ملکشاهی اجرا کنیم.

مدیرعامل بنیاد علوی افزود: این بنیاد ۲۷ میلیارد ریال را برای تعمیر و تجهیز مدارس شهرستان هلیلان تخصیص می دهد و در کنار آن آمادگی دارد ۳۰ درصد هزینه احداث هنرستان هشت کلاسه و مدرسه سه کلاسه را در این منطقه تقبل کند.

منصوری با اشاره به اینکه در این جلسه حدود ۲۰۰ میلیارد ریال را برای اجرای طرح های عمرانی در شهرستان هلیلان تخصیص داده ایم ، گفت: مشکلات حوزه راه  و بهداشت و درمان نیز طی بازدید میدانی از شهرستان مورد بررسی و اعتبار مورد نیز به این بخش تخصیص خواهد یافت.

وی از آمادگی بنیاد مستضعفان برای پرداخت ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه به منظور اشتغالزایی در استان ایلام خبر داد.

معاون بنیاد مستضعفان با اشاره به فعالیت های این بنیاد در شهرستان ملکشاهی از روند اجرای این پروژه ها و سرعت کم آنها انتقاد کرد.

منصوری یادآور شد: ۳۴۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد برای محرومیت زدایی از ملکشاهی تخصیص یافته ولی تاکنون حدود ۲۰۰ میلیارد ریال پروژه تعریف شده و در صورت ادامه این وضعیت اعتبار در نظر گرفته شده جذب نخواهد شد.

وی خواستار سرعت بخشی در اجرای پروژه بیمارستان ملکشاهی شد و تاکید کرد: بنیاد آمادگی دارد ۵۰ درصد هزینه پروژه های حوزه بهداشت و درمان را بر اساس موافقت نامه با وزیر بهداشت پرداخت کند. 

مدیرعامل بنیاد علوی همچنین از پرداخت ۵۰ میلیارد ریال از سوی بنیاد برای تکمیل پروژه آبرسانی به روستاهای شهرستان ملکشاهی خبر داد.

استاندار ایلام نیز در این نشست با اشاره به رشادت های مردم استان در طول دوران انقلاب گفت: ایلام با وجود دارا بودن استعدادهای طبیعی و ذخایر عظیم انرژی به دلیل درگیر بودن با جنگ هشت ساله و خرابی های ناشی از آن با محرومیت مضاعف روبروست.

قاسم سلیمانی دشتکی یادآور شد: مردم ایلام دین خود را به نظام ادا و کمترین هزینه ای را به انقلاب تحمیل نکرده اند و امروز زیبنده نیست بیش از ۱۰۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش نهادهای حمایتی باشند.

وی با اشاره به حضور بنیاد مستضعفان در ملکشاهی گفت: قرارگاه محرومیت زدایی برای شهرستان هلیلان تشکیل شده و بدون شک با حضور بنیاد مستضعفان شاهد سرعت بخشی به اجرای پروژه های محرومیت زدایی از هلیلان خواهیم بود.

استاندار ایلام از کلنگ زنی احداث پتروشیمی هلیلان طی روزهای آینده خبر داد و اضافه کرد: این پروژه منجر به رونق اشتغال در منطقه خواهد شد.

برچسب‌ها قاسم سلیمانی دشتکی استان ایلام بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محرومیت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاسم سلیمانی دشتکی استان ایلام بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محرومیت قاسم سلیمانی دشتکی استان ایلام بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محرومیت برای محرومیت زدایی شهرستان هلیلان بنیاد مستضعفان میلیارد ریال سوی بنیاد استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۲۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپاه پناه مردم و مستضعفان است

 نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در نشست شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران در دوم اردیبهشت ۱۳۵۸ گفت: این نهاد انقلابی در طول حیات خود دژ مستحکم و پناه مردم و مستضعفان است.

حجت الاسلام و المسلمین  آل هاشم  افزود: سپاه پاسداران به منظور حراست از انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن به دستور امام خمینی (ره) تاسیس شد و در ۲۶ شهریور ۱۳۶۴ با دستور امام به سه نیروی زمینی، هوایی و دریایی گسترش یافت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۶۹ با فرمان رهبر معظم انقلاب ۲ نیروی قدس و سازمان بسیج به این نهاد انقلابی اضافه شد اظهار کرد: سپاه از مردم و برای مردم است و همه این نهاد انقلابی را دژ و پناه خود می‌دانند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با تبریک روز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به پیشکسوتان، رزمندگان، فرماندهان و کارکنان این نهاد انقلابی و بسیجیان گفت: سپاه پاسداران امروز فهرست بلندی از افتخارات، تجارب و نوآوری‌های نظامی و فنی در اختیار دارد.

حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم بر تقویت و حمایت از این نهاد انقلابی و نیرو‌های مسلح به عنوان عناصر اقتدار کشور تاکید کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد از اولویت‌های برنامه ریزی شورای فرهنگ عمومی استان است.

 بلاغی افزود: ابعاد فرهنگی منشور سال و نقش اصلی فرهنگ در جهش تولید شامل اصلاح فرهنگ اقتصادی، توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان، تحقق مشارکت اجتماعی و پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید است.

وی با بیان اینکه مقوله اصلاح فرهنگ اقتصادی رکن اول این منشور است اظهار کرد: فرهنگ اقتصادی به بینش‌ها، نگرش‌ها، ارزش‌ها، ترجیحات و الگوی رفتار اقتصادی افراد جامعه اشاره می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی رکن دوم این منشور را توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان اعلام کرد و گفت: صنایع فرهنگی و خلاق در دنیای کنونی یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد و تولید محسوب می‌شود و در این راستا برنامه اختصاصی مفصلی در قرارگاه صنایع فرهنگی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

بلاغی با اشاره به الزامات تحقق مشارکت اجتماعی به عنوان رکن سوم این منشور ادامه داد: امید اجتماعی، انسجام اجتماعی ، وحدت ملی، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی از ملزومات این مقوله از دیدگاه رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید رکن چهارم این منشور است یادآور شد: این رکن شامل عدالت فرهنگی، امنیت فرهنگی، زیست بوم گرایی و هویت فرهنگی است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • عملیات آبرسانی به روستاهای محروم خرمشهر
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم
  • عملیات آبرسانی به تنها روستای محروم از شبکه آب در باخرز خراسان رضوی آغاز شد
  • حسینی و مربی استقلال از بازی با تراکتور محروم شدند/ محرومیت اسماعیلی فر از بازی با سپاهان
  • حسینی و مربی استقلال از بازی با تراکتور محروم شدند/ محرومیت یک جلسه‌ای مدافع پرسپولیس
  • ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن روستایی در ایلام پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال تسهیلات مسکن در ایلام
  • سپاه پناه مردم و مستضعفان است
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد