Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-20@03:17:36 GMT

اجازه ورود از مرزها به 11 کشور غیر عضو اتحادیه اروپا

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۳۰۰۱

اجازه ورود از مرزها به 11 کشور غیر عضو اتحادیه اروپا

شورای اتحادیه اروپا از اعضای این اتحادیه خواست به تدریج محدودیت های سفر به استرالیا، کانادا، گرجستان، ژاپن، نیوزیلند، رواندا، کره جنوبی، تایلند، تونس و اروگوئه را بردارند.

به گزارش  پول نیوز به نقل از شینهوانت، اتحادیه اروپا به مسافران یازده کشور غیر عضو این اتحادیه اجازه ورود از مرزهایش را داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتحادیه اروپا به تازگی مراکش را از لیست امن خود حذف کرده است.

 

طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در مراکش در روز شنبه به 30662 مورد رسید. 1018 مورد جدید ابتلا به این ویروس گزارش شده است. تا حالا 461 نفر جان خود را در این کشور به خاطر ابتلا به ویروس کرونا از دست داده اند.

 

شورای اتحادیه اروپا با بررسی وضعیت همه‌گیری ویروس کرونا در سراسر جهان، لیست کشورهایی را که محدودیت سفر به آنها می‌تواند موقتاً برداشته شود، اعلام می کند.

 

آخرین لیست امن اتحادیه اروپا تنها شامل 11 کشور می‌شد. شورای اتحادیه اروپا از روز شنبه از اعضای این اتحادیه خواست به تدریج محدودیت های سفر به استرالیا، کانادا، گرجستان، ژاپن، نیوزیلند، رواندا، کره جنوبی، تایلند، تونس و اروگوئه را بردارند. همچنین اعلام کرد شهروندان چینی اجازه دارند به اتحادیه اروپا سفر کند البته به شرطی که شهروندان اتحادیه اروپا هم اجازه سفر به چین را داشته باشند.

 

شورای اتحادیه اروپا هر دو هفته یک بار این لیست را به روز می‌کند ولی به روزرسانی قبلی تنها یک هفته پس از 30 جولای طول کشید. این شورا اعلام کرد شرایط همه گیری ویروس کرونا را به طور مداوم تحت بررسی دارد و اگر وضعیت ابتلا به کرونا در یکی از کشورهای داخل لیست بدتر شود، به سرعت تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

 

توصیه های این شورا الزام قانونی ندارند و کشورهای عضو اتحادیه اروپا می توانند طبق تصمیم گیری نهایی خودشان عمل کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز کروناویروس اتحادیه اروپا بهداشت جهانی مراکش شورای اتحادیه اروپا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه/ضربه دردناک به نیروی هوایی روسها

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری آلمان، چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه به دلیل جنگ تجاوزکارانه این کشور علیه اوکراین به زودی اجرایی خواهد شد. اقدامات تنبیهی علیه نهادها و افرادی که تحریم‌های فعلی روسیه را دور می‌زنند نیز تشدید خواهد شد.

به گزارش شبکه خبری آلمانی n-tv سران کشورهای اتحادیه اروپا در نشستی از اجرایی شدن چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه استقبال کرده‌اند.

طبق توافق حاصل‌شده، قرار است از بخش بزرگی از سود حاصل از ذخیره وجوه مسدودشده بانک مرکزی روسیه در اتحادیه اروپا برای خرید تجهیزات نظامی برای اوکراین استفاده شود.

بنا بر اعلام این اتحادیه، سه میلیارد یورو تنها در سال جاری جمع‌آوری شده که قرار است از آن برای خرید تسلیحات برای اوکراین استفاده شود.

همچنین قرار است، تحریم‌های بیشتری در مورد نهادها و افرادی که تحریم‌های فعلی روسیه را دور می‌زنند، اعمال و دارایی‌هایشان در اتحادیه اروپا مسدود شود.

از سوی دیگر وزیران امور خارجه گروه هفت نیز در خاتمه نشست خود در ایتالیا بیانیه‌ای را منتشر کردند که در پی آن تحریم‌های تازه‌ دیگری علیه شرکت‌ها و افراد در کشورهای ثالث که به روسیه در دستیابی به ابزارها و تجهیزات مناسب تولید تسلیحات و یا توسعه صنایع نظامی کمک می‌کنند، اعمال خواهد شد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین روز جمعه ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین) خطاب به کشورهای عضو پیمان ناتو گفت که اوکراین برای مقابله با حملات هوایی روسیه "به حداقل هفت سیستم دفاع هوایی پاتریوت یا سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته دیگری" نیاز دارد.

رئیس جمهور اوکراین از این کشورها خواست که میزان کمک های نظامی خود به کی‌یف را افزایش دهند.

او در جریان سخنرانی ویدئویی خود در شورای امور مربوط به اوکراین در ناتو تصریح کرد: «میزان کنونی کمک‌های خارجی ارسالی به اوکراین بسیار محدود است. اما اسرائیل در حمله هوایی گسترده جمهوری اسلامی در روز شنبه به حال خود رها نشده بود.» او افزود: "پوتین باید به زمین نشانده شود تا آسمان ما دوباره امن شود".

روسیه در طول هفته‌های اخیر بمباران زیرساخت‌های انرژی اوکراین و حملات به شهرهای این کشور را شدت بخشیده است.

گفته می‌شود نیروهای روسیه که از تجهیزات گسترده‌تری برخوردارند در حال پیشروی در میدان‌های جنگ در شرق هستند.

 

اوکراین از انهدام یک بمب‌افکن تو-۲۲ بر فراز روسیه خبر داد

بر اساس اظهارات مقامات اوکراین، ارتش این کشور یک فروند بمب‌افکن توپولف تو-۲۲ را بر فراز روسیه سرنگون کرده است. گفته شده است ارتش روسیه توسط این نوع از هواپیماهای جنگی موشک‌های کروز به سمت اوکراین شلیک کرده است.

بنا بر اظهارات نیروی هوایی اوکراین در روز جمعه ۱۹ آوریل (۳۱ فروردین)، ارتش این کشور یک فروند بمب‌افکن تو-۲۲ نیروی هوایی روسیه را بر فراز روسیه منهدم کرده است.

گفته شده است نیروهای اوکراین برای اولین بار از زمان شروع جنگ تجاوزکارانه روسیه علیه این کشور تاکنون، یک فروند از این نوع بمب‌افکن‌های مافوق صوت روسیه را سرنگون کرده‌اند.

به گفته ارتش اوکراین، این عملیات با همکاری سرویس اطلاعات دفاعی این کشور صورت گرفته و "ضربه دردناکی" به نیروی هوایی روسیه وارد کرده است.

با این حال، پیش از انتشار این خبر نیز فرماندار منطقه استاوروپل در روسیه از سقوط یک هواپیما خبر داده بود. گفته شده است که خلبانان این هواپیما صندلی‌های پرتاپ شونده خود را فعال کرده‌اند و سقوط این هواپیما تلفاتی جانی به جای نگذاشته است.

گزارش‌ها همچنین حاکی از آن هستند که این حادثه مربوط به سقوط یک جنگنده تو-۲۲ است. منطقه استاوروپل در قفقاز شمالی در مرز با گرجستان واقع شده است.

طبق گزارش‌‌ها، شلیک به سمت این بمب‌افکن از صدها کیلومتر پشت خط جبهه در اوکراین صورت گرفته است.

نقش مهم بمب‌افکن‌های تو-۲۲ نقش در حملات موشکی روسیه

بر اساس اظهارات مقامات اوکراین، روسیه از بمب‌افکن‌های تو-۲۲ برای پرتاب موشک به سمت شهرهای اوکراین استفاده می‌کند.

گفته شده است که این بمب‌افکن‌های استراتژیک که برای اولین بار در دهه ۱۹۶۰ میلادی ساخته شده‌اند، توانایی پرواز طولانی با سرعت بیش از ۲۳۰۰ کیلومتر در ساعت را دارند و توسط آنها، موشک‌های کروز‌ و بمب‌های هدایت شونده دوربرد پرتاب می‌شود.

بر اساس اطلاعات منتشر شده، بمب‌افکن‌های تو-۲۲ می‌توانند از فاصله‌های چند صد کیلومتری به سمت هدف‌ها شلیک کنند.

ترکیب موشک‌های کروز با بمب‌افکن‌های مذکور این امکان را برای ارتش روسیه فراهم کرده است تا دور از دسترس پدافند ضد هوایی و بدون پرواز بر فراز اوکراین به سمت این کشور شلیک کنند.

گفته شده است روسیه در حال حاضر از نزدیک به ۶۰ فروند بمب‌افکن‌ تو-۲۲ باقی‌مانده در ناوگان هواپیماهای جنگی خود برخوردار است.

 

دیگر خبرها

  • تصویب چهاردهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه/ضربه دردناک به نیروی هوایی روسها
  • آی‌اواس17.5 به افراد اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد که اپ‌ها را از وب‌سایت‌ها دانلود کنند
  • انسداد مرزها در استان خراسان رضوی
  • بازی مجدد اتحادیه اروپا با مهره سوخته تحریم‌ها علیه ایران
  • ورود واگن‌های وارداتی به تهران به اما و اگر رسید
  • ائتلاف چند کشور علیه ایران | تصمیم ضدایرانی گروه هفت مشخص شد
  • ساخت وساز در حریم رودخانه سوادکوه نگران کننده است
  • پلیس بلژیک برای کنفرانس راستگرایان اروپا محدودیت ایجاد کرد
  • رقابت اسرائیل و اوکراین برای جلب توجه غرب در نشست سران اروپا
  • ساز مخالف اسلواکی در اتحادیه اروپا؛ باز هم پای روسیه در میان است