Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-23@04:59:58 GMT

تولید سالانه ۱۸۵ تن عسل در نی ریز

تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۲۳۸۸۵

تولید سالانه ۱۸۵ تن عسل در نی ریز

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علیرضا بصیری با بیان اینکه عسل تولیدی علاوه بر مصارف داخلی، به برخی کشور‌های خارجی از جمله حوزه‌ی خلیج فارس صادر می‌شود، گفت: در حال حاضر تعداد ۲۱۳ زنبوردار با بیش از ۲۰ هزار کلنی کندوی زنبور عسل در نی ریز فعالیت می‌کنند که با توجه به وسعت شهرستان و داشتن مراتع مناسب و آب و هوای سازگار با پرورش زنبورعسل، امکان افزایش تعداد کندو‌ها و تولید بیشتر این محصول نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ۱۶۵ نفر از بهره برداران عضو شرکت تعاونی زنبورداران شهرستان هستند که تلاش می‌کنیم با ترغیب زنبورداران، بخش تعاونی‌ها را تقویت کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: کمبود شکر، نبود ایستگاه تولید و پرورش ملکه در شهرستان، نبود کارگاه تولید کندو و همچنین صنایع بسته بندی مناسب از مشکلات این بخش در شهرستان نی ریز است که می‌طلبد زنبورداران منطقه و مسوولان مربوط به منظور رفع موانع و ایجاد اشتغال و تولید، گام‌های موثری بردارند.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی تولید عسل تقویت تعاونی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۳۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین نیاز سالانه و خودکفایی در تامین گندم

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: پیش‌بینی می شود سال جاری حداقل ۱۳ میلیون تن گندم در کشور تولید خواهد شد تا به‌طور کامل نیاز سالانه گندم مورد نیاز نان در کشور را تامین شود و خودکفا شویم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مجتبی خیام نکویی رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی اظهار کرد: هر نفر ایرانی ۱۵۰ کیلوگرم گندم مصرف می‌کند و ۴۰ درصد کالری آنها از این طریق تأمین می‌شود بنابراین جایگاه ویژه‌ای در تأمین امنیت غذایی کشور دارد.

وی افزود: تولید گندم در سال اول دولت بیش از سه میلیون تن افزایش یافت و در سال دوم دولت شش میلیون تن افزایش تولید داشتیم و برای سال جاری نیز پیش بینی می‌شود حداقل شش میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم تا به طور کامل نیاز سالانه گندم را تأمین کند و خودکفا شویم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۱۳ و نیم میلیون تن گندم کل مصرف نان در کشور است اما حجمی نیز به عنوان ذخیره استراتژیک نیاز داریم که امیدواریم که در افق با برنامه‌ریزی‌های در حال انجام در این بخش هم بی نیاز از واردات شویم.

خیام نکویی تصریح کرد: سال قبل خرید تضمینی گندم در کشور ۱۰ و نیم میلیون تن بود و حدود دو و نیم میلیون تن دیگر در کشور تولید شد که به دولت تحویل داده نشده است؛ در مجموع ۱۳ میلیون تن گندم در کشور تولید شده است.

وی افزود: علاوه بر خودکفایی کل نیاز کشور به گندم می‌توانیم صادر کننده این محصول باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: عملکرد تولید گندم آبی در کشور ۴.۴ میلیون و گندم دیم ۱۰ میلیون تن است که با افزایش عملکرد آنها علاوه بر تأمین نیاز کشور می‌توانیم صادر کننده شویم.

خیام نکویی افزود: در صورتی که عملکرد تولید گندم آبی در کشور یک تن و دیم ۵۰۰ کیلو اضافه شود ما به صادرکنندگان این محصول تبدیل می‌شویم و می‌توانیم نیاز کشورهای دوست را نیز تأمین کنیم.

وی تصریح کرد: در سال قبل ۶ میلیون تن افزایش تولید گندم، بدون افزایش سطح داشتیم و امکان افزایش بهره‌وری گندم در کشور وجود دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ضایعات ۳۰ درصدی گندم از برداشت تا سفره اظهار کرد: این رقم در کشور باید کاهش یابد که برای تحقق آن نیازمند فرهنگ سازی برای مصرف کنندگان و اصلاح کمباین‌های برداشت گندم در کشور هستیم.

خیام نکویی با اشاره به اهمیت تولید گندم در کشور گفت: زنجیره تولید گندم با تولید نان کامل در کشور باید شکل گیرد و سبوس و جوانه نباید از آرد جدا شود.

وی افزود: قوی‌ترین بانک ژن گندم در دنیا را در ایران داریم و در شرایط اضطراری می‌توانیم به رقم‌های جدید گندم برسیم.

منبع تسنیم

کد خبر 746165

دیگر خبرها

  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • تولید سالانه ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در استان
  • تولید سالانه ۳۸۰ میلیون تن زباله در دنیا
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در میاندوآب
  • تولید سالانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی در مرکزی
  • وضعیت دفن زباله در اردستان مناسب نیست
  • ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن عسل سالانه در استان فارس تولید می‌شود
  • تامین نیاز سالانه و خودکفایی در تامین گندم