Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در هفته جاری تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان وارد کانال ۲۰ میلیون نفر شده و آمار جانباختگان نیز مرز ۷۵۰ هزار تن را گذرانده است و مردم دنیا شرایط بسیار سختی را سپری می‌کنند، این در حالی است که تدروس آدهانوم دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در تازه‌ترین اظهارات خود از بارقه‌های امید در مهار پاندمی کووید ۱۹ خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تدروس آدهانوم مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گفت: من می‌دانم که بسیاری از شما اندوهگین هستید و این یک لحظه دشوار برای جهان است، اما من می‌خواهم شفاف باشم و بگویم که هنوز بارقه‌های امید وجود دارد و مهم نیست که در کجای این جهان زندگی می‌کنید، هرگز برای مهار این پاندمی دیر نخواهد شد.

او ملل و متخصصان حوزه سلامت و بهداشت را دو مولفه اصلی در مهار ویروس کرونا خواند و افزود: سران کشور‌ها باید یک اقدام اساسی انجام دهند و مردم نیز باید همکاری‌های لازم را با آن‌ها داشته باشند.

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت با اشاره به دو کشوری که توانستند کووید ۱۹ را به سرعت سرکوب کنند، بیان کرد: نیوزیلند این هفته اعلام کرد ۱۰۰ روز بدون ابتلا و شیوع ویروس کرونا را سپری کرده است و رواندا در روز دوشنبه پس از ماه‌ها آزمایش تنها شش مورد مثبت گزارش داده است.

او افزود: رمز موفقیت رواندا ترکیبی از رهبری قوی، رعایت کامل اصول بهداشتی و رایگان بودن آزمایش‌های کروناست.

آدهانوم گفت: در حال حاضر در کشور‌هایی مانند ایالات متحده به دلیل شیوع بالای ویروس کرونا، بسیاری از آزمایش‌های نتیجه درستی ندارند و مردم را سردرگم می‌کنند. یک آزمایش بین ۲۴ تا ۴۸ ساعت زمان می‌برد تا به یک نتیجه مطمئن برسد. بر اساس گزارش‌های به دست آمده ۲۰ درصد از شهروندان آمریکایی یک هفته تا ۱۰ روز منتظر نتیجه آزمایش خود می‌مانند و این یک فاجعه است. با توجه به عملکرد کشور‌هایی مانند نیوزیلند و رواندا می‌توان امیدوار بود که با رعایت صحیح و اصولی شیوه‌نامه‌های بهداشتی می‌توان به مهار پاندمی امیدوار بود.

بیشتر بخوانید: 

به چالش «ماسک بزن» بپیوندید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی

بنا به این گزارش، دکتر حسین فرشیدی در اجلاس معاونان بهداشت دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی کشور که در بیمارستان قلب تهران برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه برنامه های کلان حوزه بهداشت اعم از جوانی جمعیت و سلامت خانواده در کشور نهادینه شده و با اجرای موفق پویش ملی سلامت و مشارکت گسترده مردمی در این پویش، برنامه غربالگری بیماری های پرفشاری خون و دیابت نیز اجرا شد و از این پس باید کنترل این بیماری ها در جمعیت هدف، مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی با اشاره به حضور دکتر حنان بلخی رییس منطقه ای سازمان بهداشت جهانی (امرو) در ایران و بازدید وی از مراکز بهداشتی در سفر به استان اصفهان، بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران برای بهداشت منطقه یک کشور مرجع است و سازمان بهداشت جهانی از ایران توقع دارد برای انتقال بیشتر تجارب و تکنولوژی خود به کشورهای منطقه، برنامه داشته باشد.‌

معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: در بازدید دکتر حنان بلخی از مراکز بهداشتی در استان اصفهان، آمارهای این استان با بیش از پنج میلیون جمعیت تحت پوشش، مورد توجه وی قرار گرفت زیرا از حد و نُرم منطقه امرو بالاتر بود.

فرشیدی یادآور شد: ۱۶ مرکز تحقیقاتی حوزه بهداشت مراکز همکار سازمان بهداشت جهانی هستند که با توجه به حضور رییس منطقه ای سازمان بهداشت جهانی در ایران، زمینه همکاری این مراکز و سایر مراکز تحقیقاتی با امرو بیشتر فراهم شده است و مراکز شبکه بهداشت باید به تقویت مراکز تحقیق و توسعه خود بپردازند زیرا بهترین فیلد برای پژوهش در حوزه سلامت، حوزه بهداشت است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی در بخش دیگری از سخنانش عملیات موفقیت آمیز نیروهای مسلح پرافتخار کشور علیه رژیم صهیونیستی را مورد تقدیر قرار داد و تاثیرات مثبت ابعاد مختلف عملیات وعده صادق بر معادلات منطقه و جهان را مثبت و نویدبخش ارزیابی کرد و خواستار توجه جهانی به مظلومیت مردم غزه و لزوم رسیدگی به بهداشت و سلامت آنان شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • ایران مرجع بهداشت منطقه است
  • ایران برای سازمان بهداشت جهانی یک کشور مرجع است
  • مرجعیت ایران برای بهداشت کشورهای منطقه مدیترانه شرقی
  • تأکید امیرعبداللهیان بر نقش سازمان بهداشت جهانی برای کمک به غزه
  • سازمان‌های بین‌المللی برای غزه جز ابراز همدردی کاری نمی‌کنند