Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی گفت: متاسفانه ذائقه نشریات، سایت‌ها و کانون‌های خبری سیاسی شده و در راستای رسالت فرهنگی خودشان به‌ درستی گام بر نداشته‌اند.

عباس محمدیان شامگاه دوشنبه، ۲۰ مرداد ماه، در آیین یادبود خبرنگار شهید کاشمری سید عبدالحمید عسکری، اولین شهید رسانه استان خراسان رضوی، که به همت کانون بسیج رسانه این شهرستان برگزار شد، عنوان کرد: اگر چه خبرنگاران با قلمی که دارند همیشه از مسئولان طلبکار هستند اما انتقاداتی هم به خود این قشر وارد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان نمونه غنای فرهنگ دیار ترشیز بر هیچکس پوشیده نیست اما خبرنگاران آن‌گونه که باید در معرفی این ظرفیت موفق نبوده‌اند. 

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی افزود: رسانه‌ها آن‌گونه که باید تاکنون در به تصویر کشیدن تاریخ شفاهی فرهنگی شهر کاشمر به‌ خوبی موفق نبوده‌اند چون رسانه‌ها محتوا تولید نمی‌کنند. مردم رسانه‌زده و جستجوگران گوگل شده‌اند. تاکنون در حوزه فرهنگ دیار ترشیز کمتر جلسه مشترکی توسط رسانه‌ها برگزار شده است. باید دید آیا انتقادات‌مان سازنده بوده یا فقط خواندن ادبیات علوم غربی را برای خود حجت قرار داده‌ایم. اکنون در یک جنگ تمام‌عیار قرار داریم که تمام دنیا با چاشنی غلیظ تهاجم رسانه‌ای در حال کار هستند.

محمدیان گفت: هر چند از تهاجم فرهنگی عبور کرده‌ایم و در تهاجم رسانه‌ای به سر می‌بریم اما آیا در تشکیل جبهه رسانه تراز انقلاب موفق بوده‌ایم؟ تجلیل از مقام شامخ خبرنگار به معنای سنگین‌تر شدن وظایف این قشر از جامعه است.

وی عنوان کرد: در یک جنگ تمام‌عیار قرار داریم اما هم‌گرایی و هم‌افزایی توسط رسانه‌ها شکل نگرفته است. تاریخ‌ مصرف جنگ داخلی سیاسی‌ها به اتمام رسیده و امروز اصل انقلاب هدف قرار گرفته است. برای حفظ اصل انقلاب باید همه هم‌گرایی داشته و نباید اجازه داد دشمنان با تبلیغات شوم افکار عمومی را منحرف کنند. امروز در دفاع از آرمان‌های انقلاب، بزرگترین رسالت جبهه رسانه تعریف شده است.

محمدیان بیان کرد: خبرنگاران به‌ عنوان افسران این جنگ رسالت خطیری در پاسداشت استراتژی، دارایی‌ها و آرمان‌های شهدا دارند. افکار عمومی امروز منتظر ظرفیت‌های خلق شده است. مساله صیانت از افکار عمومی بر عهده خبرنگاران است.

وی مطرح کرد: اگر چه رهبر معظم انقلاب ۶ سال متوالی، هر سال را به عنوانی از عناوین مربوط به مسائل اقتصادی نام‌گذاری می‌کنند اما سوال این است که رسانه‌ها برای این شعار سال چه کرده‌اند و کدام مشکل بخش صنعت را پیگیری و مشکل اقتصادی را حل نموده‌اند؟

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی افزود: با مشغله‌هایی که خبرنگاران برای بیمه، مسکن و حقوق مناسب دارند، نباید اجازه داد مسئولان برای رسیدن به اهداف سیاسی‌شان از خبرنگاران سکو بسازند. اصل نظام باید محور حرکت جریان رسانه تراز انقلاب باشد.

محمدیان اظهار کرد: خبرنگاران جبهه رسانه‌ای این روزها فراتر از مرزبانی حقیقت در حال فعالیت هستند. اگر چه همه شاهد زحمات مدافعان سلامت در جریان مبارزه با کرونا بودند اما قهرمان واقعی در این عرصه خبرنگاران بودند که تلاش‌های جامعه سلامت و مدافعان جبهه سلامت را به تصویر کشیدند. رسانه‌ها در خلق اقتدار، ارتباط و همگرایی باید پیشرو باشند و اجازه ندهند بی‌سوادی در فضای مجازی گریبان‎گیر خانواده‌ها شود. آن روز که در جبهه رسانه‌ای گفته شود نیازی به آموزش نیست، روز مرگ خبرنگار و فعال رسانه‌ای است.

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی تاکید کرد: خبرنگاران باید پیش‌قراول آموزش باشند و نسل امروز را با آرمان‌های انقلاب آشنا کنند. رسانه باید با برگزاری میزگردهای تخصصی برای معضلات اجتماعی و مشکلات صنعت و اشتغال منطقه تلاش کند. این مسائل جزو رسالت‌های گمشده رسانه‌هاست. نباید اجازه داده عده‌ای خبرنگارنما جای خبرنگاران واقعی را بگیرند. اگرچه منطقه ترشیز بزرگ‌ترین مردان جبهه رسانه را در اختیار دارد اما هیچ قدرت همگرایی و تاثیرگذاری بین این مجموعه دیده نمی‌شود. نباید از اختلاف‌سلیقه‌های سیاسی، اختلاف عقیده پدید آورد. لازم است خبرنگاران از یکدیگر حمایت کنند نه اینکه منتظر بمانند مشکلی برای کسی به وجود بیاید و سپس آن را سوژه خبری کنند.

وی عنوان کرد: خبرنگاران و رسانه‌ها باید به بحران آب، کاهش و پیری جمعیت و مشکلات بخش کشاورزی وارد شوند. باید بتوانیم از ظرفیت جبهه رسانه به صورت متمرکز و قدرتمندانه استفاده کنیم.

رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی گفت: به‌ عنوان اولین استان کشور قرارگاه رسانه‌ای را با همه سلایق تشکیل داده‌ایم و هر جریانی که در راستای مبارزه با فساد وارد شود، قاطعانه از آن حمایت خواهیم کرد. خبرنگاران نباید فقط به دنبال پوشش نشست‌های خبری باشند. تعداد محدودی از ایشان هستند که در زمینه یادداشت‌نویسی وارد شده‌اند.

محمدیان گفت: نباید فکر کنید چون رسانه‌ای دارید، حاکم شهر هستید. همه ما باید جوابگوی مطالبی که می‌نویسیم، باشیم. خبرنگاری که انصاف را نداند و دم از عدالت و مطالبه‌گری می‌زند اما راه بی‌عدالتی می‌رود، باید پاسخگو باشد. من به هر خبرنگاری که مسئولان را در هر لباسی نقد منصفانه و سازنده کند، هدیه می‌دهم. بر اساس اعلام استاندار خراسان رضوی هیچ مسئولی حق شکایت از خبرنگاران را ندارد.

وی عنوان کرد: البته باید اخلاق رسانه‌ای را رعایت و در اصول رسانه‌ای نیز بازنگری کرد. منشور اخلاق رسانه‌ای را باید بازخوانی نمود چراکه رسانه‌های ما از اخلاق‌مداری به دور شده‌اند و این چیزی است که دشمن می‌خواهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رسانه روز خبرنگار کاشمر رئیس سازمان بسیج رسانه خراسان رضوی جبهه رسانه رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی گفت: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست‌کم گرفت، این مأموریتی است که روحیه شهادت‌طلبی و ازخودگذشتگی را در بین گروه‌های مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با سردار بهمن کارگر، رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، که به میزبانی دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ترویج معارف جنگ تحمیلی را نباید دست‌کم گرفت، این مأموریتی است که روحیه شهادت‌طلبی و ازخودگذشتگی را در بین گروه‌های مختلف مردم و به خصوص جوانان تقویت می‌کند و ثمره آن، ترویج روحیه جهادی و اعتلای کشور است.

وی افزود: نهاد مقدس حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، حلقه واصل و خط‌مقدم انتقال سیره شهدا به نسل‌های بعدی است تا این فرزندان عزیز ما که عهده‌دار آینده کشور و انقلاب هستند، پیرو همان طریقتی باشند که شهدای ایران اسلامی با توسل به آن، کشور را از گزند هجمه همه‌جانبه دشمن حفظ کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه انقلابی‌بودن و انقلابی‌ماندن جامعه در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است، خاطرنشان کرد: بعد از پایان جنگ تحمیلی، به‌تدریج این فکر در ذهن برخی افراد ایجاد شد که اگر دوباره هجمه‌ای به تمامیت ارضی ایران اسلامی صورت بگیرد، شاید نسل دهه ۶۰ و ۷۰ نتواند به اندازه نسل طلایی جنگ از امانت انقلاب صیانت کند، بااین‌حال، موضوع دفاع از حرم و پس از آن دفاع از امنیت و سلامت به همه ثابت کرد که نسل آینده کشور نه‌تنها کم از شهدای دفاع مقدس ندارد؛ بلکه در برخی عرصه‌ها، از نظر ایمان و باور بر آن‌ها پیشی گرفته است.

وی ادامه داد: شخصیت‌هایی مانند شهید محسن حججی، طلایه‌دار نسلی بودند که نشان اقتدار آن‌ها را امروزه نه‌فقط در عرصه دفاعی و نظامی بلکه در ساحت‌های مختلف علمی، فرهنگی و حتی اقتصادی و جهادی شاهد هستیم.

موزه دفاع مقدس، سنگر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

آیت‌الله علم‌الهدی موزه‌های دفاع مقدس را «سنگرهای ماندگار ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در هر استان» خواند و بیان کرد: این خیلی مهم است که شما متمرکز بر کار فرهنگی باشید، اما تحقق چشم‌اندازهای فرهنگی منوط به فراهم‌کردن برخی زیرساخت‌هاست، موزه‌های دفاع مقدس و یادمان‌های شهدا، دو زیرساخت اصلی در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند و به موازات استمرار این پروژه‌های عمرانی در اقصی نقاط کشور، مطالبه برحق مردم در خراسان‌رضوی این است که موزه دفاع مقدس در این استان به قید فوریت تکمیل شود.

وی گفت: اهمیت موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی به‌خاطر پذیرش میلیون‌ها زائری است که همه‌ساله به قصد زیارت بارگاه منور رضوی راهی مشهدالرضا (ع) می‌شوند، بخش قابل‌توجهی از این شمار را زائران خارجی تشکیل می‌دهند که اگر موزه دفاع مقدس استان به بهره‌برداری برسد، می‌تواند توفیق این زیارت را با پیوست فرهنگی مرتبط مضاعف کند.

زائران سالانه «راهیان‌نور»، افزون بر ۴ میلیون نفر

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیز ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این بنیاد در توجه به مسائل فرهنگی و زیرساختی با محوریت ترویج معارف دفاع مقدس گفت: در موضوع تکمیل پروژه موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی، تکالیف دستگاه‌ها مشخص است و همه مسئولیت دارند، در این شرایط، خوشبختانه با پیگیری‌هایی که اخیراً در دستورکار قرار گرفته است، مدیریت شهری در مشهد با جدیتی بیش‌تر از قبل برای تکمیل پروژه وارد میدان شده است و امیدواریم در آینده نزدیک، بخش‌های نمایشگاهی موزه پذیرای علاقه‌مندان باشد.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به کاروان‌های اعزام زائر راهیان‌نور و بازسازی زیرساخت‌های زیارت اعم از جاده‌ها و مراکز اسکان گفت: اگر چه تا پیش از کرونا، جمعیت زائران راهیان‌نور در کشور بیش از هفت میلیون نفر در سال بود، اما شیوع ویروس کرونا باعث شد تا برای حفظ سلامتی مردم، کاروان‌های اعزام حدود دو سال فعالیت نداشته باشند، هم‌اکنون فرایند زیارت مناطق عملیاتی جنوب دوباره در حال رونق است و با افزایش ۲۰ درصدی در سال‌جاری به بیش از چهار میلیون نفر رسیده است.

کد خبر 746870

دیگر خبرها

  • انتصاب اعضای کارگروه همایش «حکیم طوس»
  • برگزاری دوره های سواد رسانه برای کاهش آسیبهای فضای مجازی
  • رسالت دانشجویان در راستای اجرای اهداف برنامه‌های زمین پاک
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • رونمایی از نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد
  • رونمایی از نسخ خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان
  • ضرورت تسریع در پروژه احداث موزه دفاع مقدس در خراسان‌رضوی
  • رونمایی از دست‌افزارهای سنگی نویافته کشف رود