Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه ملی نهاوند، گفت: برند سازی گیاهان دارویی شهرستان نهاوند با اعتبار 3.5 میلیارد تومان در وزارت علوم مصوب شد.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، حسین مرادی مخلص صبح سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت ۱۷ مرداد روزخبرنگار در خصوص وضعیت فعلی دانشگاه و نیز چشم انداز آینده فضای علمی و دانشگاهی شهرستان گفت: افق پیش رو با توجه به ظرفیت بالای شهرستان از نظر منابع ناب طبیعی و نیز همخوانی و هم سویی آن با رشته های تخصصی در دانشگاه نهاوند مثبت می باشد که مصداق آن رشد ۴۰۰ درصدی فعالیت های پژوهشی و ثبت مقالات ISI و تالیف ۱۸ کتاب توسط دانشگاه است ، که در این راستا نقش اصحاب بزرگ رسانه که منادیان آگاهی و یاوران دانشگاه در انعکاس به موقع اخبار علمی و پژوهشی بوده‌اند، غیرقابل انکار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با برنامه دانشگاه‌ برای بازگشایی سالتحصیلی جدید در شرایط کرونا گفت: با بر بهره‌گیری بهینه از فصل تابستان برای جبران کاستی‌های پیشین و تقویت زیرساخت‌های آموزش الکترونیکی، برنامه آموزشی نیمسال تحصیلی آینده در محورهایی مانند «زمان آغاز سال تحصیلی»، «مقررات آموزشی» و «نحوه آموزش» در دروس عمومی ، تخصصی و عملی از طریق آموزش مجازی و الکترونیکی تدوین و فراهم شده است.

رئیس دانشگاه ملی نهاوند در ادامه بیان کرد: طرح ملی برند سازی گیاهان دارویی شهرستان نهاوند با اعتبار ۳/۵ میلیارد تومان در حوزه دانشگاه نهاوند مورد تایید وزارت علوم قرار گرفت.

وی افزود: این طرح ملی پژوهشی- کاربردی،  با هدف مطالعه ، طراحی و اجرای تجاری سازی گیاهان دارویی شهرستان با استفاده از پتانسیل ویژه اعضا هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه دولتی نهاوند وظرفیت گلخانه های موجود شهرستان طی سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تا سال ۱۴۰۲ انجام خواهد پذیرفت.

مرادی مخلص از راه اندازی واحد امور بین‌الملل دانشگاه و کمیته گردشگری  برای ارزیابی برنامه های سند راهبردی توسعه شهرستان در حوزه گردشگری و جذب توریسم خبر داد و افزود: ضرورت دارد تا از ظرفیت علمی موجود در دانشگاه ها در حوزه کشاورزی ، صنعت و گردشگری استفاده شود که در حوزه گردشگری و جذب توریسم با دو کشور چین ، اتریش و اتحادیه اروپا از طریق واحد امور بین الملل وارد مذاکر شده ایم تا سفری به نهاوند داشته باشند که این موضوع با توجه به شرایط کرونا به آینده موکول شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی سازی گیاهان دارویی شهرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۵۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز

شهردار منطقه ۱۰ تبریز از آماده‌سازی و ساماندهی مجموعه تاریخی و گردشگری مقبره‌الشعرا تا قبل از آغاز تعطیلات تابستانی و شروع فصل گردشگری با تخصیص اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، موسی زارعی ظهر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ با اشاره به اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریالی بودجه عمرانی شهرداری منطقه ۱۰ تبریز برای ساماندهی مجموعه تاریخی مقبره‌الشعرا، اظهار کرد: این مجموعه به عنوان پروژه‌ای حیاتی در حوزه گردشگری هر ساله در ایام تابستان پذیرای گردشگران است در این راستا شهرداری منطقه تلاش ۱۰ می‌کند تا با ایجاد فضایی مناسب و زیبا این مسیر ساماندهی شود.

وی با اشاره به اینکه ارائه خدمات مطلوب و شایسته به گردشگران از اهمیت بسیاری برخوردار است، افزود: ارائه این خدمات، خاطره خوب از سفر به تبریز را در ذهن میهمانان ثبت خواهد کرد.

شهردار منطقه ۱۰ تبریز با اشاره به اقدامات صورت گرفته این منطقه در خصوص پیاده‌محورسازی مجموعه تاریخی فرهنگی پروژه مقبره‌الشعرا تفرجگاه اندیشه گران، خاطرنشان کرد: عملیات اجرای سنگفرش بهسازی و مناسب‌سازی صحن جنوبی مرکزی مقبره الشعرا، ضلع شرقی، غربی و جنوبی پیرامون موزه احد حسینی به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع با استفاده از سنگ حکمی اسپراخون و ترکیبی از سنگ قرمز آذرشهر و سنگ کوبیک و مطابق با معماری مقبره‌الشعرا توسط شهرداری منطقه ۱۰ اجرا شده است.

زارعی ادامه داد: بعضی نواقص جزئی در قسمت‌های سازه‌ای، ورودی مقبره‌الشعرا، جداره‌سازی، بدنه‌سازی و تکمیل آب‌نما و زیبایی بصری صحن جنوبی آغاز شده و این مجموعه فرهنگی و گردشگری پس از دو دهه رکود آماده میزبانی شایسته از گردشگران داخلی و خارجی است.

وی تصریح کرد: احداث سوغات‌سرا با اعتبار افزون بر ۱۶۰ میلیارد ریال، جدیدترین اقدام شهرداری منطقه در این مجموعه است که امکان معرفی و حمایت از صنایع‌دستی و هنری تبریز را فراهم می‌کند که هم‌اکنون عملیات اجرایی آن توسط عوامل عمرانی منطقه در حال انجام است.

کد خبر 747842

دیگر خبرها

  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • برگزاری کنکور در ۱۹۱۳ حوزه و در بیش از ۴۰۰ شهرستان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • استفاده از هوش مصنوعی در برنامه‌ریزی‌های بخش کشاورزی
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • قرار گرفتن گل محمدی در برنامه‌ی توسعه‌ی کشت استان یزد
  • تشریح برنامه‌های هفته سلامت در هرمزگان