Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیر برنامه‌ریزی شرکت سپرده گذاری مرکزی اظهار داشت: تا پایان سال تمام شرکت‌های استانی باید بورسی شوند و تمام کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کردند تا پایان سال می‌توانند نسبت به فروش تمام سهام خود اقدام کنند.

سید محمدجواد فرهانیان  درباره امکان فروش 30 درصد دوم سهام عدالت اظهار داشت: معامله 60 درصد از سهام عدالت هفته جاری آغاز شده و تمام کسانی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند می‌توانند نسبت به معامله سهام از طریق کارگزاری‌ها و یا بانک خود اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنهایی که پیش از این برای 30 درصد سفارش گذاری کرده‌اند می‌توانند برای معامله 30 درصد بعدی هم سفارش گذاری را انجام دهند.

وی با بیان اینکه مشمولان سهام عدالت که روش غیر‌مستقیم را انتخاب کردند در حال حاضر این امکان را ندارند که با تغییر روش به مستقیم، بتوانند نسبت به معامله 60 درصد از سهام عدالت اقدام کنند، تاکید کرد: افرادی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند به محض اینکه سهام شرکت استانی آنها وارد بورس شود امکان فروش سهام شرکت سرمایه گذاری مربوطه را خواهند داشت و در این روش اتفاقا دیگر محدودیتی برای میزان فروش هم وجود ندارد.

فرهانیان با بیان اینکه دو روز گذشته اولین شرکت استانی ( شرکت سرمایه گذاری استان خراسان جنوبی) وارد بازار سرمایه شد، گفت: تا پایان سال تمام شرکت‌های استانی باید بورسی شوند و تمام کسانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردند تا پایان سال می‌توانند نسبت به فروش تمام سهام خود اقدام کنند.

وی درباره امکان سفارش گذاری 30 درصد دوم برای افرادی که هنوز پول حاصل از فروش 30 درصد اول را دریافت نکرده‌اند و نقص اطلاعات دارند، تاکید کرد: مشکل این است که این افراد بعد از سفارش گذاری دوم ممکن است در همین دور باطل قرار بگیرند و دیرتر پول خود را دریافت کنند.

فرهانیان ادامه داد: پیشنهاد من به تمام افرادی که این تجربه را داشتند این است که هر چه سریع‌تر هم نسبت به اصلاح اطلاعات خود در سایت سهام عدالت و سازمان خصوصی سازی اقدام کنند و هم اینکه سجامی شوند. اگر سجامی شوند این مشکلات برطرف خواهد شد و به سادگی با مراجعه به یک کارگزاری می‌توانند سهام خود را به فروش برسانند یا سفارش خود را به کارگزاری دهند تا کارگزاری به اجرا برساند.

مدیر برنامه‌ریزی شرکت سپرده گذاری مرکزی با بیان اینکه برای مرحله اول 30 درصد فروش سهام عدالت 5 هزار و 600 میلیارد تومان سفارش گذاری شده است افزود: متاسفانه عدد عدم پرداخت پول را در اختیار نداریم و این اطلاعات در اختیار بانک‌ها است.

وی تاکید کرد: هر کسی که مشکلی در بازار داشته باشد با مراجعه به شورای حل اختلاف کانون کارگزاران و یا شکایت نتواند به حقوق خود برسد، می‌تواند در هیات داوری که مربوط به سازمان بورس است، احقاق حق کند.

فرهانیان همچنین درباره اینکه سقف اقساط وام سهام عدالت برای دارندگان سهام 532 هزار تومانی و یک میلیون تومانی چقدر است، گفت: 50 درصد ارزش روز سهام عدالت به متقاضیان تسهیلات داده می‌شود که بابت آن سهام عدالت افراد به وثیقه گذاشته خواهد شد. بازپرداخت این اقساط سه ساله است و میزان پرداخت اقساط ماهیانه هم، براساس تعیین خود بانک‌ها خواهد بود. هر بانکی در این باره اختیار دارد اما موضوع مهم این است که متقاضیان کارت تسهیلات سهام عدالت باید به بانکی مراجعه کنند که شماره شبای آن را وارد سیستم سهام عدالت کرده‌اند.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مستقیم را انتخاب کردند توانند نسبت تا پایان سال سفارش گذاری اقدام کنند سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند؛ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد

مراسم واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصاد و دارایی برگزار شد.

در این مراسم علاوه بر رضا درویش و علی خطیر مدیران دو باشگاه پرسپولیس و استقلال، مسئولان فدراسیون فوتبال حضور داشتند.

بر این اساس ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵ درصد) انتقال پیدا کرد.

۱۰ درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است ۵ درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

مالکیت مشترک سرخابی‌ها که در اختیار وزارت ورزش بود مشکل اصلی دو باشگاه برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا به شمار می‌رفت.

دیگر خبرها

  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
  • یارانه ۶۰۰ هزار تومانی برای مادرانِ فرزندان کمتر از دوسال
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند؛ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهم استقلال - پرسپولیس چند؟