Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دوبلور پیشکسوت در گفت‌وگو درباره شرایط کنونی حرفه دوبله و گویندگی، توضیح داد: دوبله شغلی است که نمی‌توان در کنارش شغل دیگری داشت. باید به همین یک شغل اکتفا کرد و زندگی را گذراند. برای دوبله باید حضور داشته باشی تا حضورت و کارت را ببینند تا بتوانی ترقی کنی. برای همین است که بچه‌ها کمی دچار مشکل می‌شوند و نمی‌توانند در جای دیگری کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجبورند صبح تا شب اینجا باشند. این در صورتی است که از نظر مالی تامین نمی‌شوند و همه‌شان گرفتارند. پول تاکسی و پول ناهارشان هم به سختی تامین می‌شود. ان شاءالله خدا خودش کمک کند.

والی‌زاده با بیان اینکه در تمام ایام کرونا تقریبا کار کرده است اما نه به اندازه گذشته، عنوان کرد: این روزها بیشتر برای سینمای خانگی کار می‌کنم. در تمام ایام کرونا تقریبا کار کرده‌ام زیرا مثل قبل نیست که بچه‌ها به صورت دسته جمعی وارد اتاق ‌شوند، بلکه به صورت تک تک می‌روند نقش‌هایشان را می‌گویند و برمی‌گردند.

به گفته این دوبلور باسابقه تمام پروتکل‌ها در استودیوهای دوبله رعایت می‌شود.

او در این زمینه ادامه می دهد: هر صبح تمام استودیو ضدعفونی می‌شود. بچه‌ها هم همه با ماسک می‌آیند؛ البته موقع گویندگی باید ماسک را بردارند. افراد زیادی داخل اتاق نیستند فقط گوینده، صدابردار و مدیر دوبلاژ هستند و گوینده‌ها تک تک وارد می‌شوند.

والی‌زاده درباره نسل جوان دوبلورهای ایران اظهار کرد: من همیشه به نسل جوان امیدوارم؛ ان شاءالله که همه موفق باشند. به خصوص نسل جوان الان که همه تحصیل‌کرده و باسواد هستند. همه آمادگی دارند و فراگیری شان خوب است. اما متاسفانه الان کار مشکل شده و کرونا جلوی کارشان را گرفته است. نسل جوان دوبلورهای ما در آینده‌ای نزدیک بسیار درخشان و پویا خواهند بود. به امید خدا کرونا که برطرف شود اوضاع بهتر می‌شود.

این گوینده که تاکنون به جای شخصیت‌های معروف زیادی صحبت کرده است، موفقیت در هنر دوبلوری و گویندگی را تمرین و ممارست زیاد عنوان کرده و افزود: هر کاری تمرین و ممارست می‌خواهد. کسی که به گویندگی و صداپیشگی علاقه دارد باید از سنین نوجوانی شروع کند و به این کار عشق و علاقه داشته باشد. صدا و بیان خوبی هم داشته باشد. و با این ویژگی‌ها می‌تواند پیشرفت کند. البته بدون کرونا! هرکاری با تمرین و کار کردن مداوم نتیجه می‌دهد.

والی زاده در پایان نسبت به پایان یافتن اوضاع دشوار کنونی ابراز امیدواری کرد و گفت: ان شاءالله این مشکل هم درست می‌شود. هر چه خدا بخواهد همان می‌شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران پول تاکسی عشق و علاقه نسل جوان نسل جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۷۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • اینجا صدا جان می‌گیرد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • 10هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۱۰ هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند
  • سرپرست سازمان تاکسیرانی تهران: ۱۰هزار راننده تاکسی بیمه تامین اجتماعی ندارند