Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح امروز در حاشیه جلسه قرارگاه بهداشتی درمانی امام رضا (ع) نیروهای مسلح در جمع خبرنگاران،گفت: این قرارگاه پنج و نیم ماه است که به‌صورت دائم در سطح نیروهای تشکیل شده است.

وی افزود: ما همچنان در بیمارستان‌های نیروهای مسلح پذیرای بیماران مبتلا به کرونا هستیم و هم‌اکنون حدود ۶۵۰ بیمار در بیمارستان‌های نیروهای مسلح بستری هستند؛ تعداد بیمارانی که طی این مدت در بیمارستان‌های ما بستری شدند، بالغ بر ۲۰ هزار نفر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: فعالیت‌های علمی و پژوهشی نیروهای مسلح هم ادامه دارد و از میان بیش از ۱۰۰ طرح ارائه شده ۱۸ طرح به تصویب رسید و از آن‌ها پشتیبانی کردیم. این طرح‌ها در حوزه‌های مختلف مانند دارو و واکسن در حال اجرا است و طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله جزو طرح‌های برتر در مجموعه کشور است که عزیزان وزارت بهداشت هم این را اعلام کردند.

سرلشکر باقری گفت: آنچه که در جلسه امروز بحث شد، پیرامون مطالبی بود که عزیزان ما در کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا مطرح کردند این عزیزان وضعیت را تشریح کردند و موضوع ما برنامه ریزی برای تداوم مأموریت‌های نیروهای مسلح در شرایط تداوم بیماری کرونا برای حداقل تا پایان سال ۹۹ است، چون مأموریت‌های نیروهای مسلح تعطیل‌بردار نیست و به‌صورت شبانه‌روزی جریان دارد.

وی ادامه داد: اینکه مراکز آموزشی نیروهای مسلح چگونه به فعالیت خود ادامه دهند و مأموریت‌های مختلف دفاعی و امنیتی تمرین‌ها و رزمایش‌ها چگونه ادامه پیدا کند، موضوعاتی بود که در این جلسه مورد ارزیابی قرار گرفت و تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد. تاکنون در مراکز نیروهای مسلح هیچ مورد حادی نداشته‌ایم و همه آموزش‌های ما جریان دارد و تعطیل‌بردار نیست.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: میزان ابتلا به کرونا در بین کارکنان نیروهای مسلح از میزان میانگین ملی پایین‌تر است و این به دلیل همین پیشگیری‌های است و این روند ادامه خواهد داشت.

سرلشکر باقری گفت: در واقع علت اینکه میزان ابتلا در نیروهای مسلح به نسبت متوسط مبتلایان در کشور پایین‌تر است به دلیل رعایت پروتکل‌های بهداشتی سختگیرانه و دقیق است.

کد خبر 4995787 هادی رضایی

منبع: مهر

کلیدواژه: نیروهای مسلح محمد باقری ستاد کل نیروهای مسلح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله ویروس کرونا مجلس شورای اسلامی محمد باقر قالیباف ایالات متحده آمریکا حجت الاسلام حسن روحانی انفجار بیروت هیئت دولت لبنان مجلس اسحاق جهانگیری حسن روحانی علی ربیعی محمدجواد ظریف ویروس کرونا نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ حزب لیبرال دموکرات انگلیس در گزارشی اعلام کرد بیمارانی که دچار سکته قلبی در انگلیس می‌شوند باید بیش از ۲۴ ساعت معطل بمانند تا آمبولانس اورژانس سر برسد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، براساس گزارشی که حزب لیبرال دموکرات‌ها امروز منتشر کرد، پارسال در انگلیس، اهداف خدمات آمبولانس، در همه سازمان‌های بهداشت و درمان این کشور، محقق نشد. براساس این گزارش، هدف وزارت بهداشت و درمان انگلیس این است که در موارد حاد، از جمله سکته‌های مغزی یا قلبی، آمبولانس‌ها در مدت ۱۸ دقیقه سر بالین بیمار برسند که تقریب در همه مناطق، پارسال چنین نشد.
در گزارش حزب لیبرال دموکرات‌های انگلیس آمده است مثلا در دو مورد در مناطق وارینگتون (Warrington) و استافوردشایر (Staffordshire) افرادی که خونریزی داشتند، بیش از ۲۵ ساعت منتظر آمبولانس ماندند.
ایندیپندنت نوشت جولیان هارتلی (Julian Hartley)، میدر عامل تامین خدمات در سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس می‌گوید با توجه به کمبود نیروی انسانی، کاهش امکانات، همراه با افزایش درخواست ها، دولت انگلیس باید فورا بودجه بهداشت و درمان را افزایش دهد. وی افزوده در حالی که تقاضا برای خدمات بهداشتی و درمانی هیچ گاه تا این اندازه فراوان نبوده است، مدیران بیمارستان‌ها و آمبولانس‌ها تلاش می‌کنند تا تاخیر‌ها را کم کنند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، ماه گذشته یک شرکت خصوصی که اخیرا در منطقه شرق انگلیس فعالیت می‌کند، برای اعزام آمبولانس، از هر بیمار ۹۹ پوند می‌گیرد. این روزنامه نوشت پارسال ۳۴ هزار بیمار در درون آمبولانس‌ها در بیرون از بیمارستان‌های انگلیس منتظر ماندند تا در اورژانس بیمارستان‌ها پذیرش شوند و آسیب دیدند.
بر اساس گزارش ماه پیش سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس، هفت میلیون بیمار در این کشور در فهرست انتظار آغاز درمان در بیمارستان‌های دولتی انگلیس اند.

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • شرایط منطقه بعد از حمله سپاه به اسرائیل به روایت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح 
  • سرلشکر باقری: عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی درسطح منطقه و جهان داشت/ همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • سرلشکر باقری: همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم