Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴روز گذشته عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری اظهارنظری کرد که می‌توان برداشت‌های متعددی از آن داشت. وی در خصوص اعلام برخی از اسامی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گفت: «شورای نگهبان هنوز درگیر انتخابات نشده است و در این زمینه ورود نکرده و اقدامی نیز نکرده است. از جهات قانونی افراد می‌توانند در هر زمان ثبت نام کنند، اما می‌توان توصیه کرد افرادی که در گذشته رد صلاحیت شده‌اند، دیگر ثبت نام نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کدخدایی از کسی اسم نبرد، اما در چند ماه اخیر و در یک سال باقی مانده تا زمان برگزاری انتخابات سال آینده، تاکنون اسامی و لیست‌های متعددی از چهره‌های مطرح سیاسی در رسانه‌ها به عنوان نامزدهای احتمالی این انتخابات مطرح شده است؛ افرادی که برخی از آنها پیشتر نیز شانس خود را برای کاندیداتوری امتحان کرده بودند اما با در بسته شورای نگهبان مواجه شدند، برخی از آنها نیز به نوبت یک بار تایید شدند و بار دیگر رد.

بدون شک مشهورترین چهره رد صلاحیت شده در ادوار انتخابات ایران، «اکبر هاشمی رفسنجانی» در انتخابات ۹۲ است، کسی که پیشتر به مدت هشت سال در پاستور بر کرسی ریاست جمهوری تکیه زده بود. هاشمی ۱۴۰۰ زنده نیست، اما چهره‌هایی هستند که سابقه رد صلاحیت در کارنامه خود دارند اما برای انتخابات ۱۴۰۰ هم برنامه‌ریزی کنند. کسانی مانند محمود احمدی نژاد.

در ادامه این گزارش نگاهی داریم به ۵ چهره سیاسی شناخته شده در ایران که پیش از این برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری نامزد شده بودند، اما از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شدند، افرادی که امروز مورد خطاب سخنگوی شورای نگهبان قرار گرفتند و به آن‌ها گفته شد بار دیگر شانس خود را امتحان نکنند. این افراد چه کسانی هستند؟
محمود احمدی نژاد؛ بهار ۱۴۰۰ بدون معجزه هزاره سوم


از ۵ چهره شاخصی که تاکنون برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری رد صلاحیت شده ‌ند، محمود احمدی نژاد پیش از دیگران مشهور است و احتمالا مخاطب اصلی کدخدایی او بوده است. در دوره قبلی انتخابات ریاست جمهوری در همین ایام نام او به عنوان نامزد احتمالی انتخابات مطرح شده بود، اما برخی سیاستمداران از قول رهبری انقلاب گفتند که احمدی نژاد نباید در انتخابات شرکت کند.

در حالی که احمدی نژاد برای نامزدی اصرار داشت در واکنش به این سخنان، گفت رهبری اگر امری داشته باشند به صراحت عنوان می‌کنند؛ رهبری انقلاب چندی بعد به صراحت از پشت بلندگو از احمدی نژاد خواست در انتخابات شرکت نکند، اما احمدی نژاد عقب نشینی نکرد و برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم اعلام کاندیداتوری کرد و البته رد صلاحیت شد.

از چند ماه پیش هم نام احمدی‌نژاد به عنوان نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال آینده مطرح می‌شود. بعضی اصولگرایان هم با او مهربان‌تر شده‌اند. اما به نظر می‌رسد دل آیت‌الله جنتی و رفقای شورای نگهبان با محمود احمدی نژاد هنوز صاف نشده است.


مسعود پزشکیان؛ مردِ صلاحیت پارلمانی


مسعود پزشکیان، نماینده سابق مجلس امید فراوانی داشت که سال ۹۲ تایید صلاحیت و وارد رقابت های انتخاباتی شود. گفته می شود او برای نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰ هم برنامه ریزی کرده است. برخی می‌گویند اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده یک بازی است که شهرت پزشکیان برای انتخابات مجلس حفظ شود.

بیشتربخوانید:کدخدایی: به افرادی که در گذشته رد صلاحیت شده‌اند، توصیه می‌کنیم در انتخابات ۱۴۰۰ ثبت نام نکنند

پزشکیان به شدت در تبریز محبوب است و این دوره علی رغم تحریم انتخابات، به عنوان منتخب تبریز وارد خانه ملت شد. او در مجلس هشتم تا یازدهم به رغم رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان تایید شده، اما این تایید برای انتخابات ریاست جمهوری، کارساز نبوده است و در صحنه ریاست جمهوری نتوانست اعتماد فقهای شورای نگهبان را کسب کند.


عیلرضا زاکانی؛ نامزد همچنان در سایه


«علیرضا زاکانی» چهره کاریزماتیک اصولگرایان علاقه داشت در انتخابات ۹۲ نامزد شود و جایگزین محمود احمدی نژاد شود، اما رد صلاحیت مانع حضور او شد. زاکانی بعد از آن از حداد عادل و سپس از جلیلی حمایت کرد این در حالی است که سال ۸۴ او حامی قالیباف بود!

زاکانی تمایل زیادی دارد تا مرد پشت پرده و نفر دوم معادلات سیاسی باشد. علاقه او به مشی سیاسی بهزاد نبوی از همین رو است. زاکانی امید زیادی داشت که ۱۴۰۰ یکی از نامزد‌های اصلی جریان اصولگرا باشد، اما ظاهرا حالا باید به دنبال راه دیگری برای سیاست ورزی باشد.


مصطفی معین؛ رویای مدرن‌ها به باد می‌رود


چندی قبل بعضی چهره‌های اصلاح طلب گفته بودند با یک نامزد شش دانگ وارد انتخابات می‌شوند. عبدالله ناصری این نامزد را گزینه‌ای شبیه معین، رضا خاتمی یا صفایی فراهانی معرفی کرده بود. صفایی و خاتمی در انتخابات مجلس رد صلاحیت شده اند و معین در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس. معین در نهایت با حکم حکومتی به انتخابات برگشت، اما این خط و نشان کدخدایی نشان می‌دهد این دوره هم معین امیدی برای تایید ندارد. مگر آنکه حکم حکومتی به یاری او بیاید.

 

کامران باقری لنکرانی؛ بهترین گزینه در آسمان و زمین


در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال۹۶ «محمدباقر لنکرانی» وزیر دولت احمدی نژاد، به عنوان گزینه جبهه پایداری معرفی شد، گزینه‌ای که حمایت‌های عجیب و غریب از وی خبرساز شد. وقتی جبهه پایداری روی باقری لنکرانی به توافق رسید، علامه مصباح یزدی، در حمایت از لنکرانی گفت که او بهترین گزینه برای ریاست جمهوری در آسمان و زمین است. احمد جنتی با این جمله موافق نبود و باقری لنکرانی رد صلاحیت شد و در نهایت جبهه پایداری از سعید جلیلی حمایت کرد.


معلوم نیست از این چهره‌ها، کدام یک قید حضور در انتخابات سال آینده را می‌زنند و کدام یک لابی‌ها و فشار‌ها را افزایش خواهند داد و وارد گود رقابت‌های انتخاباتی می‌شوند و یک بار دیگر شانس خود را امتحان می‌کنند. با این حال مخاطب اصلی کدخدایی، کسی است که هیچ اهمیتی به صحبت‌های او نمی‌دهد چرا که سطح بازی خود را در طبقه‌ای بالاتر، انتخاب کرده است.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، انتخابات ، شورای نگهبان ، محمود احمدی نژاد ، سعید جلیلی سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات شورای نگهبان محمود احمدی نژاد سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد برای انتخابات انتخابات ۱۴۰۰ رد صلاحیت شده شورای نگهبان رد صلاحیت شد شده اند چهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان انتقال پایتخت؛ چرا احمدی‌نژاد موفق نشد؟

تهران کلانشهری با مشکلات فراوان است و ایده انتقال پایتخت بار‌ها در دولت‌های مختلف مطرح شده است.

به گزارش خبرآنلاین، فضا‌های اطراف رودخانه‌های تهران رها شده است. تهران شهر زخمی شده‌ای است که طرح‌های نجات در آن اجرا نشده و طرح جامع اول تهران متوقف شده است. اینجا بزرگراه‌ها ساخته شده، اما بدون اینکه بدانند هدف از آن چه بوده است. زمانی هم شهرداری تهران مایل نبوده شهر طرح داشته باشد، چون می‌خواسته تراکم فروشی کند. بخش عمده‌ای از مشکلات تهران مربوط به‌همین طرح‌های زخمی شده و رها شده است. الان هم تهران طرح ندارد.

حسین ایمانی جاجرمی در پاسخ به این سوال که انتقال پایتخت راهگشا نیست، ادامه می‌دهد: غیرممکن است. شما برای این کار پول ندارید. هر جای دیگر را هم برای پایتخت شدن انتخاب کنید دوباره همین مشکلات در آن تکرار می‌شود.

این کارشناس در خصوص اینکه زمان آقای احمدی‌نژاد کار انتقال پایتخت شروع شد، حتی معاونت‌های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری به‌اصفهان و شیراز منتقل شدند، و ادامه آن روند موفق می‌شد، می‌گوید: نه، آن اقدامات پشتوانه مطالعاتی نداشت. ضمن آنکه باید اراده سیاسی کل حاکمیت درباره انتقال پایتخت اجرا می‌شد. دولت به‌تن‌هایی قادر به‌این کار نیست.

دیگر خبرها

  • معاون اول احمدی نژاد درگذشت
  • پرویز داوودی معاون اول دولت احمدی‌نژاد درگذشت
  • عکسی از مهدی هاشمی و منتقد سرسخت پدرش در یک مراسم /وزیر احمدی نژاد هم آمد
  • احمدی نژاد از اسراییل به عنوان «کشور» یاد کرد
  • واکنش احمدی نژاد به حمله موشکی ایران به اسرائیل
  • سرنوشت طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری چه شد؟
  • امکان انتقال پایتخت؛ چرا احمدی‌نژاد موفق نشد؟
  • چهره احمدی نژاد بعد از عمل زیبایی پلک تغییر کرد؟ /گریه های او در یک مراسم +تصاویر
  • حضور در انتخابات از پشت میله‌های زندان؟
  • (تصاویر) احمدی‌نژاد در مراسم گرامیداشت حمید بهبهانی