Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین نشست هم اندیشی احزاب و گروه های جبهه مقاومت با هدف ایجاد هماهنگی و تعامل میان گروه های سیاسی و جهادی مؤثر در منطقه، هم اندیشی برای تبیین راهکارهای عملی اخراج آمریکا از منطقه به عنوان هدف مشترک، بررسی راهکارهای تحقق تمدن نوین اسلامی در سایه همکاری و تعامل جهان اسلام برگزار شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزارى برنا، آیت الله نوری همدانی در پیامی به دومین نشست هم ‌اندیشی احزاب و گروه‌های مقاومت که از صبح امروز و به صورت مجازی در حال برگزاری است، تاکید کردند: اخراج آمریکا از منطقه یکی از ابعاد انتقامسخت خداوند از دشمنان اسلام خواهد و با بازتولید آموزه‌های وحدت گرایانه مکتب فکریشهید سلیمانی، اصل راهبردی در تقویت جبهۀمقاومت به شمار می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدلله رب العالمین الصلاة والسلام علی سیدنامحمدواله الطاهرین

باسلام وتحیت به آن مجمع محترم وگرامیداشت ایام دههولایت وعیدغدیر؛

در عصری به سر می بریم که قدرت‌های استکباری بهصورت مستمر بر آتش اختلاف و تفرقه در جهان اسلاممی‌دمند، لیکن  مقاومت جهانی نظام‌های عدالت طلبانهبا نقش آفرینی بی‌بدیل شهید سلیمانی، میوۀ شیریننابودی داعش و شکست و اضمحلال حامیان تروریسمدر منطقه را چیده است.

پس از پیروزی مقاومت؛ ترامپ که به زعم باطل خودمیخواست بازنده جنگ نباشد در صدد برآمد تا با ترورشهید سلیمانی، ماجرای نقش آفرینی مؤثر حاج قاسمدر منطقه را در تاریخ دفن کند، لیکن در عمل قافیه راباخت و الان با نفرت عمومی مردم جهان و شعار بینالمللی مردم برای خون خواهی سردار سلیمانی مواجهشده است که اخراج حتمی آمریکا از منطقه یکی ازابعاد انتقام سخت خداوند از دشمنان اسلام خواهدبود.

فارغ از این مسأله، باید در چگونگی تداوم اقتدار جریانمقاومت در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی در سالهای پسا سلیمانی اندیشید و به این مسألۀ راهبردیرهنمون شد که در مقابله فکری و علمی در برابر آمریکاو متحدانش چگونه باید عمل کرد؛ زیرا تداوم پیروزی‌ها واستمرار اقتدار روز افزون جبهۀ مقاومت مقوله ای نرمافزاری است و در کنار نوسازی سخت افزاریکشورهای منطقه باید بر نوسازی علمی و نظری درراستای تحقق تمدن نوین اسلامی تأکید کرد.

در این میان بازتولید آموزه‌های وحدت گرایانه مکتبفکری شهید سلیمانی، اصل راهبردی در وحدت امتاسلامی، تقویت جبهۀ مقاومت و تسریع مطالبۀ تمدنسازی نوین اسلامی به شمار می آید.

در تبیین این مسأله باید گفت وحدت امت اسلامی ازجمله عوامل حیاتی شکوفایی تمدن اسلامی است؛ تأملدر نظام معنایی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانینشان می دهد آن شهید والا مقام خود را فداییمسلمانان و عموم انسان ها می دانست و اینگونهسپهبد سلیمانی در طول مبارزات خود علیه داعش، بهشاخص و اسطوره ای برای امت اسلامی تبدیل گردید.

هم چنین تحقق تمدن سازی نوین اسلامی در گرومواجهه مثبت و سازنده با جهان متکثر فارغ اقوام ،زبان ها، فرهنگ ها و مذاهب اسلامی در ممالکاسلامی و دیگر جوامع بشری است، که این اصل نیز درپرتو  اصل مهاجرت، در بستر  فرهنگ محوری و تعاملگرایی و صلح طلبی شکل می گیرد.

شهید سلیمانی به تعبیت از امام خمینی (رحمه الله) کهفرمود، «انقلاب ما محدود به ایران نیست» ومبناومنظومهفکری رهبرمعظم انقلاب برای تشکیل جبهۀ بدون مرزحق علیه باطل، ترک وطن کرد، و مرزهای قومیت، نژاد،ملیت و حتی مذهب را درنوردید و جهان وطنی خود راعلاوه بر شیعیان ، بر مدار تعاملات میان مذهبی بابرادران اهل سنت و حتی پیروان دیگر ادیان الهی بهویژه مسیحیان در منطقه تعریف نمود تا جبهه ای بیمرز علیه ظلم و جنایت آمریکا و تروریست های تکفیریبه منصۀ ظهور رساند.

آری افق معنایی و تمدنی شهید سلیمانی به قومیت،مذهب، ملیت یا مرزهای خودساخته بشری خاصاختصاص نداشت، بلکه ایصال جهان اسلام و دیگرجوامع بشری به امامت، از طریق ارتباطات دانشی وفقه میان مذهبی، مهمترین شاکلۀ معرفتی این چهرۀ بینالمللی مقاومت بود.

در حقیقت مبنای توحیدی سردار سلیمانی در مبارزاتظلم ستیزانه به شدت با عنصر حکمت، امامت، ولایت وفقاهت گره خورده است، لذا بر مبنای آیۀ«أَشِدَّاءُ عَلَىالْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ؛ در برابر کفّار سرسخت و شدید، ودر میان خود مهربانند» دچار خشونت نمی شد، بلکه باحکمت و عقلانیت فقهی فضای ضد تقریبی را شکست واینچنین با  اهتمام به جغرافیای فرهنگی وحدت وبازشناسی اشتراکات معرفتی، برای شکل گیری تمدننوین اسلامی تلاش نمود. 

بی تردید شهادت سردار سلیمانی خون تازه ای را دررگ های مقاومت جاری کرد، لیکن از آن مهمتر، آنمکتب فکری و معرفتی شهید سلیمانی است که جهانبینی باشکوهی از ساختار تمدنی در جهان اسلام رقمزده است  و چارچوب جهانی تمدن نوین اسلامی راترسیم خواهد کرد.

درپایان لازم میدانم ازهمه برگزارکنندگان این جلسهبویژه حزب انقلابی و باسابقه مؤتلفه اسلامی وخصوصا جناب آقای بادامچیان تشکر نمایم. 

توفیق همگان را ازخداوند متعال مسئلت می‌کنم. 

قم مقدسه

حسین نوری همدانی

21مرداد 1399

مطابق با21 ذی الحجه 1441

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با یادآوری این نکته که انقلاب اسلامی انقلاب، معنویت و انسانیت بود، خواستار اختصاص سرفصل خدمات انقلاب اسلامی به این دو مقوله شد.

آیت‌الله لطف الله دژکام امروز، ۵ اردیبهشت در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری، با بیان اینکه انقلاب اسلامی انقلاب معنویت و انسانیت بود و سرفصل خدمات انقلاب اسلامی را ما باید به این بخش اختصاص دهیم، گفت: انقلاب اسلامی یک حرکت معنوی بود که در روزگار خالی شدن جهان از معنویت، مردم را به پیروی از تعالیم قرآن کریم و فریاد پر تاثیر امام راحل دعوت کرد.

امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه این معنویت، تنها به بحث عواطف انسانی محدود نمی‌شود، گفت: چیزی که پیشنهاد انقلاب اسلامی برای همه جهان بشریت است، حاصل دعوت ۱۲۴ هزار پیامبر است و از این موضوع نباید غافل باشیم و باید این پیام انقلاب اسلامی با یک طنین خیلی قوی‌تر به جامعه ما و جهان پیرامون ما مخابره شود.

آیت‌الله دژکام افزود: متاسفانه در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، چون یک گفتمان عدالت خواهی در دنیا وجود نداشت و خود ما هم رسانه قدرتمندی نداشتیم، بحث عدالت‌خواهی، احسان و نیکوکاری نتوانست در جنبه اصلی خود که پیام انقلاب باشد نقش‌آفرینی کند و گاهی به نظر می‌آید که فقط چند موسسه در کار خِیر سهیم هستند، در حالیکه این تنها یک گوشه کار است.

وی با بیان اینکه اگر بتوانیم یک نفر از جامعه بشری را به سمت کارهای نیک هدایت کنیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم، گفت: ما با این حرکت می‌خواهیم پیام کمیته امداد و پیام عدالت‌خواهی امام راحل را به همه جهان، ولو با یک کار کوچک، گوشزد کنیم.

به گزارش ایسنا، در مراسم تجلیل از خیرین استان فارس، از خانواده شهید محسن صداقت که در حمله رژیم غاصب صهیونیستی به سفارت ایران در سوریه به شهادت رسید نیز تجلیل شد.

شهید صداقت تا آخرین روزهای عمر خود، سرپرستی ۱۵ کودک یتیم را برعهده داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • رونمایی از مجمع پارلمانی جهانی شهید سلیمانی (ره)
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • نقش مهم «سردار سلیمانی» در تقویت توان موشکی مقاومت
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • نخستین نشست هم‌اندیشی اعضای هیئت علمی گروه‌های آموزشی هنر، ارتباطات و رسانه