Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مهدی قاسمی روز سه‎شنبه درجمع خبرنگاران افزود: درجهت پیشگیری از شیوع کرونا بتازگی از طریق سامانه موسسه دانش‌بنیان برکت از زیر مجموعه‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی در آدرس اینترنت hastinja.com، ماسک‌های سه لایه با قیمت مناسب به متقاضیان عرضه می‌شود. 

وی بیان کرد: خریداران با مراجعه به آدرس اینترنتی یاد شده و وارد کردن اطلاعاتی نظیر نام استان، شهر محل سکونت و کد ملی و شماره همراه خود می‌توانند نزدیک‌ترین محل توزیع به محل زندگی خود که در سامانه تعریف شده انتخاب و به صورت حضوری مراجعه و ماسک‌های سفارش داده را پس از احراز هویت، تحویل بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی یادآورشد: در همین خصوص گزارش‌هایی رسیده که عده‌ای مجرم سایبری با طراحی لینک‌های جعلی مشابه و ارائه آدرس‌های غیر واقعی جهت توزیع ماسک، اقدام به کلاهبرداری از افراد می‎کنند.

وی هشدار داد: کلاه‌برداران سایبری  از آگاه نبودن بسیاری از کاربران استفاده کرده و با شگردهای جدید سعی بر فریب کاربران و سرقت اطلاعات حساب بانکی آن داشته و در جدیدترین شیوه‌های کلاهبرداری نیز با ارسال پیامک‌های حاوی لینک‌های جعلی در این خصوص اقدام می‌کنند.

قاسمی ادامه داد: در این زمینه شهروندان باید از رمزهای دوم پویا و یکبار مصرف برای پرداخت وجوه مورد توافق استفاده کرده و از بازکردن لینک‌هایی که از منابع نامعتبر منتشر می‌شود تحت هر عنوانی، خودداری کنند.

وی از کاربران خواست تا همواره در هنگام اتصال به درگاه بانکی با کنترل کردن آدرس بانک مربوطه در قسمت نوار آدرس، قفل ابتدای آدرس و نیز پروتکل امنیتی https دقت لازم را داشته باشند و از کلیک بر روی لینک‌های ناشناسی و یا نصب برنامه‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی و از منابعی نامعتبر تبلیغ می‌شود، خودداری کنند.

قاسمی گفت: پلیس فتا به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص این گونه موسسه‎ها از طریق مراجع قضایی طرح شکایت کنند تا توسط پلیس فتا موضوع رسیدگی شود.

برچسب‌ها بوشهر ویروس کرونا ماسک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر ویروس کرونا ماسک بوشهر ویروس کرونا ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۸۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار داشت: بارها گفته شده که افراد سودجو همواره از هر فرصتی برای کلاهبرداری و سواستفاده از کاربران اقدام می‌کنند، یکی از این موارد سوء استفاده از موضوع ارائه تسهیلات و وام‌های بانکی است. در همین راستا نیز این احتمال وجود دارد که مجرمان سایبری تحت عنوان ثبت نام وام فرزندآوری یا دریافت خارج از نوبت این وام اقدام به درج تبلیغ در فضای مجازی کنند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان افزود: مجرمان سایبری با روش های مختلف مانند ارسال لینک‌های جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوینی همچون «برای ثبت‌نام وام فرزندآوری بر روی لینک زیر کلیک کنید» متقاضیان را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و اقدام به سرقت از حساب بانکی آن‌ها می کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد:‌ هموطنان توجه داشته باشند که سایت ve.cbi.ir به عنوان تنها سامانه رسمی تسهیلات قرض الحسنه فرزند بوده و از مراجعه به لینک‌های ارائه شده در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند.

سرهنگ مرتضوی خاطر نشان کرد: پلیس فتا به ‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران می‌توانند در صورت مواجهه با هرگونه موارد مشکوک درفضای مجازی آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش گزارش‌هایی مردمی و یا با شماره ۰۹۶۳۸۰ با ما در میان بگذارند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898687

دیگر خبرها

  • پرداخت وام فرزند آوری ترفند کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ شیوه جدید کلاهبرداران سایبری
  • پرداخت وام فرزندآوری؛ بهانه جدید کلاهبرداران سایبری
  • کلاهبرداری با ارسال لینک جعلی ورود به نرم‌افزار کالابرگ
  • پرداخت «وام فرزندآوری» ترفند جدید کلاهبرداران سایبری
  • اسنپ شاپ یا دیجی استایل؟ کدام برای خرید لباس بهتر است؟
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی
  • «ایکس» به جنگ بات‌ها می‌رود
  • مراقب کلاهبرداران اخذ مدارک تحصیلی باشید
  • معرفی کاربران برتر طرفداری در فروردین 1403