Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اکبر علیزاده درباره برنامه وزیر پیشنهادی صمت اظهار داشت: یکی از مواردی که در جهش تولید نقش مهمی را ایفا می‌کند، تامین نهاده‌های داخلی به عنوان پیش نیاز تولید است که هر چه قدر به سوی تقویت ساخت داخل پیش رویم جهش تولید اتفاق خواهد افتاد؛ لذا توجه وزیر پیشنهادی صمت به این زیرساخت‌ها نشان دهنده دقت ایشان است که جهش تولید را یک اصل مهم تلقی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.
وی با تاکید بر اقدامات مثبت سرپرست وزارت صمت در ماه‌های اخیر گفت: ایشان عملکرد خوبی در زمینه تقویت تولید داخل، توجه به معادن، افزایش صادرات، کاهش واردات و جلوگیری از واردات بی رویه داشته و اگر این روند توسط ایشان ادمه دار باشد قطعا نظر بنده در مورد ایشان به عنوان وزیر صمت مثبت خواهد بود.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی در پایان پیشنهاداتی در جهت تکمیل اقدامات وزیر پیشنهادی ارائه داد و گفت: به اعتقاد بنده جناب مدرس خیابانی می‌بایست انقلابی در انتخاب مدیران صنعت خودرو به وجود آورند تا مدیران با این دیدگاه به کار خود ادامه دهند که از شرکت‌های خارجی قطع امید کرده و تنها به تولید داخل بپردازند. متاسفانه صاحب منصبان صنعت خودرو کشور ما هنوز توان و ظرفیت تولید داخل را باور ندارند و تا زمانی که دارای چنین دیدگاهی باشند مشکلات صنعت خودرو حل نخواهد شد؛ لذا باید گفت که ما هیچ چیزی کمتر از چشم بادامی‌ها نداریم و حتی امتیازات و توانمندی‌های بیشتری نسبت به آنان داریم و با تکیه بر تولید داخل نه تنها می‌توانیم در تولید خودرو خودکفا شویم بلکه به دلیل افزایش کیفیت تولیدات داخل می‌توانیم بازار هدف را نیز کسب کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی پارسی خبر نماینده دامغان وزیر پیشنهادی تولید داخل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۲۹۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در آیین افتتاحیه مدرسه خیّرساز شاه‌حسینی فشافویه، مدرسه را مزرعه آینده برشمرد و اظهارکرد: مدرسه هر کشوری، مزرعه آینده است و نشاط امروز، نوید یک آینده پرنشاط است. مدرسه‌ها آیینه آینده هستند و اگر این بچه‌ها بانشاط، سالم، قوی، مؤمن، بااخلاق و کارآفرین بار بیایند، جامعه آینده ما سالم، قوی، ماهر، مؤمن، بااخلاق و بانشاط خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش به فعالیت‌های دولت سیزدهم اشاره و اذعان کرد: کار مدرسه‌سازی، یک سنت حسنه متفاوت نسبت به کارهای دیگر است. افتخار دولت سیزدهم این است که امر مدرسه‌سازی را به عنوان یک اولویت مورد توجه قرار داد. نزدیک به ۳ سال است که از دولت سیزدهم گذشته و طی این مدت حدود ۷۰۰۰ مدرسه در کشور ساخته شده و این سندی است که نشان می‌دهد دولت مردمی سیزدهم فقط به زمان حال توجه نکرده بلکه به آینده و ساختن آینده کشور نیز توجه کرده‌اند.

صحرایی با بیان اینکه وجه متمایز این اقدام بزرگ در این بین، حضور مردم در قالب مجامع خیری است، افزود: مردم عزیز، خشت‌خشت این بناها را پایه‌گذاری کردند و از ما جلو افتادند. بیش از ۵۰ درصد هزینه‌های بسیاری از مدارس سراسر کشور را خیرین پرداخت کردند و آن‌ها نشان دادند چقدر به آینده کشور اعتماد دارند. خیّر از مال و دست‌رنج خویش هدیه می‌کند و این کار، کار بسیار نیکویی در وصف خیرین است.

وی ادامه داد: در یکی از فرازهای قرآنی آمده که «لَا خَوۡفٌ عَلَیۡهِمۡ وَلَا هُمۡ یَحۡزَنُونَ» به معنی اینکه «آن‌ها خوفی ندارند و نگرانی در وجودشان نیست.» گاهی خبر داریم که خود را به مضیقه می‌اندازند تا آینده فرزندان کشور را بسازند. دست‌های این خیرین عزیز بوسیدنی است و افتخار ما این است که همکار آن‌ها در این اقدام بزرگ هستیم.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: خیّری که این مدرسه را ساخته، یک خیّر نام‌آشنا و دارای خانواده اصیل به معنای خانواده اعلای یک ایرانی، متدین و وطن‌دوست است. خانواده استاد شاه‌حسینی که تا امروز ۳۹ مدرسه توسط ایشان ساخته شده در حالی که آن‌ها پرهیز می‌کنند از اینکه دیده شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • «صنعت شهر» در کرمانشاه احداث می‌شود
  • دستگاه بلوک زنی
  • ضرغامی: هر دولتی بتواند مردم را بیشتر شاد کند موفق‌تر است / آمار‌ها نشان دهنده افزایش گردشگری است + فیلم
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • رئیس سندیکای صنعت مخابرات ایران : بی‌کیفیتی مودم های تولید داخل بهانه است؛ به دنبال خرید مودم های ارزان‌قیمت و بنجل چینی اند
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال