Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، دکتر حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان در برنامه هزار در چهار صدای ایران، اظهار داشت: بخش تمدن‌سازی بخش بسیار مهم آن منابع انسانی است هیچ تمدنی بدون منابع انسانی شکل نگرفته. پول و امکانات هیچ وقت تمدن‌ساز نبوده است.
وی ادامه داد: تمدن را منابع انسانی تشکیل می‌دهد، بهترین منابع انسانی در همه کشور‌ها منابع انسانی تربیت کننده نسل‌های آینده است که معلمین هستند تجربه نشان داده است بعد از سال ۱۹۷۰ کشور‌هایی که بالندگی را تجربه کرده‌اند و پایندگی را به نمایش می‌گذارند، روی منابع انسانی سرمایه‌گذاری کرده‌اند خصوصاً معلمین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر خنیفر گفت: دانشگاه فرهنگیان هم در این راستا اولاً در صدد جبران نیاز آموزش پرورش در رشته‌های اصلی و دوماً در صدد بازنگری محتوا‌ها و منابع موجود برای ارتقاء کیفی منابع انسانی موجود است، تمدن اسلامی  ایرانی زمانی شکل می‌گیرد که معلم فرهیخته باید پرورش‌دهنده نسل پرسشگر عصر دیجیتال باشد هم با هویت اسلامی ایرانی و هم در راستای اهداف مقدس جمهوری اسلامی باشد.
رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: بنابراین بهترین و پیچیده‌ترین کار در نظام تعلیم و تربیت، تربیت معلمین فرهیخته است. این معلمین امروزه از طریق دانشگاه فرهنگیان وارد سیستم آموزش و پرورش می‌شود، کشور ما کشور جوانی است و فردای ایران دست این دانش‌آموزان است و ما باید برای این‌ها سرمایه‌گذاری معقول و منطقی بکنیم ما برای رقم زدن یک تمدن باید نظام تعلیم و تربیت را درست کنیم.
وی افزود: بهترین منبع برای تمدن‌سازی نظام تعلیم و تربیت است. نظام تعلیم و تربیت آینه تمام نمای یک کشور است. اگر بخواهیم آینده کشور را ببینیم به مدارس آن سرک بکشید به آن‌ها چه آموزش‌هایی داده می‌شود و چگونه برای بارآوری این نسل پرسشگر سرمایه‌گذاری می‌شود. معلم رکن است و دانش‌آموز محور اصلی این رکن است، الان الویت معلم و دانش‌آموز است یعنی انتقال دانش و انتقال مهارت. مهارت‌هایی که بتواند بارآوری بکند، به گفته مقام معظم رهبری ما به موازات علم و دانش به پنجه‌های کارآمد نیاز داریم، پنجه‌های کارآمد یعنی مهارت پس ما باید روی معلم سرمایه‌گذاری کنیم.    

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران 1000در4 فرهنگیان تمدن اسلامی ایرانی گام دوم انقلاب نظام تعلیم و تربیت دانشگاه فرهنگیان منابع انسانی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۰۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی صبح پنج شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: در نظام آموزشی ما آنچه که مورد هدف است، آموزش در مسیر معارف دینی و اسلامی است.

وی با بیان اینکه مسائل تربیتی خیلی زود بازده نبوده و باید برای انجام آن برنامه ریزی کرد، گفت: نظام تربیتی، روندی تدریجی است و برای نتیجه گرفتن در این راستا باید استمرار و استقامت داشت.

رحمتی با اشاره به فرا رسیدن هفته معلم تاکید کرد: فرهنگ تکریم و تجلیل از معلمان و دبیران به افزایش کیفیت آموزش و پرورش کمک خواهد کرد؛ بنابراین برنامه ریزی های لازم برای این منظور در هفته معلم انجام گیرد.

وی تاکید کرد: معلمانی که در مناطق محروم و کم برخوردار فعالیت می‌کنند، فراموش نشوند و مورد توجه ویژه قرار گیرند.

استاندار آذربایجان شرقی به اهمیت نیروی انسانی اشاره و بیان کرد: محور اصلی همه تغییر و تحولاتی که در کشور باید اتفاق بیفتد، نیروی انسانی می‌باشد، زیرا این نیروی انسانی است که تکنولوژی و پیشرفت را به وجود می‌آورد.

وی ادامه داد: تربیت نیروی انسانی کارآمد و اثربخش، بزرگترین کاری است که در آموزش و پرورش اتفاق می‌افتد و در این زمینه هر چقدر هزینه انجام شود، سرمایه گذاری برای توسعه و پیشرفت کشور است و مفید ترین و اثربخش ترین زمانی که یک فرد مورد تربیت قرار می‌گیرد، در دست آموزش و پرورش است.

رحمتی به اهمیت جایگاه معلم تاکید کرد و افزود: اگر معلم به این دیدگاه برسد دانش آموزان وی تمام پیشرفت‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در جامعه را رقم خواهند زد، قطعاً نگاهش تغییر خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی از معلمان درخواست کرد در ابتدای هر کلاس در کنار مطالب آموزشی، از آموزه‌های دینی و اخلاقی اهل بیت (ع) برای دانش آموزان بازگو کنید.

وی افزود: معلمان در مدارس، استعدادیابی و راهنمایی دانش آموزان برای رسیدن به موفقیت را در اولویت کاری خودشان قرار دهند.

رحمتی با اشاره به حدیث یک ساعت تفکر بهتر از ۷۰ سال عبادت است، گفت: چیزی که در نظام آموزشی به آن نیاز اساسی داریم، مهارت آموزی و در کنار آن نحوه اندیشه کردن است و این معلمان هستند که می‌توانند این آموزش را به دانش آموزان ارائه دهند و آنها را مستعد به بار بیاورند.

استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: اگر کلاس‌های درس دارای استرس باشند، آموزش و یادگیری ممکن نخواهد بود و اگر در کلاسی آرامش حاکم شود، دانش آموز از لحاظ روحی شاداب‌تر و یادگیری برای وی جذاب‌تر خواهد بود.

رحمتی در پایان تاکید کرد: در کنار آموزش‌های انجام یافته در مدارس، بازدید دانش آموزان از پیشرفت حوزه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی، فرهنگی کشور در اولویت قرار گیرند تا دانش آموزان در جریان این خدمات و پیشرفت‌ها قرار گیرند.

کد خبر 6081694

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری متقاضی شرکت در بزرگترین ماراتن علمی کشور
  • تقویت دانشگاه فرهنگیان در دستور کار وزارت آموزش و پرورش
  • راه جبران ناترازی نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش چیست؟
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • امکان تغییر دانشگاه برای پذیرفته شدگان فرهنگیان وجود دارد؟ 
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • بسیاری سعی می کردند ایران را کشوری ترسو قلمداد کنند
  • ایران جزء ۱۵ کشور برتر جهانی در جذب دانشجویان بین المللی