Web Analytics Made Easy - Statcounter

واگذاری تیم ها به بخش خصوصی بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی موفقیتی برای تیم داری در ورزش رقم نزد که شاید قدری عجله در این روال موجب بی سرانجامی شد.
در شرایطی که بنا به ارزیابی ها زیرساخت ها برای خصوصی کردن مهیا نبودٰ مسوولان تیم های واگذار شده نگاهشان به کمک دولت است و بیشتر مواقع ناکامی ها را به گردن مدیران دولتی می اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معنای لیگ حرفه ای اینگونه نیست که دولت پول بدهد و افراد در باشگاه ها تیم داری کنند؛ دولت می تواند با تسهیلات کم بهره در دراز مدت به افرادی که علاقه مند هستند کمک کند و بر کار آنها هم نظارت شود تا تسهیلات دریافتی  برای پیشرفت به کار برده شود نه اینکه در جای دیگری هزینه شود.

حدود  پنج میلیارد تومان به فجر و قشقایی کمک شده است

براساس آمار آعلام شده طی دو تا سه سال گذشته حدود پنج میلیارد تومان کمک های دولتی  به تیم های فوتبال فجر و قشقایی شیراز پرداخت و زمین بازی هم به صورت رایگان در اختیار آنها گذاشته شده است.

 مسوولان تیم های فجر و قشقایی با توجه به اینکه در لیگ دسته یک  نتوانستد خواسته های هواداران را برآورده سازند تکلیف خود را برای فصل آینده مشخص نکرده اند که آیا می خواهند تیم داری کنند یا خیر.
اگر پاسخ مثبت است باید در برنامه و بودجه خود بدون نگاه به دولت برنامه ریزی کنند.

تیم فجر بر اساس برنامه سه ساله ای که داشت نتوانست به لیگ برتر صعود کند اگر چه این تیم در نیم فصل درصدر قرار داشت ولی در ادامه ضعیف ظاهر شد و هم اینک هم در رده یازدهم است.
برنامه دست اندرکاران این تیم برای صعود سه ساله پیش بینی شده بود که زمان این برنامه به پایان رسید.

 همچنین تیم قشقایی که براساس برنامه ای که دارد قرار است سال ۱۴۰۰ به لیگ برتر صعود کند اما این تیم هم نتوانست نتایج خوبی بگیرد، تغییربرای پنجمین بار در روی نمیکت مربیان این  تیم هم چار سازه نشد و حتی تا آستانه سقوط پیش رفتند، نشانه ای هم از تیم قشقایی که قرار است در سال برنامه به لیگ برتر صعود کند در این فصل از لیگ دسته یک دیده نشد.

حدود پنج میلیارد تومان به تیم های فجر و قشقایی کمک شده است 

استاندار فارس : کمک هایی که به تیم های فوتبال کرده ایم، شفاف سازی کنند

استاندار فارس که به مناسبت هفته خبرنگار از خبرگزاری جمهوری اسلامی بازدید می کرد در پاسخ به پرسش خبرنگار ایرنا در مورد فوتبال فارس  گفت: برخی آقایان در باشگاه ها ادعای غیر شفاف و غیر قانونی دارند طوری که به بازیکنان  و کادر فنی خود هم واقعیت را نمی گویند از این رو کمک هایی که ما کرده ایم بیایند شفاف سازی کنند و بگویند در چه مسیری هزینه شده است؟

 عنایت الله رحیمی ادامه داد: کمک کردیم برای اینکه تیم را تقویت کنند، فاکتور بیاورند که چگونه و در کجا هزینه شده است.

استاندار فارس در ادامه سخنانش با بیان اینکه یکی از افراد عضو یک باشگاه در صدا و سیما می گوید نگاه به چشم فلان مسوول میکنم که چرا کمک نکرده اید، اظهار داشت : به نظر می رسد دارید اشتباه  می کنید که چنین حرفی می زنید.باید ببینیم در قانون بودجه مصوب شده و یا اصلا اعتباری وجود دارد برای کمک به تیم ها؟ چه انتظاری از یک مسوول دارید که بخواهد خلاف قانون عمل کند که تیمی بیاید لیگ برتر.

نماینده عالی دولت در استان فارس با بیان اینکه تیم ها باید چارچوب اقتصادی داشته باشند و خود در آمد زایی کنند، افزود: ما علاقه مند هستیم و هر کمکی که از دستمان برآید در چارچوب قانون و اختیاری که داریم گام بر می داریم و در آینده هم کمک خواهیم کرد.

استاندار فارس :  فکتور بیاورند که چگونه و در کجا هزینه شده است 

تیم های فوتبال فجر شهید سپاسی و قشقایی شیراز نماینده این استان در لیگ دسته یک فوتبال کشور هستند.

هم اینک تیم فجر شهید سپاسی پس از انجام ۳۳ بازی با ۴۲ امتیاز یازدهم است و تیم قشقایی هم با همین تعداد بازی با ۳۶ امتیاز رده سیزدهم را به خود اختصاص داده است.

در صدر جدول تیم مس رفسنجان صعودش به لیگ برتر قطعی شده و از بین تیم های آلومینیوم اراک ، مس کرمان و خوشه طلایی ساوه هم در هفته پایانی یک تیم دیگر به لیگ برتر صعود خواهد کرد.

در پایین جدول هم تیم شهرداری تبریز از مدت ها پیش سقوطش به دسته دوم قطعی شده بود و از بین  تیم های سپیدرود رشت و نیروی زمینی تهران در هفته آخر یک تیم سقوط خواهد کرد.

در مسابقات فوتبال دسته یک کشور ۱۸ تیم شرکت دارند که پس از انجام ۳۴ بازی تیم های اول و دوم جواز صعود به لیگ برتر دوره بیستم را دریافت خواهند کرد و ۲ تیم انتهای جدول هم راهی دسته دوم می شوند.

هفته سی و چهارم و پایانی این مسابقات بیست و ششم امرداد ماه  ۹۹با انجام ۱۷ بازی برگزار خواهد شد تا  پرونده این دوره نیز  بسته شود.

در هفته آخر ، قشقایی شیراز در ورزشگاه پارس این شهر به مصاف تیم ملوان بندرانزلی می رود و تیم فجر هم میهمان تیم سپید رود رشت است.

معنای لیگ حرفه ای اینگونه نیست که دولت به باشگاه پول بدهد و آنها تیم داری کنند 

برچسب‌ها فجر سپاسی شیراز قشقایی شیراز روز خبرنگار استانداری فارس عنایت الله رحیمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فجر سپاسی شیراز قشقایی شیراز روز خبرنگار استانداری فارس فجر سپاسی شیراز قشقایی شیراز روز خبرنگار استانداری فارس لیگ برتر صعود استاندار فارس قشقایی شیراز فجر و قشقایی تیم ها تیم داری دسته یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناکامی اپوزیسیون در سفیدشویی از صهیونیست‌ها

موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی به‌قدری در منطقه و رسانه‌های بین‌المللی بازتاب پیدا کرد که حتی به ارتش سایبری صهیونیست‌ها مهلت اجرای عملیات روانی خود در شبکه‌های اجتماعی را نداد.

سرویس سیاست مشرق - تنش یک‌ماهه بین جمهوری اسلامی ایران و رژیم جنایتکار صهیونیستی، فرصتی بود تا مزدورانی که در لندن و واشینگتن به خدمت رژیم صهیونیستی درآمده بودند، امتحان خود را به کارفرما پس دهند. تشکیلاتی که با مجموعه‌ای از اکانت‌های سایبری، شبکه‌ها و رسانه‌های فارسی‌زبان، خبرنگاران ضدانقلاب و پایگاه‌های خبری راه‌اندازی شده و مأموریت آن‌ها پیشبرد پروژه‌های دولت‌های غربی و سرویس‌های جاسوسی است.

عملیات‌های نظامی ایران و رژیم صهیونیستی علیه یکدیگر طی یک‌ماه اخیر، عرصه‌ای دیگر هم از این نبرد را در ابعاد رسانه‌ای گشود. همان‌طور که عملیات افتخارآمیز وعده صادق با موفقیت اجرا شد و هدف مدنظر سپاه پاسداران در سرزمین‌های اشغالی مورد هدف قرار گرفت، در ابعاد رسانه‌ای نیز ارتش رسانه‌ای صهیونیست‌ها در موضوع حمایت و سفیدشویی از این رژیم شکست خورد.

موشک‌باران سرزمین‌های اشغالی به‌قدری در منطقه و رسانه‌های بین‌المللی بازتاب پیدا کرد که حتی به ارتش سایبری صهیونیست‌ها مهلت اجرای عملیات روانی خود در شبکه‌های اجتماعی را نداد. از طرفی، عملکرد ضعیف رژیم صهیونیستی و هم‌پیمانان آن در منطقه، در دفع عملیات وعده صادق، دست‌ و دهان اهلی رسانه‌ای ضدایرانی را هم بست.

این بلاتکلیفی تا پس از اقدام نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران تداوم پیدا کرد. ضعف رژیم در تلاش ضربه به ایران نیز مزدوران خود در شبکه‌های فارسی‌زبان را در سردرگمی فروبرد و حتی به خود اجازه دادند تا کارفرمای خود را تحقیر کنند.

شبکه تروریستی اینترنشنال، یکی از رسانه‌های فعال از آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون بود؛ این شبکه از همان ابتدا تمام تلاش خود را به کار گرفت تا ایران را در عملیات‌های گروه‌های مقاومت، دخیل و مجری معرفی کند.

اینترنشنال همواره با استفاده از کارشناسان تجزیه‌طلب و ضدایرانی، خط عملیات‌روانی حمله به ایران را دنبال کرده است. این کارشناسان با حضور در برنامه‌های تحلیل و گفت‌وگو محور شبکه تروریستی اینترنشنال، با انواع تحلیل‌ها، حمله به ایران را حتی برای مردم ساکن ایران توجیه و عادی‌سازی می‌کرد.

حال، تنش ایجادشده پس از تعدی به کنسول‌گری ایران در دمشق، این شبکه و دیگر رسانه‌ها و عوامل ضدانقلاب را به آرزوی خود رسانده بود؛ این افراد هر روز اخبار را دنبال می‌کردند و با اشتیاق به دنبال اقدام نظامی جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی بودند. ارزیابی‌ آنها طوری بود، پاسخ ایران محدود و بی‌اثر باشد.

اما عملیات گسترده موشکی و پهپادی سپاه‌ پاسداران علیه رژیم صهیونیستی که به زعم سی‌ان‌ان، بزرگ‌ترین عملیات پهپادی تاریخ دنیا بود، به اندازه‌ای موفق و پرافتخار بود که پیام‌های بازدارندگی را به صهیونیست‌ها و عواملشان در شبکه‌های اجتماعی رساند.

عملیات خیره‌کننده وعده صادق، دستاوردی را برای شبکه‌های معاند به همراه نداشت؛ امید آن‌ها به یک حمله گسترده از سوی کارفرمای خود به ایران بودند. انتظار داشتند یک عملیات نظامی با ابعاد بسیار بالا و تلفات گسترده در ایران اجرا شود. اما اقدام محدود و ناموفق رژیم در اصفهان، رسانه‌های فارسی‌زبان ضدانقلاب را از خود ناامید کرد. حتی ظهر جمعه، 31 فروردین، ساعاتی پس از شنیده شدن صدای پدافند ارتش در مقابله با ریزپرنده‌های دشمن، کارشناسان این شبکه را به تمسخر واداشت.

از ساعات ابتدایی، در حالی که شواهدی از آثار و نتایج این اتفاق مشهود نبود، رسانه‌های غربی پیشاپیش، عملیات را گسترده و موفق تحلیل کردند.

اما با گذشت مدت زمان زیادی از حادثه اصفهان، سند تصویری قابل اعتمادی از اصفهان منتشر نشد. رسانه‌های فارسی‌زبان همچون اینترنشنال تصاویری جعلی و مربوط به انفجارهای لبنان را با عنوان انفجار در اصفهان منتشر کردند. اما رفته رفته متوجه ضعف در اقدام خرابکارانه رژیم صهیونیستی شدند و شروع به تمسخر و اعتراض به رژیم صهیونیستی کردند.

تحقیر خرابکاری صهیونیست‌ها و خلق الفاظی نظیر پهپادهای «پیتزابر» برای آن، اولین پدیده رسانه‌های فارسی‌زبان ضد انقلاب در قبال رژیم اسرائیل بود. گویا انتظارات مزدوران ساکن خارج از ایران برای طراحی کاریکاتور غزه برای ایران، براورده نشد و سایه جنگ از آسمان ایران فاصله گرفت.

صهیونیست‌ها تاکنون پروژه عادی‌سازی حمله به ایران را به شبکه‌های ضدایرانی محول کرده بودند اما عملیات وعده صادق، پیام بازدارندگی ایران را به تل‌آویو رساند و در پاسخی محدود، همچون گروه‌های تروریستی، اقدام به خرابکاری در اصفهان کرد. همین موضوع سبب سردرگمی کارشناسان اینترنشنال و صدای آمریکا شده بود.

گویا بلاتکلیفی عوامل رسانه‌ای رژیم، آنها را عصبی کرده و مستقیما به خرابکاری ناموفق در اصفهان اعتراض کردند.

دیگر خبرها

  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • (ویدئو) ربات سگ با قابلیت شعله‌افکنی وارد بازار شد
  • سرمربی الهلال ناکامی برابر العین را توجیه کرد
  • احتیاط، تفرقه‌افکنان مشغول کارند! | سناریوی اختلاف‌افکنی برای به حاشیه بردن حجاب
  • لزوم حمایت هلدینگ خلیج فارس از ورزش در محیط پیرامونی
  • دستگیری کلاهبردار وام‌ازدواج در بوکان/شاکیان به پلیس مراجعه کنند
  • چرا از هلدینگ خلیج فارس سهمی به بچه‌های خلیج فارس نرسد؟
  • ۴۴ سال ناکامی و شکست برای استکبار جهانی
  • ۴۴ سال ناکامی و شکست برای اسکتبار جهانی
  • ناکامی اپوزیسیون در سفیدشویی از صهیونیست‌ها