Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مشاور وزیر کشور با اشاره به استمرار اقدامات حمایتی از زنان تولیدکننده در دوران شیوع کرونا گفت: طی این مصوبه مقرر شد دفاتر امور زنان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور، ضمن انعقاد تفاهم‌نامه با ادارات کل پست استان‌ها، تسهیلات لازم برای ارسال محصولات تولیدی زنان را فراهم آورند. تاریخ انتشار: 13:52 - 21 مرداد 1399 - کد خبر: ۶۴۵۸۱۶ خبرگزاری میزان -  طبق اعلام  پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، فریبا نظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های سه گانه حوزه زنان و خانواده، جلسات مجازی کارگروه تخصصی اقتصادی، گفت: یکی از مصوبات مهم آن؛ پیگیری حذف و یا کاهش تعرفه مرسولات پستی زنان تولید کننده در سراسر کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشاور وزیر کشور در ادامه افزود: طی این مصوبه مقرر شد دفاتر امور زنان و خانواده استانداری‌های سراسر کشور، ضمن انعقاد تفاهم‌نامه با ادارات کل پست استان‌ها، تسهیلات لازم برای ارسال محصولات تولیدی زنان را فراهم آورند به نحوی که تعرفه خدمات ارسال مرسوله‌های مذکور شامل حذف تعرفه یا تخفیف تعرفه پستی شود.

نظری افزود: این مصوبه به دفاتر امور زنان و خانواده سراسر کشور ابلاغ شد و به لطف خدا و با تلاش مدیران کل محترم استانداری‌ها و همراهی ارزشمند ادارات کل پست در نیمی از استان ها، این مهم محقق شده و یا در مراحل نهایی اجراست.

وی یادآورد شد: اجرای این مصوبه در سایر استان‌ها نیز درحال پیگیری است و به زودی به مرحله نهایی عقد تفاهم نامه و اجرایی شدن آن؛ خواهد رسید.   بیشتر بخوانید:  استفاده بیشتر از ظرفیت، انرژی و انگیزه مومنانه و قدرت ریسک پذیری تشکل‌های جوانان در کشور
گفتنی است؛ این ابتکار برای نخستین بار در استان بوشهر و توسط دفتر اموز زنان و خانواده آن استانداری طی تفاهم نامه با اداره کل پست آن استان اجرایی شد و به دستور مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده به عنوان الگوی موفق به سایر استان‌های کشور، معرفی و ابلاغ گردید.

شایان ذکر است این اقدام با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم امکان برپایی بازارچه‌های فیزیکی عرضه محصولات زنان تولیدکننده و درمقابل، عرضه و فروش این محصولات به صورت مجازی همراه با ارسال محموله‌های پستی کالا‌های فروخته شده؛ مورد توجه قرار گرفته است.

چهارمین نشست مجازی کارگروه اقتصادی حوزه زنان وزارت کشور با حضور مشاور وزیر در امور زنان و خانواده، مدیران کل دفاتر متناظر استانداری‌های عضو شامل آذربایجان شرقی، اردبیل، خراسان رضوی، خراسان شمالی، بوشهر، تهران، سیستان و بلوچستان، اصفهان، سمنان، زنجان، قم، همدان و هرمزگان، مازندران، کردستان و کارشناسان متخصص کسب و کار فضای مجازی؛ با دستور کار تقویت و تسهیل فرآیند تجارت الکترونیک برای زنان تولیدکننده و فعال اقتصادی، بیستم مرداد تشکیل جلسه داد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مشاور وزیر کشور امور زنان و خانواده زنان تولیدکننده مشاور وزیر کشور استانداری ها تفاهم نامه سراسر کشور استان ها کل پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۰۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • اصلاح دستورالعمل فرزندخواندگی و کمک به جمع‌شدن برخی شیرخوارگاه‌ها
  • بیش از ۸۰۰۰ عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • بیش از ۸ هزار عضو هیئت علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • بیش از ۸ هزار عضو هیات علمی خانم در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کنند
  • حل مشکلات اصلی بانوان را نباید به حاشیه راند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • خزعلی خبر داد : تعطیل شدن شیرخوارگاه ها