Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحقیقات موسسه مکنزی گلوبال نشان می‌دهد کاهش شدید تولید در سطح جهان ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا دو برابر یک جنگ تمام عیار جهانی به اقتصاد جهان خسارت وارد می‌کند.

این موسسه طی گزارشی با عنوان «خطر، مقاومت و تعادل در چرخه ارزش جهان» ریسک‌های مختلف مربوط به تعطیلی فعالیت‌های تولیدی به مدت ۱۰۰ روز را مورد ارزیابی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نظر این گزارش در نتیجه اتفاقات مختلف از حملات سایبری گرفته تا اختلافات تجاری و درگیری نظامی به همراه شیوع ویروس کرونا هستند و از نظر فراوانی، زمان و طبیعت اثرگذاری با یکدیگر تفاوت دارند.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد: یک جنگ جهانی فرضی می‌تواند ۱۹ هزار میلیارد دلار به اقتصاد جهانی خسارت وارد کند و این در حالی است که پیش بینی‌ها نشان می‌دهد خسارت وارد شده از محل شیوع ویروس کرونا به اقتصاد جهانی دو برابر جنگ جهانی بوده و حدود ۳۰ هزار میلیارد دلار خواهد بود. این رقم سه برابر خسارتی است که در زمان رکود بزرگ اقتصادی که معادل ۱۰ هزار میلیارد دلار بود، به بار آمد و ۳۰ برابر خسارت یک جنگ سایبری تمام عیار است.

کارشناسان موسسه مکنزی بر این باورند که مدل‌سازی‌های انجام شده بر اساس صورت‌های مالی ۳۲۵ شرکت بزرگ در ۱۳ صنعت مختلف نشان می‌دهد اختلال ایجاد شده در چرخه ارزش آن‌ها می‌تواند به سادگی ۴۰ درصد سود متوسط ۱۰ ساله آن‌ها را به باد دهد.

این بررسی‌ها همچنین حاکی از آن است که اختلال جدی در روند تولید برای یک دوره ۱۰۰ روزه می‌تواند برخی صنایع را از سود کامل یک ساله محروم کند.

گزارش این موسسه می‌گوید: چرخه ارزش صنایعی که بیشتر به حضور کارگران وابسته هستند بیش از دیگر صنایع در معرض تهدید قرار دارد. در میان صنایع مختلف بیشترین تاثیر کرونا بر صنعت پوشاک خواهد بود که حداقل ۲۵ میلیون فرصت شغلی در جهان ایجاد کرده است. صنعت هوافضا، تولید مبلمان و فرآورده‌های پتروشیمی از دیگر صنایعی هستند که از محل شیوع کرونا به شدت آسیب دیده و خواهند دید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کرونا ویروس جهانی کرونا بحران جهانی اقتصاد پارسی خبر اقتصاد جهان نشان می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۱۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند

ایتنا - یک گزارش جدید نشان‌ می‌دهد اروپا تقریبا دو برابر بیشتر از میانگین نرخ جهانی درحال گرم‌شدن است؛ این گزارش تأثیرات تغییرات آب و هوایی در اروپا را بررسی و تاکید کرده است که این گرمایش، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید می‌کند.
سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد و آژانس آب و هوای اتحادیه اروپا روز دوشنبه ۲۲ آوریل (۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) گزارش دادند که دمای هوا در اروپا تقریبا دو برابر میانگین نرخ جهانی شروع به گرم شدن است.

به گزارش ایتنا و به نقل از دویچه وله، این دو نهاد هشدار دادند که گرمای زمین، سلامتی انسان‌ها، ذوب‌شدن یخچال‌های طبیعی و فعالیت‌های اقتصادی را به خطر قرار می‌دهد.

در گزارش این دو نهاد ناظر بر وضعیت آب و هوا، تاکید شده است که گرمای زمین در اروپا از دهه ۱۹۸۰ میلادی حدود دو برابر بیشتر از میانگین جهانی افزایش یافته و به تبع آن شمار مرگ و میر ناشی از گرما نیز افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

افزایش شدت گرما در سال جاری
این دو نهاد در گزارش خود اشاره کردند که رکوردهای افزایش گرما، امسال نیز ادامه یافته است؛ سه ماه اول سال ۲۰۲۴، گرم‌ترین‌ماه‌ها از سال ۱۹۴۰ بوده است.

در حال حاضر رکورد بیشترین دمای اروپا ۴۸.۸ درجه سانتی‌گراد است که در سال ۲۰۲۱ در سیسیل ایتالیا به ثبت رسیده است.

این گزارش می‌افزاید که تغییرات آب‌وهوایی منجر به افزایش موج گرما، آتش‌سوزی‌های جنگلی، وقوع سیل و خشکسالی را تشدید کرده است.

در این گزارش آمده است که بیش از ۱۵۰ نفر در سال گذشته به طور مستقیم در ارتباط با طوفان، سیل و آتش سوزی جان خود را از دست داده‌اند.

هزینه خسارات اقتصادی ناشی از آب‌وهوا در سال ۲۰۲۳، بیش از ۱۳.۴ میلیارد یورو (حدود ۱۴.۳ میلیارد دلار) برآورد شده است.

دیگر خبرها

  • دولتمردان باید میزان تصدی‌گری خود در عرصه اقتصاد را کاهش دهند
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • کدام کشور بیشترین هزینه نظامی را ثبت کرد؟
  • نقش دکتر داودی در پایه ریزی اقتصاد اسلامی