Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری EROFS از زمان EMUI۹.۱ به دستگاه‌های هوآوی اضافه شده و متعلق به هوآوی است. این فناوری چند بخش اصلی دارد که آنها را بررسی می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام هوآوی، یکی از قابلیت‌های اصلی EROFS امکان ایجاد فضای بیشتر ذخیره‌سازی اطلاعات به کمک کم کردن حجم فایل‌های موجود سیستم است.

در این سیستم مشابه فایل‌های سیستمی فقط خواندنی، چندین ناحیه‌ متا (meta region) از جمله بیت‌مپ فضای آزاد در فایل‌های سیستم حذف می‌شوند و به کمک این شیوه فضای ذخیره اطلاعات بیشتری آزاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولی تفاوت EROFS با فناوری‌های قدیمی‌تر در این است که بیشتر روی کیفیت عملکرد تمرکز می‌کند تا اینکه بخواهد صرفا روی ذخیره‌کردن هرچه بیشتر فضای حافظه تمرکز داشته باشد.

به دلیل محدودیت‌های موجود در فایل سیستم‌های فقط خواندنی، هوآوی در حال حاضر توجه بسیاری بر گسترش فناوری EROFS بر دستگاه‌های اندرویدی‌اش کرده است. EROFS مخفف عبارت Extendable Read-Only File System است.

EROFS چیست؟

EROFS یک سیستم مدیریت فایل جدید است که کیفیت عملکرد دیسک سخت حافظه و سرعت خوانش از آن را بهبود می‌دهد. این بهبودها، فضای ذخیره اطلاعات بیشتری را نیز در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

فایل سیستم EROFS سرعت خواندن تصادفی را به طور متوسط تا ۲۰ درصد افزایش می‌دهد و در حالت حداکثری، این میزان تا ۲۰۰ درصد هم افزایش پیدا می‌کند. با این کار، چیزی بیشتر از ۲ گیگابایت از فضای حافظه‌ی سیستم ذخیره می‌شود.

به گفته «ژیانگ گائو» (Xiang Gao) مهندس نرم‌افزار هوآوی، پشتیبانی از فایل سیستم EROFS اجازه می‌دهد تا عملیات خارج کردن فایل‌ها از حالت فشرده (Decompression) در شکلی خاص موسوم به LZ۴ انجام شود.

به کمک این شیوه نیازی به کپی کردن فایل بر حافظه وجود ندارد. مسلم است که چنین خصوصیتی منجر به بهبود عملکرد خواهد شد. علاوه بر این قابلیت‌ها، همچنین پشتیبانی از یک فناوری فشرده‌سازی خاص به نام Z_EROFS نیز وجود دارد.

به کمک پردازنده قدرتمند Kirin۹۸۰ سرعت خواندن ترتیبی و بعد از استفاده از فناوری decompression جدید، به ۷۷۸ مگابایت در ثانیه رسیده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوآوی سیستم EROFS فایل سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۱۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: بارش‌های بهاری ابتدای اردیبهشت طی سه روز اخیر علاوه بر تقویت سفره‌های زیرزمینی و سیراب کردن زمین‌های کشاورزی و باغ‌ها، حدود هفت میلیون متر مکعب آب  به مخزن سد‌های استان وارد کرد.

سید محمد موسوی با بیان اینکه بارش مستمر و مناسب باران به افزایش آورد رودخانه‌ها و ارتقاءِ ذخیره آب در سد‌های استان منجر شد، افزود: میانگین بارندگی‌های سه روز اخیر در مازندران ۳۲.۷ میلیمتر بود.

موسوی خاطرنشان کرد: از ابتدای بارش‌ها تا صبح امروز -چهارشنبه- حدود هفت میلیون متر مکعب آب به مخزن سد‌های استان وارد شده که با توجه به جاری شدن سیلاب در سرشاخه‌های سد‌ها ذخیره‌سازی همچنان در حال اجراست و میزان ذخیره آب باز هم افزایش می‌یابد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: در سد شهید رجایی تا کنون حدود ۳.۵ میلیون متر مکعب ذخیره‌سازی صورت گرفته که مجموع حجم آب ذخیره شده در این سد از ۷۵.۵ میلیون متر مکعب فراتر رفته است.

موسوی درباره ذخیره سد آیت‌الله صالحی مازندرانی هم گفت: در این سد نیز از بارش‌های اخیر تا کنون ۳ میلیون متر مکعب به ذخیره اضافه شده و حجم فعلی آب موجود در مخزن به ۱۳۸ میلیون متر مکعب رسید.

به گفته وی در سایر سد‌های کوچک استان نیز با وجود تخلیه سد برای مصرف کشاورزی ذخیره‌سازی مجدد صورت گرفته و برخی از این سد‌ها نیز سرریز داشتند.
معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به نقش بارندگی‌های به‌هنگام در مدیریت مصرف آب و تأمین آب مورد نیاز کشتزار‌های استان، گفت: خوشبختانه این بارندگی‌ها در دشت هراز اثرگذاری مطلوبی داشت. دبی رودخانه هراز در پی این بارندگی‌ها به بیش از ۳۰ متر مکعب رسید که با مدیریت صورت گرفته برای مصارف کشتزار‌ها تقسیم و توزیع شد.

موسوی با بیان این‌که دبی فعلی رودخانه هراز ۲۴ متر مکعب بر ثانیه است، اظهار کرد: کل حجم آورد هفت رودخانه مهم استان شامل تالار، هراز، چالوس، بابلرود، چشمه‌کیله، تجن و نکارود طی سال آبی جاری -از یکم مهر ۱۴۰۲ تا پنجم اردیبهشت- یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون متر مکعب بود که ۲۷ درصد نسبت به درازمدت کمتر است.

 وی مجموع بارندگی ثبت شده در مازندران را از ابتدای سال آبی جاری تا کنون ۴۶۶ میلیمتر  اعلام کرد و گفت: این میزان نسبت به درازمدت ۳ درصد و نسبت به پارسال که ۳۱۵ میلیمتر بود ۴۸ درصد افزایش دارد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با اشاره به پیش‌بینی بروز تنش آبی در نزدیک به ۳۲ هزار هکتار از کشتزار‌های سراسر استان تصریح کرد: هرچند که در بارش‌ها امسال شرایط بهتری نسبت به سال گذشته داریم، اما با توجه به افزایش میانگین دمای هوا و افت برخی شاخص‌های منابع آبی نسبت به درازمدت، همراهی مردم و به ویژه کشاورزان برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی ضروری است.

دیگر خبرها

  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد
  • خودروی هیبریدی پرسرعت مرسدس رونمایی شد
  • نسخه آبی گوشی ردمی 13C 5G به زودی عرضه می‌شود
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • احداث گلخانه در جهت خودکفایی شهرداری در تولید انواع گل + فیلم
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • حال خوب سد شیرین‌دره بعد از بارندگی‌های بهاری + تصویر