Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اظهارنظرهای صورت گرفته درباره برگزاری مراسم دهه اول ماه محرم در دوران کرونا، گفت:یک عده با نگاه قیم مابانه و به گونه ای که مراسم های این ماه ارث شخصی آنها است می گویند باید مراسم ماه محرم به مانند گذشته برگزار شود در حالکیه باید با اولویت به شعور حسینی و مبنا قرار دادن دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا در این خصوص عمل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، محمدرضا عارف در مراسم رونمایی از کتاب "بیانیه عاشورا" که توسط حجت والمسلمین احمد مازنی نگاشته شده است، با بیان اینکه کتاب از مظلومان کشور ماست و وقتی شاخص کتابخوانی را می‌بینیم باور نمی‌کنیم که در کشوری با این فرهنگ غنی هستیم ،گفت :نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی موانع جدی دارد و هزینه ها اجازه نمی دهند که کتاب در سبد خانواده ها باشد.

وی با تاکید بر اینکه  عاشورا حق بزرگی به گردن انقلاب اسلامی ایران دارد و انقلاب اسلامی ایران که یک انقلاب  فرهنگی بود مرهون نهضت عاشورا است،تصریح کرد:جا دارد عملکرد 4 دهه گذشته بخش فرهنگ و مدیریت فرهنگی کشور آسیب شناسی جدی شود تا مشخص شود تا چه میزان با آرمانها و ارزشهای وفادار بودیم و در چه حوزه هایی از آن فاصله گرفته ایم تا بهتر بتوانیم اولویت ها و راهبردهای فرهنگ کشور را برای دهه پنجم انقلاب تدوین کنیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: مردم ایران به خاطر مشکلاتی که در کشور وجود دارد اعتراضاتی دارند اما پیرو مکتب حسینی هستند و حتی اقلیت های دینی مانند مسیحیان و زرتشتیان هم به  فرهنگ عاشورایی اعتقاد دارند.

رئیس بنیاد امید ایرانیان تاکید کرد:وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به هیچ وجه در شان و منزلت ملت ایران نیست و این وضعیت نشان می دهد از آرمانهای اولیه انقلاب فاصله گرفته ایم.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین چالش‌های کشور ،مسایل فرهنگی است،خاطرنشان کرد:ارتقاء فرهنگی کشور و حل چالش‌های این حوزه مهمترین عامل در کاهش و حل چالش‌ها و بحران‌های اجتماعی است.

عارف دلیل افزایش آسیب‌های اجتماعی را بی اعتنایی به مسایل فرهنگی و ارزشها دانست و گفت:برای موفقیت در برنامه‌های توسعه‌ای  و مقابله و ریشه کنی فقر و فساد در جامعه ،توجه به مسایل فرهنگی ضروری است.قطعا توفیق در برنامه های فرهنگی ،کاهش جدی هزینه‌های اجتماعی را نتیجه می‌دهد .

وی با هشدار به تبعات بی توجه‌ای به اخلاق در جامعه،گفت:امروز اعتماد عمومی به دولت و حاکمیت و اعتماد متقابل بین مردم و همینطور ارزشهایی مانند صداقت،امانت داری  و وفای به عهد آسیب دیده‌اند و باید با نگاه فرهنگی اینگونه چالشها را حل کرد و مطمئنا وظیفه مسئولان فرهنگی و نهادهایی نظیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این خصوص بسیار سنگین است .

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اظهارنظرهای صورت گرفته درباره برگزاری مراسم دهه اول ماه محرم در دوران کرونا،تصریح کرد:یک عده با نگاه قیم مابانه و به گونه ای که مراسم های این ماه ارث شخصی آنها است می گویند باید مراسم ماه محرم به مانند گذشته برگزار شود در حالکیه باید با اولویت به شعور حسینی و مبنا قرار دادن دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا در این خصوص عمل شود.

وی با گلایه از رواج اتهام زنی و برچسب زنی به افراد در جامعه ،خاطرنشان کرد:باید بخش فرهنگی کشور از جمله حوزه‌های علمیه برای حاکمیت اخلاق در جامعه و هدایت جوانان تلاش بیشتری کند وگرنه با تداوم وضعیت فعلی این نگرانی وجود دارد که به خاطر فاصله گرفتن از ارزشها جوانان را از دست بدهیم.

عارف مهمترین و عملیاتی‌ترین روش برای تعالی جامعه را تبیین سیره معصومین و تحلیل حوادث و رویدادهای مهم صدر اسلام دانست و گفت:عاشورا ،تاثیرگذارترین رویداد و حادثه مهم تاریخی محسوب می‌شود که فلسفه اصلی آن مقابله با ظلم،فساد ،حاکمیت اخلاق و اصلاح  جامعه ،حفظ کرامت انسانی و مقابله با انحراف و مهمتر از همه امر به معروف و نهی از منکر بود.

وی با تجلیل از خدمات حجت الاسلام والمسلمین مازنی نویسنده کتاب بیانیه عاشورا  و با بیان اینکه جهت گیری کتاب بیانگر دید عمیق نویسنده به نهضت حسینی است که نیاز امروز جامعه ما است، گفت: آقای مازنی در طول حضورشان در مجلس دهم بسیار دلسوزانه پیگیر مسایل فرهنگی بودند و طرح پیشنهادی گفت‌وگوی ملی که از سوی ایشان مطرح شد جلساتی خوبی در مجلس دهم و بیرون از مجلس با محوریت این طرح برگزارشده و این جلسات ادامه دارد و با اولویت قرار دادن موضوع وحدت در بین جریان های سیاسی به نتایج خوبی هم دست پیدا کردیم.

حجت الاسلام والمسلمین «احمد مازنی» نویسنده کتاب نیز در این مراسم  با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی زمینه بروز نظریه‌هایی در حوزه دین فراهم شد و اخیرا طی این سال ها این نظریه ها جوامع سیاسی و فرهنگی را به جوامع دو قطبی تبدیل کرد، گفت: یکی از این نظریه ها می‌گوید دین فقط برای اخلاق آمده و رابطه ای بین آن با دنیا و سیاست و حکومت نیست.

وی ادامه داد: نظریه دیگری در مقابل آن قرار دارد که در دین اخلاق در درجه چندم اهمیت قرار دارد و آنچه مهم است، قدرت است.

حجت الاسلام مازنی با بیان اینکه شکست های ما ناشی از دوری از مکتب عاشورا و کامیابی ها در اثر نزدیک شدن به این مکتب است، اظهار داشت: در کتاب بیانیه عاشورا تلاش شده که درس های مکتب عاشورا تبیین شود.

وی با اشاره به روش و منش سیاست ورزی محمدرضا عارف گفت: آقای عارف از جمله شخصیتهایی هستند که به آمیختگی اخلاق و سیاست بسیار نزدیک هستند و باید سرمایه‌های اجتماعی کشورمان که عارف یکی از این سرمایه‌های اجتماعی است را حفظ کنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دین شورای عالی انقلاب فرهنگی فقر محرم ملت ایران مسایل فرهنگی ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی روحانی بعداز ظهر چهارشنبه در همایش اقتصاد اسلامی در مواجهه با چالش های اساسی اقتصاد ایران که در دانشگاه قم برگزار شد گفت: در عرصه رشد اقتصادی و همچنین کاهش آمار بیکاری وضعیت بهتری نسبت به گذشته داریم.

معاون سیاستگذاری اقتصادی وزیر اقتصاد با اشاره به شعار سال گفت: در راستای ارتقا مولفه های اقتصادی نیازمند مواردی همانند تامین انرژی لازم برای فعالیت بیشتر واحدهای تولیدی هستیم.

وی افزود: تامین، مدیریت و تخصیص نرخ ارز برای واحدهای تولیدی از جمله موضوعات مهمی است که در این عرصه از تمامی ظرفیت ها به خصوص بانک ها استفاده خواهد شد.

روحانی گفت: ثبات در برنامه ها از سیاست دولت در عرصه بهبود شرایط اقتصادی و فعالیت بخش های تولیدی است و در این راستا تلاش می شود وضع و تغییرات در دستورالعمل ها کاهش یابد.

وی همچنین بیان کرد: دولت تلاش دارد با تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار و مدیریت نرخ ارز، شرایط مطلوبی را برای بنگاه های اقتصادی فراهم آورد.

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر لزوم برقراری تعادل میان تولید و مصرف گفت: این امر سبب خواهد شد انگیزه تولیدکنندگان برای تولید محصولات افزایش یابد و از سویی دیگر مصرف کننده ها نیز با قیمت مناسب تر بتوانند کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنند.

کد خبر 6081490

دیگر خبرها

  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • راهپیمایی جمعه خشم در همه شهر‌های لرستان برگزار می‌شود
  • اعتبار حوزه هنری فقط نیم درصد بودجه فرهنگی است
  • وضعیت بهتری در خصوص رشد اقتصادی و کاهش بیکاری نسبت به گذشته داریم
  • با واحدهای درمانی متخلف در قم برخورد جدی می‌شود
  • نگاه مثبت تشکلات کارگری و کارفرمایی به اقدامات دولت سیزدهم
  • درباره وضعیت بازار ارز، هفته‌ آینده حتما جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد
  • برنامه پاسداشت سعدی با محوریت انتقال نگاه این شاعر پارسی گوی به دیگر کشورها اجرا خواهد شد
  • قالیباف: درباره وضعیت بازار ارز، هفته آینده جلسه‌ای را برگزار خواهیم کرد
  • جشنواره «رود و ریل» در روستای گردشگری «بیشه» برگزار می‌شود