Web Analytics Made Easy - Statcounter

از الان دیگر می توان کار شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم در سال 1400 را پایان یافته تلقی کرد؛ چراکه از سخنان و انتقادات چهره های اصلاح طلب و همچنین خروجی جلسات این جریان چنین بر می آید که آنها قصد دارند با استراتژی جدید و همچنین سیستم تصمیم گیر متمایز از شورای عالی سیاستگذاری پای به عرصه انتخابات بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، آنچه از درون جریان اصلاحات به گوش می رسد، این است که آنها با وجود اختلاف نظرهای جدی که متاثر از عملکرد شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان و همچنین موضوعات مبتلا به واگذاری نتیجه انتخابات در جریان انتخابات اسفند ماه مجلس است؛ قصد دارند با برگزیدن یک ساز و کار جدید انتخاباتی پا به عرصه رقابت برای انتخابات خرداد ماه سال آینده بگذارند.

سازوکار انتخاباتی جدید اصلاح‌طلبان معطل انتخاب رئیس

از قرار معلوم هنوز جمع بندی لازم برای چگونگی تشکیل این ساز و کار انتخاباتی، مسئولان و متولیان آن گرفته نشده، اما افرادی نظیر «عبدالله نوری و بهزاد نبوی» چهره هایی هستند که از آنها برای تصدی این مسئولیت نام برده شده است. پس از این انتخاب ها حتما اصلاح طلبان وارد حوزه انتخاب استراتژی چونگی حضور در انتخابات و بعد از آن انتخاب چهره ها و گزینه های مد نظرشان خواهند رفت؛ اما هرچه هست، همانطور که یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفته این جریان ذیل نظر سید «محمد خاتمی» این اقدامات را انجام خواهد داد.

 عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اصلاح‌طلبان در طول سال‌های فعالیت خود همواره بر سر موضوعات مختلف اختلاف‌نظر داشتند و این روند امری طبیعی است.

30 حزب اصلاح‌طلب با نگاه‌های متفاوت داریم

«محمدرضا خباز» عضو حزب اعتماد ملی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «تابناک» درباره وجود برخی از اختلاف‌نظرها در بدنه جریان اصلاحات و تشکیل برخی از جلسات متفرقه از سوی احزاب این جریان، اظهار کرد: اگر گذری بر اصلاح‌طلبی و مجموعه اصلاح‌طلبان در کشور داشته باشیم به این نتیجه می‌رسیم که اصلاح‌طلبان گروه‌های متفاوتی هستند.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۳۰ حزب اصلاح‌طلب داریم که تعدادی از این احزاب رسانه دارند و تعدادی ندارند و تعدادی جلسات مستمر دارند و برای نیروهایشان برنامه‌ریزی دارند و به آنها آموزش می‌دهند، اما برخی جریانات اصلاح‌طلب هیچ فعالیتی ندارند.

از سال 76 تاکنون اصلاح‌طلبان دچار اختلاف بوده‌اند

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: این ۳۰ حزب سیاسی اصلاح‌طلب از همان دوم خرداد ۷۶ که ریاست‌جمهوری خاتمی تثبیت شد و وی رای آورد؛ با یکدیگر در خصوص موضوعات مختلف اختلاف نظر و تفاوت دیدگاه داشته اند. این اختلاف‌نظرها در بین دوستان اصلاح‌طلب بوده و به شرایط فعلی هم تعلق ندارد.

وی خاطرنشان کرد: به طور مثال این دوستان در مسائل اقتصادی نظراتشان فرق دارد و در مسائل سیاسی با هم متفاوت هستند و حتی در سیاست خارجی و نحوه تعامل با دنیا نظراتشان با هم تا حدودی متفاوت است.

خباز توجه به نظرات افراد محوری در جریان اصلاحات با وجود اختلاف نظرها را یکی از ویژگی های مهم اصلاح طلبان دانست و تاکید کرد: فقط اصلاح‌طلبان یک محوریت داشتند و یک عروة الوثقی به نام «سید محمد خاتمی» را می پذیرفتند؛ بنابراین اگر اختلاف‌نظری در بین اصلاح‌طلبان دیده می‌شود این رویکرد جدیدی نیست از ابتدا بوده و الان هست و در آینده هم خواهد بود.

اصلاح‌طلبان فقط درباره خاتمی باهم اختلافی ندارند

وی افزود: اصلاح‌طلبان در همه مسائل اعم از سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی با هم اختلاف‌نظر داشتند، ولی علت موفقیت‌شان این بوده که هیچ کدامشان نسبت به آقای خاتمی اختلاف نظر نداشتند.

عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در مورد چگونگی تشکیل شورای عالی سیاستگذاری انتخاباتی اصلاح طلبان، انتقاداتی که این روزها نسبت به این ساز و کار وجود دارد و خبرهایی که درباره انحلال آن و تشکیل یک سیستم تصمیم گیر جدید برای انتخابات 1400 به گوش می رسد، توضیح داد: با ابتکار خاتمی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان شکل گرفت و هر حزبی یک نفر در آنجا قرار داد و دونفر هم از طرف آقای خاتمی بودند که انتخابات‌های مختلفی را هدایت می‌کردند.

وی در عین حال اضافه کرد: اما بعد از اتفاقاتی که در بهمن سال گذشته رخ داد و نیروهای زیادی از اصلاح‌طلبان رد صلاحیت شدند، دیگر شورای عالی سیاستگذاری دعوتی از مردم برای حضور در انتخابات انجام نداد و همان ۷ الی ۸ حزب اصلاح‌طلبی که نامزدهایشان تایید شده بودند دور هم جمع شدند و لیست دادند و مردم را دعوت به انتخابات کردند.

کاندیدای اصلاح‌طلبان حتما با نظر خاتمی انتخاب می‌شود

خباز درباره مخالفت جدی برخی اصلاح طلبان به ویژه چند حزب نظیر کارگزاران سازدنگی با ادامه فعالیت شورای عالی سیاستگذاری، عنوان کرد: بنده بر این عقیده هستم که آقای مرعشی و مجموعه کارگزاران اگر نظراتی دارند این نظرات را به صراحت مطرح کنند. ضمن اینکه به نظر من مطرح شدن این مسائل تا زمان انتخابات عیبی ندارد و این تضارب افکار حسن هم محسوب می شود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در خصوص اینکه با مخالفت هایی که برای ادامه کار شورای عالی در جریان اصلاحات وجود دارد و به آن هم اشاره شد، سرنوشت شورای عالی چه می شود و اصلاح طلبان با چه ساز و کار و محوریت چه کسی وارد انتخابات 1400 خواهند شد، خاطر نشان کرد: با این تفاسیری که شده، در جریان انتخابات ریاست جمهوری انشاالله شورای سیاستگذاری جدیدی شکل می گیرد و در آنجا این مسائل و مباحث پخته تر می‌شود تا همه بتوانند حول محور آقای خاتمی از یک کاندیدای مورد نظرشان استفاده و او را معرفی کنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ترافیک 99 انفجار بیروت آمونیوم نیترات سرطان لوزالمعده سید عباس موسویان محمدرضا خباز اختلافات جریان اصلاحات سید محمد خاتمی انتخابات 1400 شورای عالی سیاستگذاری طرح ترافیک 99 انفجار بیروت آمونیوم نیترات سرطان لوزالمعده سید عباس موسویان شورای عالی سیاستگذاری سیاسی اصلاح طلب جریان اصلاحات برای انتخابات اصلاح طلبان اختلاف نظر ساز و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، غفوری قائم‌مقام سیما که پیش از این به عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما شناخته می‌شود؛ معتقد است سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفت و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشده وارد تولید نشود.

او می‌گوید: این تغییر رویکردی که هم در ساختار و هم در فضای سریال‌سازی ایجاد شد عملاً در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید و اکنون بیش از ۱۳۰ فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد. در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید قرار دارد و این ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

با سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما درباره ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت دنباله‌سازی، سرانجام ساخت سریال «موسی(ع)» و فصل جدید «پایتخت» و همچنین دستمزدهای سلبریتی‌ها گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

آقای سلیم غفوری! سرمایه‌گذاری روی ساخت سریال‌های طنز و برنامه‌های سرگرم‌کننده جواب داد. آنچه که در میان سریال‌های امسال در ماه رمضان هم دیدیم نه ماورایی انتظار داشتیم ماورایی از آب درآمد و نه معمایی، معمایی شد. برنامه‌تان برای ساخت سریال‌های جدید به چه صورت است و آیا به سمت ساخت سریال‌های طنز متعدد خواهید رفت یا خیر؟

چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده که از جمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به تدریج نام‌ سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. «پایتخت» در حال گفت‌وگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روزها دفتر فیلمنامه کارهای جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند.

تلویزیون باید بین همه ژانرهای نمایشی تعادل ایجاد کند

آیا اولویتی برای پرداختن به ژانرهای نمایشی دارید؛ مثلاً طنز یا درام و معمایی؟

حتماً اولویت بر آن است در گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد. تلویزیون هم به کار طنز نیاز دارد و هم کار اجتماعی، هم به کار تاریخی، معمایی، پلیسی و به همه اینها نیاز دارد. اگر هر شب تلویزیون، طنز پخش کند در همه شبکه‌ها دلزدگی ایجاد می‌شود. باید بین گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد.

کما اینکه همان قدر کارهای طنز پرمخاطب است که کارهای تاریخی هم این‌طور است. مصداق بارز آن سریال «سرزمین مادری» که در زمستان کار پرمخاطبی شد. مخاطب آن را پسندید و دنبال کرد؛ بنابراین کار تاریخی هم جذاب است. تلویزیون حتماً بین گونه‌های نمایشی تعادل ایجاد می‌کند و این نکته در دستور کار است.

نکته‌ای درباره نهضت دنباله‌سازی مطرح شد. از نون‌خ، زیرخاکی و پایتخت صحبت شد که نون‌خ و زیرخاکی به آنتن رسیدند و شما به پیگیری «پایتخت» جدید اشاره کردید. آیا قرار است دنباله‌هایی همچون «بچه مهندس» و دیگر چند فصله‌های تلویزیون هم در دستور کار قرار بگیرد؟

باید به ایده رسید و مثلاً باید دید «بچه مهندس» که اشاره کردید چقدر قابلیت ادامه دادن و ساخت فصل جدید را دارد. حتماً کاری قابلیت داشت در نهضت فصل بعدی‌سازی که در دستور کار ما است، مورد توجه قرار می‌گیرد منتها با طرح و ایده جدید. اگر یک دنباله‌ای طرح و ایده جدید نداشته باشد نه تنها موفق نخواهد بود بلکه عقبه آن برند را هم از بین می‌برد.

صحبت‌ها بر سرِ شروع تولید سریال «موسی(ع)» است. آیا امسال جلوی دوربین می‌رود؟

الان سریال «موسی(ع)» در مرحله پیش‌تولید است. تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی(ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود. شاید امسال به تولید اصلی نرسد اما فرآیند آن دنبال می‌شود.

خبرهایی در فضای‌مجازی پخش می‌شود که بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی(ع)» خواهد بود و حتی نام‌های دیگری هم مطرح می‌شوند؛ صحت دارند؟

هنوز هیچ‌چیز راجع به هنرپیشه‌ها قطعی نیست و به نظرمن اجازه بدهید کارگردان و تهیه‌کننده در فضای آرامی با عوامل و بازیگران گفت‌وگو کنند تا به نتیجه برسند.

همان‌طور که می‌دانید آقای جبلی درباره ماجرای دستمزد سلبریتی‌ها در تحویل سال توضیحاتی دادند. آیا فرآیند بازنگری و اصلاح فرآیند دستمزدها به چهره‌ها که گفته شد در حال انجام است. دستمزد چهره‌هایی که میهمان برنامه‌های تلویزیونی می‌شوند یا در سریال‌ها و برنامه‌ها حضور دارند اصلاح می‌شود یا خیر؟

فرآیند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزدهایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضاهای رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزدهای عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرآیند حتماً دنبال خواهد شد.

بالاخره پایتخت ۷ وجود دارد یا نه ؟ | آخرین خبرها از ساخت سری جدید این سریال | ببینید

کد خبر 845084 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران محسن تنابنده فیلم و سریال ایرانی چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • احکام رتبه‌بندی ۱۰۰ هزار معلم بازنشسته اصلاح شد + فیلم
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد ۱۴۰۳ کارگران قوت گرفت؟/ اعلام جزییات
  • انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • آذر منصوری و تلاش برای خنثی‌سازی اظهارات مثبت خاتمی
  • تایید انتخاب ۱۰ رییس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • تایید انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • تایید انتخاب ۱۰ رئیس دانشگاه‌ و مرکز آموزشی و تحقیقاتی کشور
  • آخرین خبرها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها