Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (سه شنبه)، در جلسه بررسی مسائل مربوط به تامین کالا‌های اساسی و ضروری بر ضرورت برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت مستمر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بانک مرکزی و سایر دستگاه‌های مرتبط بر نحوه تامین کالا‌های اساسی و دارو در کشور تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول رییس جمهور افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاه‌های متولی تامین کالا‌های اساسی باید علاوه بر برنامه ریزی برای تامین نیاز‌های جاری کشور، جلساتی را نیز به صورت مستمر برای بررسی و ارزیابی میزان ذخایر کالا‌های اساسی برگزار کنند تا این ذخایر از میزان مصوب کاهش پیدا نکند.

وی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی رییس سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات این وزارتخانه برای ساخت واکسن کرونا که همگام با سایر کشور‌ها در حال انجام است و نیز هماهنگی‌های انجام شده برای واردات واکسن آنفلوآنزا تصریح کرد: واکسن آنفلوآنزا باید حتماً در حد نیاز کشور تامین شود و در خصوص واکسن کرونا نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید این اطمینان را به جامعه بدهد که برنامه ریزی‌های لازم برای تولید و خرید این واکسن از شرکت‌ها و کشور‌های پیشتاز در تولید این محصول در حال انجام است.

جهانگیری ضمن تاکید بر ضرورت تامین ارز مورد نیاز بذر، کود، سموم دفع آفات و سایر نهاده‌های کشاورزی گفت: لازم است بانک مرکزی ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی برای تامین این محصولات را پرداخت کند تا مشکلی برای تولید محصولات زراعی و باغی وجود نداشته باشد.

در این جلسه معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو نیز گزارشی از وضعیت موجود دارو و روند تامین ارز مورد نیاز واردات دارو و میزان ذخایر مواد اولیه تولید ارائه کردند.

وزیر جهاد کشاورزی و سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تامین کالا‌های اساسی، روند تامین ارز مورد نیاز و تامین مواد اولیه تولید کارخانجات پرداختند و توضیحاتی در خصوص چالش‌ها و مسائل پیش رو مطرح کردند.

در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی و رییس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، معاون ارزی بانک مرکزی گزارشی از روند تامین ارز مورد نیاز کالا‌های اساسی و دارو و مقایسه آن با مدت مشابه سال قبل ارائه کرد و بر آمادگی بانک مرکزی بر تامین ارز مورد نیاز کالا‌های اساسی و دارو مطابق برنامه پیش بینی شده تاکید نمود.

در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل پیش روی تامین کالا‌های اساسی و دارو، تصمیماتی برای سرعت بخشیدن به روند ترخیص کالا‌های اساسی از گمرکات کشور اتخاذ شد و برای حل مسائل مرتبط با لاستیک نیز مقرر شد وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت جلسه‌ای را در این خصوص برگزار و مشکلات موجود را به سرعت برطرف کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری سازمان غذا و دارو تامین کالاهای اساسی پارسی خبر کالا های اساسی و دارو تامین کالا های اساسی تامین ارز مورد نیاز معدن و تجارت برنامه ریزی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۳۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲

بانک مرکزی در طول سال ۱۴۰۲ برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی مجموعا بیش از ۴ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار ارز تامین و پرداخت کرد . - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی سال 1401 حدود 3 میلیارد و 400 میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند 1402 به بیش از 4 میلیارد و 300 میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال 1402 بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن ( 1401 ) از رشد 26 درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز سوم اردیبهشت 1403 نیز بیش از 3 میلیارد و 143 میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و 854 میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ 41 هزار تومان به خود اختصاص داده است.

کالاهای اساسی و دارو با 636 میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ 561 میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و 75 میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • تصویب مبلغ منابع ارزی دارو و کالا‌های اساسی
  • ضرورت راه اندازی بازارچه‌های موقت در ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱/ تامین ارز کالا‌های اساسی و دارو در ۳۴ روز گذشته از مرز ۶۳۶ میلیون دلار گذشت
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲