Web Analytics Made Easy - Statcounter

جدیدترین اخبار کرونایی در اروپا حاکی از آن است که کارشناسان انگلیسی افزایش چشمگیر نرخ بیکاری در این کشور پیامد بحران کرونا را پیش بینی کرده و یونان هم به دلیل شیوع مجدد کرونا محدودیت‌ها را تشدید می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم بیش از هفت ماه بعد از ظهور بحران کرونا در اتحادیه اروپا شیوع این ویروس همچنان بحرانی حل نشده در این اتحادیه بوده و پیشروی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسسات پذیرایی آلمان موجودیت خود را در معرض خطر می‌بینند

جدیدترین اخبار کرونایی در اتحادیه اروپا حاکی از آن است که با وجود بازگشایی رستوران ها و هتل ها در آلمان اما اکثر موسسات پذیرایی در این کشور موجودیت خود را در معرض خطر ارزیابی می کنند.

 "گویدو زولیک"، رئیس انجمن هتل ها و رستوران های آلمان (دهوگا)  بر اساس نظرسنجی که منتشر شده است اظهار داشت: تقریبا 60 درصد موسسات پذیرایی در آلمان موجودیت خود را در معرض خطر ارزیابی می کنند.

وی همچنین گفته است که بحران هنوز تمام نشده و ترس از زمستان بالا است.

تشدید اقدامات ضد کرونایی در یونان

کشور یونان هم به دلیل افزایش چشمگیر آمار مبتلایان اقدامات ضد کرونایی را تشدید می کند. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در بسیاری مناطق و شهرهای یونان از جمله در مناطق محبوب برای توریست ها باید رستوران ها و بارها اوایل شب بسته شوند.

این خبر را سخنگوی دولت یونان در تلویزیون این کشور اعلام کرده است. همچنین محدودیت های سفر از بسیاری کشورهای اروپایی مجددا تصویب شده است.

بررسی منشا کرونا؛ استناد به نتایج علمی یا عوام فریبی آمریکایی‌ها؟پاسخ روسیه به درخواست تعویق ثبت واکسن کروناواکسن کرونا در روسیه از 12 دی ماه در دسترس عموم قرار می‌گیردپوتین: دختر من هم علیه ویروس کرونا واکسینه شده استادامه شیوع ویروس کرونا در میان فوتبالیست‌های اسپانیایی/ 2 عضو والنسیا هم مبتلا شدند

مسافرانی که از کشورهای بلژیک، هلند، سوئد، اسپانیا و چک با هواپیما و یا از طریق زمینی به یونان می آیند باید تست کرونای منفی داشته باشند. از این تست نباید بیش از 72 ساعت گذشته باشد. این محدودیت ها از دوشنبه آینده در یونان برقرار خواهد شد.  

کشور فنلاند هم تست و قرنطینه اجباری برای مسافران از مناطق خطر کرونایی را در دستور کار قرار می دهد.

وزیر بهداشت آلمان هم بازگشت تماشاچیان به استادیوم ها برای دیدن مسابقات ورزشی را در شرایط فعلی اقدام مناسبی ندانست.

ابراز نگرانی دولت آلمان درباره افزایش آمار مبتلایان جدید

با توجه به افزایش آمار مبتلایان جدید به کرونا دولت آلمان شهروندان را فورا به پایبندی به قواعد ضد کرونایی فراخوانده است. "استفان زایبرت"، سخنگوی دولت در سخنانی در برلین گفت: با توجه به تحولات اخیر در سرایت این ویروس ما باید در حال حاضر نگران باشیم.

وی بهترین ابزار تا به امروز برای مها کرونا را توجه به فاصله گذاری ها و استفاده از ماسک دانسته و از همگان خواست این قواعد را رعایت کنند.

زایبرت یکی از دلایل شمار روزافزون مبتلایان جدید در کشورش را افزایش تحرکات شهروندان در فصل تعطیلات دانست. وی تاکید کرد: ما نباید به سادگی و با سهل انگاری آنچه را که از ماه مارس با کمک هم به دست آورده ایم در معرض خطر قرار دهیم.

مقامات هامبورگ هم جریمه 40 یورویی برای شهروندانی که در اتوبوس و قطار از ماسک استفاده نمی کنند مقرر کرده است.

 مارکوس زودر، رئیس حزب دولتی سوسیال مسیحی آلمان هم با تأکید بر اینکه کرونا همچنان در اروپا در حال پیشروی بوده و هر روز خطرناک‌تر می‌شود از همه خواست بیدار باشند و به قواعد کرونایی پایبند بمانند.

زودر" که نخست وزیر ایالت بایرن آلمان هم هست در یک کنفرانس مجازی کابینه تأکید کرد که کرونا همچنان در اروپا در حال پیشروی است؛ این در حالی است که بی دقتی ها و رفتارهای غیر منطقی در حال افزایش است. وی از شهروندان خواست که به رفتارهای محتاطانه که چند هفته پیش داشتند بازگردند.

رئیس حزب سوسیال مسیحی آلمان در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: همچنان افراد بیشتری بعد از ماه ها بهبودی از کرونا از عواقب طولانی مدت آن مانند نداشتن حس بویایی شکایت می کنند. این نشان می دهد که کرونا بسیار موزی تر و خطرناک تر از آنچه که قبلاً تصور می شد است. بنابراین باید با احتیاط به آن واکنش نشان داده شود.

پیش بینی افزایش چشمگیر نرخ بیکاری در انگلیس

کارشناسان انگلیسی هم برای سال جاری میلادی با توجه به بحران کرونا افزایش چشمگیر بیکاری را پیس بینی می کنند.

"اونی ویلسون"، مدیر موسسه مطالعات اشتغال انگلیس نگران است که نرخ بیکاری تا پایان سال جاری میلادی به 10 درصد افزایش یابد.

شرکت داروسازی آلمانی واکسن کرونا را در برزیل تست می‌کند

شرکت داروسازی Curevac  آلمان هم می خواهد یک واکسن کرونا را در برزیل تست کند. یکی از کارشناسان این انستیتوی آلمانی اعلام کرده است که در ماه سپتامبر و یا اکتبر تحقیقات خود در این کشور آمریکای جنوبی را آغاز می کند.

کرونا عامل افزایش علاقه آلمانی‌ها به توریسم داخلی

نتایج یک بررسی انستیتو ایفوی آلمان هم نشان می دهد که بحران کرونا در تابستان سال جاری علاقه به توریسم داخلی را در بین شهروندان افزایش داده است.

با وجود بحران کرونا بسیاری شهرهای آلمان خود را برای راه اندازی بازارچه های کریسمس آماده می کنند.  

جدیدترین آمار ابتلا به کرونا در کشورهای مهم اروپایی

جدیدترین آمارهای رسمی نشان می دهد که کرونا همچنان در اروپا در حال پیشروی است و تا به حال 370060 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 28576 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم تا به حال 311641 نفر به کرونا مبتلا شده و 46526 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال 250825 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 35209 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 218500 نفر به کرونا مبتلا شده و 9265 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 202775 نفر به کرونا مبتلا شده و 30340 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا بیشتر بخوانید... بررسی منشا کرونا؛ استناد به نتایج علمی یا عوام فریبی آمریکایی‌ها؟ پاسخ روسیه به درخواست تعویق ثبت واکسن کرونا واکسن کرونا در روسیه از ۱۲ دی ماه در دسترس عموم قرار می‌گیرد قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... بررسی منشا کرونا؛ استناد به نتایج علمی یا عوام فریبی آمریکایی‌ها؟ پاسخ روسیه به درخواست تعویق ثبت واکسن کرونا واکسن کرونا در روسیه از ۱۲ دی ماه در دسترس عموم قرار می‌گیرد واژه های کاربردی مرتبط اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا پربیننده‌ترین اخبار بین الملل ۱ رویترز: تلاش اروپایی‌ها برای توافق با روسیه و چین درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شکست خورد ۲ تیراندازی در اطراف کاخ سفید سبب خروج فوری ترامپ از محل کنفرانس خبری شد+ فیلم ۳ ارائه قطعنامه ضد ایرانی آمریکا به تعویق افتاد ۴ ترفند جدید مثلث شوم برای دولت آتی لبنان و ۲ سناریوی احتمالی ۵ واکنش ارتش لبنان به یک شایعه و ادعای جدید درباره انفجار بیروت ۶ اولین واکنش فرانسه و آمریکا به استعفای نخست‌وزیر لبنان ۷ آتش‌سوزی دوباره در بازارهای امارات ۸ اذعان تحلیلگر مسائل نظامی رژیم صهیونیستی به دست برتر حزب الله در منطقه مهمترین اخبار بین الملل زارعی: لبنان با استعفای دیاب دچار بحران نخواهد شد/ سه سناریو فراروی حزب‌الله لبنان| پشت‌پرده شکست دولت دیاب و سناریوهای تشکیل کابینه جدید رژیم اسرائیل|بالن‌های آتش‌زایی که خواب از چشمان صهیونیست‌ها ربوده است نشست بررسی «روز مقاومت»/کاظمی قمی: مقاومت طرح نامشروع آمریکا را در منطقه به هم ریخت/ زارعی: مقاومت در حال توسعه نقش فرامنطقه‌ای است مهمترین اخبار تسنیم سرلشکر سلامی: جهاد در سپاه بی‎وقفه و غیرمنقطع جاری است/ زبان سپاه زبان اسلام و انقلاب است لبنان| پشت‌پرده شکست دولت دیاب و سناریوهای تشکیل کابینه جدید موسوی: لغو موقت تحریم‌های آمریکا خبرسازی غیرواقعی است وزیر اقتصاد: صندوق پالایشی هفته اول شهریور ماه عرضه می‌شود روحانی: کلیات طرح فروش داخلی نفت و عرضه آن در بورس انرژی در جلسه دیروز سران قوا تصویب شد درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا اروپا ویروس کرونای جدید ویروس کرونا کرونا مبتلا شده افزایش چشمگیر ویروس کرونا واکسن کرونا بحران کرونا معرض خطر محدودیت ها نرخ بیکاری بین الملل تا به حال آلمان هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۳۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن

سفر سه روزه صدر اعظم آلمان به چین نشان داد که برلین بسیار به پکن وابسته است و با پایان این سفر اختلافات بین طرفین بر سر مسائل تجاری و بین‌المللی همچنان پا بر جا ماند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس سایتونگ" آلمان در مطلبی به سفر اخیر اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان به چین پرداخته و نوشت: سفر صدراعظم آلمان به چین نشان داد که آلمان بیش از چین به این جمهوری خلق وابسته است و پکن می داند که چگونه از این موضوع بهره برداری کند.

سیاست آلمان در قبال چین از سه گانه توصیف مناسب آن به عنوان یک شریک، مسابقه دهنده و رقیب سیستمی رنج می برد. تضاد بین این سه ویژگی، سیاست‌های منسجم را دشوار می‌کند، که این امر نیز به دلیل تضاد منافع در اتحادیه اروپا و اقتصاد آلمان پیچیده است.

قبل از سفر صدراعظم آلمان به چین، تیم روابط عمومی وی انتظارات کمی داشتند و فقط اعلام کردند که هدفشان حفظ ارتباط با چین است. این به همان اندازه درست است که پیش پا افتاده است. اما اکنون صحبت های زیادی منتشر شده است. در آخرین دیدار شولتز در نوامبر 2022، او و شی آشکارا توافق کردند که نه تنها استفاده روسیه از تسلیحات هسته‌ای کاملا غیرقابل قبول است، بلکه حتی تهدید به انجام آن نیز پذیرفتنی نیست.

اکنون شی البته به طور مبهم از برگزاری کنفرانس صلح در سوئیس حمایت کرد - که روسیه آن را رد کرد - اما او همچنین با اطمینان اتهامات غرب مبنی بر کمک چین به روسیه با کالاهای دو منظوره را رد کرد - محصولاتی که می توانند هم به صورت مدنی و هم نظامی مورد استفاده قرار گیرند. از طرفی اظهارات شولتز مبنی بر اینکه جنگ روسیه اروپا را تهدید می کند، برای شی بی اهمیت بود. چین هیچ علاقه ای به شکست روسیه ندارد و می تواند تا زمانی که درگیری ها تشدید نشود، با آن زندگی کند.

در مورد مسائل مربوط به تغییرات آب و هوایی و یارانه های پنهان برای صادرات چین نیز وضعیت مشابه بود. شی تبعیض علیه صادرکنندگان خارجی و اقدامات خودش که رقابت را مخدوش می کند، رد کرد. در عوض، او هوشمندانه اشاره کرد که پانل های خورشیدی و خودروهای الکتریکی چین به اروپا کمک می کنند تا به اهداف آب و هوایی خود دست یابد. او می تواند حتی ادعا کند که صدراعظم آلمان حتی از اقدامات متقابل اتحادیه اروپا به عنوان طرحی موفقیت آمیز صحبت نکرد. سفر شولتز بار دیگر نشان داد که آلمان بیش از عکس آن به چین وابسته است و پکن می داند که چگونه از این موضوع در دراز مدت بهره برداری کند. حالا دیگر چیزی برای شولتز باقی نمانده بود.

روزنامه فرانکفورتر روند شای هم در مطلبی نوشت: اولاف شولتز و شی جین پینگ درباره بحران اوکراین در چین گفتگو کردند و مشخص شد که تفاوت ها زیاد است و هیچ راه حل مشخصی پیش بینی نمی شود.

اولاف شولتز روز سه شنبه (16 آوریل) با دیدار با مقامات دولت چین به سفر سه روزه خود به این کشور پایان داد. وی پیش از دیدار خصوصی با شی جین پینگ در پکن، گفت که  نکات بسیاری برای بحث با هم به ویژه درباره وضعیت اوکراین وجود دارد.

در ادامه این مطلب آمده است: با این حال، شی جین پینگ عمدتا عبارات شناخته شده را تکرار کرد. وی به صدراعظم گفت: «با هم می‌توانیم ثبات و امنیت بیشتری را در جهان ایجاد کنیم» و ادعا کرد که چین «در بحران اوکراین دخیل نیست». اما ناظران غربی آن را متفاوت می بینند و بر این عقیده اند که بدون حمایت چین، ولادیمیر پوتین احتمالا نمی تواند جنگ خود را رهبری کند.

در ادامه این مطلب آمده است: ایالات متحده آمریکا اخیراً چین را متهم کرد که ماشین آلات، میکروالکترونیک و سایر کالاهای مورد استفاده برای ساخت موشک، تانک و هواپیما را به روسیه عرضه می کند. مقامات دولتی ایالات متحده گفتند که شرکت های چینی احتمالاً مواد لازم برای ساخت مهمات و تولید مشترک هواپیماهای بدون سرنشین با شرکت های روسی را تامین می کنند. از قضا، در گفتگو با شولتز، شی اکنون از غرب خواسته است که «نفت روی آتش نریزد»، یعنی تحویل سلاح به اوکراین را متوقف کند.

از زمان روی کار آمدن شی جین پینگ به عنوان رئیس جمهور چین در 12 سال پیش، صدراعظم های آلمان هشت بار از چین بازدید کرده اند، در حالی که شی تنها دو بار به آلمان سفر کرده که آخرین بار آن تقریباً هفت سال پیش بود.

اولین سفر شولتز به چین در نوامبر 2022، به دلیل اقدامات سختگیرانه چین برای کرونا، تنها چند ساعت به طول انجامید. این بار صدر اعظم آلمان سه روز در این کشور اقامت کرد و از پکن، چونگ کینگ و شانگهای دیدن کرد. شی بیش از سه ساعت را با شولز در پکن سپری کرد، اما چیزهای کمی به او ارائه کرد. بعد از این مذاکرات هنوز مشخص نیست که آیا چین در کنفرانس صلح اوکراین که قرار است در ژوئن در سوئیس برگزار شود، شرکت خواهد کرد یا خیر.

شی همچنین از یارانه های چین برای تولیدکنندگان خودروهای برقی و خورشیدی به جای پرداختن به نگرانی های شولز که روز قبل در شانگهای مطرح کرده بود، دفاع کرد. شی گفت: «صادرات خودروهای الکتریکی، باتری‌های لیتیومی و محصولات فتوولتائیک چین نه تنها عرضه جهانی را غنی‌تر کرده است، بلکه با توجه به تعرفه‌های تنبیهی احتمالی اتحادیه اروپا، سهم عمده‌ای در واکنش به تغییرات آب و هوایی داشته است.

از طرفی مشخص نیست که آیا شولتز در این سفر سه روزه به وضعیت حقوق بشر در چین پرداخته است یا خیر. در پایان این سفر ابتکارموسوم به تبت از آلمان انتقاد کرده و گفت: حقوق بشر فقط یک مسئله جانبی برای "اولاف شولتز" است. این نهاد اعلام کرد: این شرم آور است که صدراعظم با فعالان حقوق بشر در چین ملاقات نکرد و به صراحت به تهدیدهای چین علیه تایوان اشاره نکرد.

درخواست آلمان از چین برای کمک به پایان جنگ اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتانیاهو از ترس بازداشت دست به دامن انگلیس و آلمان شد
  • لیگ کنفرانس اروپا؛ امروز: کار دشوار آستون ویلادر فرانسه
  • تشکر نتانیاهو از انگلیس و آلمان بابت «حمایت‌های بی‌چون و چرا»
  • اعتصاب‌های گسترده یونان را فلج کرد
  • تشکر نتانیاهو از انگلیس و آلمان به خاطر «حمایت‌های بی‌چون و چرا»
  • افزایش نرخ بیکاری در انگلیس به رقمی بی سابقه
  • انگلیس خواستار تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم‌ ایران شد
  • پلیس بلژیک برای کنفرانس راستگرایان اروپا محدودیت ایجاد کرد
  • درخواست کمک رئیس رژیم صهیونیستی از آلمان و انگلیس
  • آشکار شدن وابستگی بالای آلمان به چین در سفر شولتز به پکن