Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-03-28@18:40:45 GMT

نهضت سنگ فرش در روستاهای بخش مهاباد اردستان آغاز می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۳۸۳۲

نهضت سنگ فرش در روستاهای بخش مهاباد اردستان آغاز می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید جلال فاطمی عصر سه شنبه در جمع دهیاران بخش مهاباد در روستای گونیان اردستان ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: اصحاب رسانه افسران جنگ نرم هستند و با اطلاع رسانی درست می‌توانند مردم را توجیح کنند تا دشمن نتواند از هر موضوعی بهره برداری کند.

وی افزود: دشمنان در موضوع رسانه سرمایه گذاری می‌کنند هر چند در کار خود پیشرفتی ندارند اما بهره برداری که نیاز دارند را از کنار آن کسب می‌کنند و تا حدودی به اهداف خود نزدیک می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مهاباد اردستان گفت: یکی از جاذبه‌های روستاهای شهرستان اردستان حالت گردشگری است که با کمی تغییرات و با توجه به پتانسیل‌هایی که دارد می‌تواند گردشگر را به خود جذب کند.

وی ابراز داشت: موضوعی که در دستور کار بخشداری مهاباد قرار گرفته نهضت سنگ فرش روستاهاست که توسط دهیاران با توجه به بوم روستا این عملیات را آغاز خواهند کرد و با توجه به نوسانات قیمت قیر این کار بسیار خوبی خواهد بود.

فاطمی بیان کرد: دهیاران روستاها نباید به دنبال آسفالت برای روستاها باشند و توجه به بافت سنتی می‌تواند ظرافتهای گردشگری هر منطقه را بیشتر شکوفا کند.

بخشدار مهاباد اردستان تاکید کرد: بخش مهاباد با ۴۰ روستا در حال حاضر دارای ۱۵ دهیاری مصوب و ۱۱ هزار جمعیت است که بعضاً دهیاران یک یا دو روستا را همزمان خدمات رسانی می‌کنند و جلسه امروز هم با توجه به شروع کار بخش تازه تاسیس مهاباد برگزار شده است.

وی تصریح کرد: بخش مهاباد از نظر اداری محرومیت دارد اما با ظرفیت بالای نیروی انسانی و افراد صاحب نظر می‌توان به اهداف خیلی خوبی رسید.

گردشگری یکی از ظرفیت‌های خوب بخش مهاباد اردستان است

فاطمی گفت: بخش مهاباد دارای ظرفیت‌های بسیار خوبی است که یکی از آنها گردشگری است که خود به دو بخش تقسیم می‌شود یکی قرار گرفتن شهر مهاباد در کنار جاده ترانزیت و دیگیری گردشگری درون بخشی است و وجود محصولات مهم که می‌تواند با ایجاد بازارچه یا فرآوری محصولات برای خود برندی را تعریف کنند.

بخشدار مهاباد اردستان بیان کرد: در عرصه صنعتی کارهای خوبی برای بخش مهاباد انجام شده اما کافی نبوده و در شهرک‌ها و کارگاه‌های صنعتی ظرفیت بسیار بالایی دارد که می‌توان از این ویژگی‌ها استفاده کافی را برد.

وی تاکید کرد: بخش مهاباد از ظرفیت فرهنگی بسیار بالایی برخوردار است که می‌توان با ایجاد و تشکیل سمن‌ها و تشکیلات فرهنگی، شعری ادبی و انجمن‌های هنری اهداف خوبی را برای خود رقم بزند.

فاطمی تصریح کرد: با توجه به شرایط بیماری کرونا امکان برگزاری جلسه با افراد سرمایه گذار و نخبگان مهاباد امکان پذیر نبوده اما با تشکیل انجمن‌هایی می‌توانند در راستای پیشرفت و توسعه شهر مهاباد فعالیت کنند و بخشداری هم از آنها حمایت لازم را خواهد داشت.

بخشدار مهاباد اردستان گفت: برای توسعه شهر مهاباد بیشتر نگاهمان به درون بخش است و از ظرفیت‌هایی که تا کنون بهره برداری نشده استفاده کنیم که قصد داریم از شرکت تعاونی بخش بیشتر استفاده کنیم و خیران هم در تکمیل پروژه‌ها می‌توانند بخشداری را کمک کنند.

کد خبر 4996273

منبع: مهر

کلیدواژه: بخشداری مهاباد ویروس کرونا روز خبرنگار شیراز بوشهر شیوع کرونا عید غدیر خم ماه محرم گرگان آمار کرونا شهرکرد کمک مومنانه قزوین محرم 99 ستاد ملی مقابله با کرونا بخش مهاباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۳۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت قرآنی کرمانشاه نیازمند برنامه منجسم

به گزارش خبرنگار مهر، علی شعبانی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت که در سالن شهید سلیمانی استانداری که با حضور دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، اظهار کرد: نمایشگاه قرآن و عترت از روز ۱۵ فروردین ماه تا بیستم همین ماه در کرمانشاه برپا خواهد شد و بنا بر اهمیت این نمایشگاه به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین فرصت‌های استان در حوزه قرآنی باید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه برپایی نمایشگاه قرآنی در راستای بروز و ظهور دینی و نیز یک تجمع مذهبی حرکت می‌کند، افزود: با وجود اینکه این نمایشگاه در سال گذشته برای نخستین برای در استان کرمانشاه برپا شد بسیار اثر بخش عمل کرد اما برای برگزاری هرچه بهتر آن با بررسی کم و کاستی‌های آن باید به رفع نقاط ضعف و نواقص پرداخته شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه به مردمی نمایشگاه قرآنی اشاره و تصریح کرد: در برپایی نمایشگاه قرآن و عترت در استان کرمانشاه محور اصلی حضور مردم بوده و به همین منظور به دنبال این هستیم که بخش قرآنی مردمی پررنگ‌تر از سال قبل دنبال شود.

شعبانی با تاکید بر ارائه کتاب‌ها و پژوهش‌های قرآنی در نمایشگاه قرآن امسال، بیان کرد: حضور سمن‌های قرآنی و دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه علوم قرآنی با به کار گیری اساتید و پژوهشگران الزامات این نمایشگاه بوده و باید میدان‌داری این نمایشگاه با اتکا به بار علمی و پژوهشی توسط قشر پژوهشگر و متخصص انجام گیرد.

وی ادامه داد: اگر چه کرمانشاه برای دومین سال برپایی نمایشگاه قرآن و عترت را دنبال می‌کند اما با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان کرمانشاه باید کار فرهنگی را در این حوزه به گونه‌ای پیش برد که توانایی و ظرفیت‌های عرصه قرآنی را به رخ بکشیم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه گفت: بزرگترین حسن نمایشگاه قرآن و عترت در استان کرمانشاه این است که مردم دریابند کرمانشاه فضای قرآنی و معنوی مناسبی دارد و با برگزاری منسجم برنامه‌ها باید کاری کنیم این فضا به خوبی برای مردم ملموس و نمایان شود.

شعبانی تمرکز بر تولید محتوا را از الزامات نمایشگاه قرآنی امسال دانست و تاکید کرد: نمایشگاه سال گذشته تجربه و خاطره خوبی را رقم زد اما تقویت این فضا و جلب توجه مخاطب در مسیر درست نیازمند تولید محتوای مناسب خواهیم داشت.

وی اذعان داشت: با توجه به برنامه‌های ارائه شده از سوی هریک از دستگاه‌ها به منظور دریافت بازخورد مثبت و تأثیر گذاری بر جامعه هدف خود نیازمند برپایی یک استیج ثابت با برنامه‌های مدون در محل برگزاری نمایشگاه خواهیم بود و با توجه به اینکه تلاوت و تفسیر قرآن کریم یکی از محوری‌ترین برنامه‌های این نمایشگاه است می‌توان در بازه زمانی مشخص شده در این جایگاه به طور ویژه به آن پرداخت.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه موقعیت حساس و اثر گذار نمایشگاه قرآنی را مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: با توجه به اینکه یکی از جامعه‌های هدف در این نمایشگاه دانش‌آموزان هستند محتوا و بر پایه غرفه‌ها برای این قشر از جامعه اید به گونه‌ای باشد که نهایت اثرگذاری خود را نشان دهد چرا که شاید این تنها مکان و فضایی باشد که دانش آموز در آن به عنوان محافل قرآنی حضور پیدا می‌کند.

شعبانی یادآوری کرد: یکی از ابعاد بسیار مهم نمایشگاه قرآن و عترت در استان کرمانشاه توجه به مفاخر قرآنی است که باید در قالب یک فضای نمایشگاهی علاوه بر برگزاری کرسی‌های تلاوت به طور روزانه باید از آنها استفاده کرد و معرفی و تجلیل از آنها در این نمایشگاه انجام گیرد که مردم با این چهره‌ها بیشتر آشنا شوند.

وی در پایان با تاکید بر اینکه غرفه‌های نمایشگاه قرآن و عترت نباید تنها به مباحث حاشیه‌ای و ظاهری خلاصه و محدود شود، متذکر شد: غرفه‌های مد و لباس و با عنوان معرفی پوشش درست و سایر محصولات قرآنی از موضوعات حاشیه‌ای نمایشگاه هستند و پیش از آنها باید آیتم‌های قرآنی با محتوا را مورد توجه قرار داد و در مقابل بر غرفه حوزه کودک و نوجوان به دلیل مراجعه چشم گیر آنها با محتوای با نشاط قرآنی تمرکز ویژه صورت گیرد.

کد خبر 6063710

دیگر خبرها

  • رهاسازی آب از سد مهاباد/ توصیه به اهالی روستاهای اطراف شهرستان
  • ظرفیت قرآنی کرمانشاه نیازمند برنامه منجسم
  • سهم تجاری بابل در کریدور شمال-جنوب مشخص شود
  • مشاغل خانگی و صنایع دستی زمینه‌ساز توسعه اقتصادی است
  • بررسی مسائل و مشکلات روستای دریاس در بازدید مسئولان مهاباد
  • ظرفیت پارکینگ‌های مهرآباد پر شد
  • ظرفیت پارکینگ فرودگاه مهرآباد پرشد
  • مرحله دوم رهاسازی آب از سد مخزنی مهاباد به پیکره دریاچه ارومیه آغاز شد
  • فریاد صدهزار نفری در محفل امام حسنی‌ها علیه رژیم کودک کش اسرائیل
  • آغاز مرحله دوم رهاسازی آب از سد مهاباد به دریاچه ارومیه