Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه پیمانکاران ملزم به بهره‌گیری از شریکان خارجی صاحب فناوری هستند، اعلام کرد که توسعه میدان ذخیره‌سازی شوریجه در دستور کار است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، حسن منتظرتربتی گفت: وقایع عبرت‌آموز زمستان ۸۶ در شمال کشور به روشنی به ما آموخت که نباید به منابع عظیم گازی که در جنوب کشور قرار دارند، دل خوش کنیم، به همین دلیل تلاش داریم برای پایدارسازی امنیت انرژی در اقصی نقاط کشور، از راهکارهایی مطمئن استفاده کنیم که در مواقع بروز مشکل تضمین‌کننده امنیت انرژی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ذخیره‌سازی گاز طبیعی یکی از این راهکارهاست که افزون بر برتری اقتصادی در قیاس با احداث خطوط لوله، آسودگی خاطر را در فصل سرد برای مردم به ارمغان می‌آورد، تصریح کرد: ذخیره کردن گاز در مخازن زیرزمینی برای اطمینان از تأمین انرژی در زمان اوج مصرف، یکی از مزیت‌های اصلی صنعت ذخیره‌سازی است.  

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: در زمستان که مصارف خانگی چند برابر می‌شود، نیازمند منابعی مازاد بر ذخایر موجود هستیم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای مصرف‌کنندگان در زمان اوج مصرف باشیم، ضمن آنکه اگر خطوط لوله بر اثر حوادث غیرمترقبه و بلایای طبیعی همچون سیل یا زلزله دچار آسیب شوند، نمی‌توان تأمین گاز شهرها و کلانشهرها را تا برطرف شدن اساسی مشکل متوقف کرد.

تربتی طرح توسعه ذخیره‌سازی در میدان شوریجه را یکی از برنامه‌های جبران کمبود گاز در شمال شرق کشور دانست و گفت: برای این منظور پس از اتمام موفقیت‌آمیز فاز نخست ذخیره‌سازی شوریجه، فاز دوم توسعه میدان ذخیره‌سازی شوریجه در دستور کار قرار گرفت.

وی تأکید کرد: در اهمیت توسعه میدان‌های ذخیره‌سازی این مناطق همین بس که پیاده‌سازی این پروژه‌ها شرکت گاز را از اجرای خطوط لوله جدید، بی‌نیازی به واردات گاز را بیش از پیش تقویت می‌کند.

معاون وزیر نفت در امور گاز در پایان گفت: شرکت ملی گاز ایران هم‌اکنون در داخل کشور از توان فناورانه قوی در فعالیت‌های اجرایی چاه‌ها و ذخیره‌سازی در مخازن هیدروکربوری برخوردار است، هرچند در موضوع تجهیزات و ذخیره‌سازی در سفره‌های آب و گنبدهای نمکی، به افزایش دانش و تکنولوژی نیاز داریم که در این زمینه پیمانکاران را به استفاده از شریکای خارجی صاحب فناوری ملزم کرده‌ایم.

منبع: شانا

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران شوریجه ذخیره سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید

صفری در دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات و طرح‌ها را تبیین کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار "راهکار‌های عملیاتی تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی " و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های ذی ربط برگزار شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ابتدای این نشست با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، رشد تولید را از مهم‌ترین اولویت‌های رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری سال‌های اخیر دانست.

صفری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های ضروری از سوی نهاد‌های مختلف ذیربط در جهت دستیابی به این مهم را تبیین کرد.

در ادامه نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، صندوق توسعه ملی، سازمان توسعه تجارت، سازمان شیلات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری برخی از برنامه‌ها و اهداف تعیین شده نهاد‌های متبوع خود در حوزه بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی درجهت تحقق شعار سال را ارائه کردند.

در این نشست بر رفع موانع تجاری، متنوع سازی شرکای تجاری، تقویت صادرات محصولات دانش بنیان، استفاده از ظرفیت موافقت‌نامه‌ها و پیمان‌های بین المللی، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی، تسهیل قوانین، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، بهره‌گیری از ظرفیت نمایشگاه‌های بین‌المللی و ... به عنوان برخی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار سال تاکید شد.

در پایان مهدی صفری بر لزوم اهتمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی درجهت اجرایی سازی برنامه‌های آن دستگاه‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی بمنظور تحقق شعار سال تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • نمایش توانمندی‌های صادراتی نخبگان کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • اثرگذاری توسعه دانش‌بنیان‌ها در به‌روزرسانی موقوفات