Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ماندانا زنگنه روز سه شنبه در کارگروه آرد و نان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: به واسطه حضور کشور در جنگ اقتصادی مردم استان هم مانند سایرنقاط کشور با مشکلاتی رو به رو شده‌اند و این بر کسی پوشیده نیست اما نباید گذاشت با ایجاد برخی مشکلات در حمل و نقل و کم شدن آرد دغدغه نان هم به مردم اضافه شود و شرکت برنده مزایده حمل و نقل آرد به استان در این خصوص نقش مهمی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یکی از مشکلات مطرح شده در حمل و نقل آرد بعد مسافت در سیستان و بلوچستان و کمبود ماشین از سوی شرکت حمل و نقل متولی این امر است که با توجه به اهمیت تامین نان مردم با شرکت ایران خودرو توافقی انجام شده تا برای حمل کالاهای اساسی از جمله آرد خودروهایی را با هزینه ای کمتر و با پلاک چابهار به استان تحویل دهند تا فقط در این منطقه موظف به جابجایی این کالاها باشند.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: به دلیل فرهنگ مردم استان نان به قوت قالب مردم این منطقه تبدیل شده است.

وی افزود: شرایط آرد در برخی از شهرستان‌های سیستان و بلوچستان بحرانی است و این موضوع باید به طور ویژه مورد بررسی قرار گیرد تا کمبودهای موجود برطرف شوند و استان به حالت عادی باز گردد.
زنگنه ادامه داد: شرکت حمل و نقل متولی آرد سیستان و بلوچستان تنها ۲۵ دستگاه خودرو به این منطقه اختصاص داده اما اگر به وسعت استان دقت شود می توان گفت این تعداد جوابگو نیاز منطقه نسیت.

وی ادامه داد:‌ نباید قافل شد که با راه اندازی خط ریلی چابهار به زاهدان که می توان بخشی از آرد را از این طریق حمل کرد که در این خصوص هزینه های این شرکت هم کمتر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت حمل و نقل خلیج فارس نیز در این نشست گفت: این شرکت ۶۲ درصد آرد کشور را تامین می‌کند و سیستان و بلوچستان هم جز ۱۶ استانی است که وظیفه تامین آرد آن به این شرکت محول شده و این امر در حال حاضر با ۲۵ دستگاه خودرو در حال انجام است.
پیمان اسراری افزود: برای بهتر و راحت تر شدن حمل و نقل آرد وسهولت در تهیه آن نرم افزار جامع حمل و نق آرد طراحی شده و این نرم افزار به طور پایلوت در تهران و استان البرز اجرا می شود.

وی ادامه داد: در صورت موفقیت به طور کلی در اختیار خبازی ها قرار خواهد گرفت و هر واحد از طریق این نرم افزار می تواند در خواست آرد دهد و خودروی حامل آرد را به طور آنلاین تا رسیدن به واحد مورد نظر رصد کند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی زاهدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی زاهدان سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی زاهدان سیستان و بلوچستان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۵۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل زده
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • مشکل تامین ارز دارو داریم؛ اما وعده درمان سرطان رایگان می دهند! بودجه 1403 برای تامین دارو چه می گوید؟
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان
  • ارسال تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد
  • اعزام تانکر آبرسانی سیار به استان سیستان و بلوچستان از سوی شرکت آبفای یزد