Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در نشست با جمعی از مدیران نقش آفرین در عرصه تولید دارو و واکسن در بخش های مختلف اعم از دولتی، عمومی و شرکت های دانش بنیان، تاکید کرد: به مردم عزیز اطمینان می دهیم که دانشمندان ، محققان و متخصصان جوان کشور در شرکت های دانش بنیان و شرکت های مسئول با انگیزه بالا و تلاش شبانه روزی برای تولید دارو و واکسن کرونا تلاش می کنند و دولت نیز حمایت لازم و کامل را از این تلاش ها انجام می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روحانی با تاکید بر اینکه تلاش برای تولید دارو و واکسن مورد اطمینان برای درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا به این معنا نیست که در رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، تردید داشته باشیم، گفت: تا زمانی که واکسن و داروی مورد تایید این ویروس در اختیارمان قرار نگیرد باید اجرای دقیق و کامل دستورالعمل های بهداشتی در دستور کار همه ما باشد.

رئیس جمهور تاکید کرد: پروتکل های بهداشتی درهمه امور و مراسم ها اعم از مراسم عبادی مستحب و واجب باید به صورت کامل اجرا شود، ضرورت این موضوع به حدی است که حتی فریضه واجب حج هم امسال برگزار نشد و میزبان مراسم حج و همچنین کشورها به این نتیجه نرسیدند که این مراسم عبادی واجب امسال برگزار شود.

روحانی با بیان اینکه درهمه مراسم ها، همه باید پروتکل های بهداشتی را دقیق و کامل رعایت کنیم ،گفت: همانطور که آیین های ماه رمضان با رعایت دستورالعمل ها برگزار شد، عزاداری های ماه محرم نیز برگزار می شود و ما این معنویت را نیاز داریم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به فعالیت های تحقیقاتی انجام شده در زمینه مقابله با ویروس کرونا، افزود: شیوع ویروس کرونا در کنار مشکلاتی که برای مردم و کادر درمان کشور ایجاد کرد، یک فرصت تحقیقات علمی و انجام یک تلاش پژوهشی فوق العاده را ایجاد کرده است و محققان و پژوهشگران کشور با همه توان بسیج شده اند تا در سریع ترین زمان برای مهار این ویروس عالمگیر اقدام کنند.

روحانی با بیان اینکه شیوع این بیماری شرایط خاصی برای دنیا ایجاد کرده است،گفت: باید تلاش در دو مسیر تولید دارو و واکسن برای درمان و پیشگیری از ابتلا به این ویروس با قدرت ادامه یابد.

رئیس جمهور با  اشاره به گزارش های ارائه شده درمورد اقدامات انجام شده برای تولید واکسن کرونا بااستفاده از شیوه های مختلف، گفت: تولید واکسن های مورد نیاز جامعه همیشه از تاکیدات دولت یازدهم و دوازدهم بوده است و امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا در مرحله ای هستیم که همه باید در بخش دانش فنی تولید این واکسن مورد حمایت قرار گیرند .

روحانی با تاکید بر اینکه هر شیوه ای که در تولید واکسن بیشتر مورد تایید قرار گیرد از حمایت بیشتر دولت برخوردار خواهد بود، افزود: خوشبختانه امروز در کشور ما همپای کشورهای پیشرفته دنیا گام های مهمی در زمینه تولید دارو و واکسن این بیماری برداشته شده است.

رئیس جمهور حمایت از توسعه شرکت های دانش بینان را ازاولویت های دولت یازدهم و دوازدهم عنوان کرد و افزود: افزایش تعداد این شرکت ها از 50 به 5000 شرکت دلیل روشنی برای حمایت دولت از توسعه شرکت های دانش بنیان است و خوشبختانه امروز شاهدیم که این شرکت ها نتایج خوبی تقدیم جامعه کرده و آماده ورود به بازار بورس هستند و در سطح دنیا نیز عرض اندام می کنند.

روحانی با بیان اینکه با تلاش های انجام شده از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در زمینه درمان مبتلایان به ویروس کرونا در موج های اول و دوم بیماری شاهد موفقیت های خوبی از سوی کادر درمان و بیمارستانی کشورهستیم، گفت: ملت ایران برغم خطرات  ویروس ، شاهد توانمندی محققان و متخصصان کشور بوده اند.

رئیس جمهور با اشاره به ناشناخته بودن ویروس کرونا و مشخص نبودن زمان دقیق پایان این بیماری عالمگیر، گفـت: با توجه به اینکه ساخت واکسن مورد تایید زمانبراست همچنان باید با رعایت اصول بهداشتی خود را درمقابل این ویروس مصون نگه داریم و محققان، متخصصان و کادر درمانی و پرستاری را در راه مقابله با این بیماری یاری کنیم.

روحانی با اشاره به انتظارات مطرح شده از سوی مدیران نقش آفرین در عرصه تولید دارو و واکسن، اعم از ضرورت خرید تضمنی واکسن از سوی دولت، گفت:دولت خرید محصول تولید شده مورد تایید را تضمین می کند و برای ارائه تسهیلات مورد نیاز شرکت ها در این زمینه از هرگونه کمکی دریغ نخواهد کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: علت تشکیل این جلسه این بوده است که اطمینان داشته باشید دولت در این مسیر از شما حمایت خواهد کرد و مطمئن هستم  که در این راه و حرکت امیدوارانه به نتیجه خواهیم رسید.

پیش از سخنان رئیس جمهور، سعید نمکی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سورنا ستاری معاون علمی و تحقیقاتی رئیس جمهور گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی بخش های  دولتی ، عمومی و شرکت های دانش بنیان برای تولید دارو و واکسن کرونا ارائه کردند و در ادامه تعدادی از مدیران نقش آفرین در این زمینه با ارائه گزارشی از روند پیشرفت کار، نیازها و نکات مورد نظر خود را مطرح کردند.

ضرورت حمایت از شرکت های دانش بنیان، درخواست خرید تضمینی واکسن تولید شده مورد تایید از سوی دولت، ارائه تسهیلات و کمک های مورد نیاز شرکت های فعال در زمینه تولید دارو و واکسن از جمله خواسته های مطرح شده بود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان تولید دارو و واکسن واکسن کرونا ویروس کرونا رئیس جمهور مورد تایید برای تولید انجام شده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۵۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه ۹ تولید تخم مرغ در دنیا را داراست

حمیدرضا کاشانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: برآوردها حاکی از آن است که تولید تخم مرغ با ۱۰۰ هزارتن افزایش تا پایان سال به بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزارتن برسد.

او قیمت مصوب هرکیلو تخم مرغ را ۴۷ هزار و ۳۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: علی رغم افزایش نرخ نهاده های دامی، قیمت مصوب تخم مرغ تغییر نکرده است که انتظار می رود بعد از ماه رمضان متناسب با هزینه تمام شده، قیمت اصلاح شود.

کاشانی با بیان اینکه در تولید تخم مرغ رتبه ۹ در دنیا را داراست، گفت: با توجه به ظرفیت فعلی واحدهای مرغداری، پتانسیل تولید یک میلیون و ۵۰۰ تا یک میلیون و ۶۰۰ هزارتن تخم مرغ در کشور وجود دارد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران با بیان اینکه پتانسیل صادرات ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزارتن تخم مرغ در کشور وجود دارد، افزود: بنابر آمار سال گذشته ۱۳۵ هزارتن تخم مرغ به ارزش ۱۷۰ میلیون دلار صادر شد و پیش بینی می شود که امسال صادرات تخم مرغ به ۱۶۰ هزارتن برسد.

این مقام مسئول از افزایش سرانه مصرف تخم مرغ خبر داد و گفت: سرانه مصرف تخم مرغ از ۱۱.۵ کیلو به ۱۴.۵ کیلو رسیده است که از سرانه متوسط دنیا بالاتر است، اما نسبت به کشورهای توسعه ۱۷ تا ۱۸ کیلوست که انتظار می رود به این رقم برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اهمیت تکمیل مرکز تولید ایزوتوپ‌های پایدار در سال جدید/لزوم نگاه جدی به حوزه گداخت
  • فعالیت ۵ مرکز درمان بیماران مبتلا به کرونا در نوروز
  • بانک‌ها سقف خط اعتباری مورد نیاز خود را مشخص کنند
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • زمینه‌های مناسب برای حضور ایران در بازار بزرگ اسباب بازی روسیه
  • تولید پیشرفته‌ترین چاپگر خط بریل در اصفهان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • گام نخست باشگاه هسته‌ای بریکس با حضور ایران
  • ایران رتبه ۹ تولید تخم مرغ در دنیا را داراست
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • نتایج یک تحقیق: واحدهای مسکونی در بریتانیا نسبت به کشورهای پیشرفته کیفیت و کمیت پایین‌تری دارند