Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ رئیس جمهور با قدردانی از همه کسانی که در زمینه تولید دارو و واکسن بیماری ها بویژه در زمینه مقابله با بیماری کووید 19 تلاش می کنند، گفت: در ماه های گذشته با تلاش های انجام شده قدم های خوبی برای تولید دارو و واکسن ویروس کرونا برداشته شده و این راه باید تا رسیدن به نتیجه نهایی و قطعی با قدرت و سرعت ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه شنبه در نشست با جمعی از مدیران نقش آفرین در عرصه تولید دارو و واکسن در بخش های مختلف اعم از دولتی، عمومی و شرکت های دانش بنیان، تاکید کرد: به مردم عزیز اطمینان می دهیم که دانشمندان ، محققان و متخصصان جوان کشور در شرکت های دانش بنیان و شرکت های مسئول با انگیزه بالا و تلاش شبانه روزی برای تولید دارو و واکسن کرونا تلاش می کنند و دولت نیز حمایت لازم و کامل را از این تلاش ها انجام می دهد.

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه تلاش برای تولید دارو و واکسن مورد اطمینان برای درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا به این معنا نیست که در رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، تردید داشته باشیم، گفت: تا زمانی که واکسن و داروی مورد تایید این ویروس در اختیارمان قرار نگیرد باید اجرای دقیق و کامل دستورالعمل های بهداشتی در دستور کار همه ما باشد.

رئیس جمهور تاکید کرد: پروتکل های بهداشتی درهمه امور و مراسم ها اعم از مراسم عبادی مستحب و واجب باید به صورت کامل اجرا شود، ضرورت این موضوع به حدی است که حتی فریضه واجب حج هم امسال برگزار نشد و میزبان مراسم حج و همچنین کشورها به این نتیجه نرسیدند که این مراسم عبادی واجب امسال برگزار شود.

دکتر روحانی با بیان اینکه درهمه مراسم ها، همه باید پروتکل های بهداشتی را دقیق و کامل رعایت کنیم ،گفت: همانطور که آیین های ماه رمضان با رعایت دستورالعمل ها برگزار شد، عزاداری های ماه محرم نیز برگزار می شود و ما این معنویت را نیاز داریم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به فعالیت های تحقیقاتی انجام شده در زمینه مقابله با ویروس کرونا، افزود: شیوع ویروس کرونا در کنار مشکلاتی که برای مردم و کادر درمان کشور ایجاد کرد، یک فرصت تحقیقات علمی و انجام یک تلاش پژوهشی فوق العاده را ایجاد کرده است و محققان و پژوهشگران کشور با همه توان بسیج شده اند تا در سریع ترین زمان برای مهار این ویروس عالمگیر اقدام کنند.

دکتر روحانی با بیان اینکه شیوع این بیماری شرایط خاصی برای دنیا ایجاد کرده است،گفت: باید تلاش در دو مسیر تولید دارو و واکسن برای درمان و پیشگیری از ابتلا به این ویروس با قدرت ادامه یابد.

رئیس جمهور با  اشاره به گزارش های ارائه شده درمورد اقدامات انجام شده برای تولید واکسن کرونا بااستفاده از شیوه های مختلف، گفت: تولید واکسن های مورد نیاز جامعه همیشه از تاکیدات دولت یازدهم و دوازدهم بوده است و امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا در مرحله ای هستیم که همه باید در بخش دانش فنی تولید این واکسن مورد حمایت قرار گیرند .

دکتر روحانی با تاکید بر اینکه هر شیوه ای که در تولید واکسن بیشتر مورد تایید قرار گیرد از حمایت بیشتر دولت برخوردار خواهد بود، افزود: خوشبختانه امروز در کشور ما همپای کشورهای پیشرفته دنیا گام های مهمی در زمینه تولید دارو و واکسن این بیماری برداشته شده است.

رئیس جمهور حمایت از توسعه شرکت های دانش بینان را ازاولویت های دولت یازدهم و دوازدهم عنوان کرد و افزود: افزایش تعداد این شرکت ها از 50 به 5000 شرکت دلیل روشنی برای حمایت دولت از توسعه شرکت های دانش بنیان است و خوشبختانه امروز شاهدیم که این شرکت ها نتایج خوبی تقدیم جامعه کرده و آماده ورود به بازار بورس هستند و در سطح دنیا نیز عرض اندام می کنند.

دکتر روحانی با بیان اینکه با تلاش های انجام شده از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در زمینه درمان مبتلایان به ویروس کرونا در موج های اول و دوم بیماری شاهد موفقیت های خوبی از سوی کادر درمان و بیمارستانی کشورهستیم، گفت: ملت ایران برغم خطرات  ویروس ، شاهد توانمندی محققان و متخصصان کشور بوده اند.

رئیس جمهور با اشاره به ناشناخته بودن ویروس کرونا و مشخص نبودن زمان دقیق پایان این بیماری عالمگیر، گفـت: با توجه به اینکه ساخت واکسن مورد تایید زمانبراست همچنان باید با رعایت اصول بهداشتی خود را درمقابل این ویروس مصون نگه داریم و محققان، متخصصان و کادر درمانی و پرستاری را در راه مقابله با این بیماری یاری کنیم.

دکتر روحانی با اشاره به انتظارات مطرح شده از سوی مدیران نقش آفرین در عرصه تولید دارو و واکسن، اعم از ضرورت خرید تضمنی واکسن از سوی دولت، گفت:دولت خرید محصول تولید شده مورد تایید را تضمین می کند و برای ارائه تسهیلات مورد نیاز شرکت ها در این زمینه از هرگونه کمکی دریغ نخواهد کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: علت تشکیل این جلسه این بوده است که اطمینان داشته باشید دولت در این مسیر از شما حمایت خواهد کرد و مطمئن هستم  که در این راه و حرکت امیدوارانه به نتیجه خواهیم رسید.

پیش از سخنان رئیس جمهور، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و تحقیقاتی رئیس جمهور گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی بخش های  دولتی ، عمومی و شرکت های دانش بنیان برای تولید دارو و واکسن کرونا ارائه کردند و در ادامه تعدادی از مدیران نقش آفرین در این زمینه با ارائه گزارشی از روند پیشرفت کار، نیازها و نکات مورد نظر خود را مطرح کردند.

ضرورت حمایت از شرکت های دانش بنیان، درخواست خرید تضمینی واکسن تولید شده مورد تایید از سوی دولت، ارائه تسهیلات و کمک های مورد نیاز شرکت های فعال در زمینه تولید دارو و واکسن از جمله خواسته های مطرح شده بود.

اخبار مرتبط روحانی: می‌توان به حرکت منطقی و پایدار بورس امیدوار بود روحانی: احتمالا 35 میلیون ایرانی در معرض ابتلا به کرونا هستند/ موج دوم کرونا ناشی از ریختن ترس مردم بود روحانی: تعطیلی کامل فعالیت‌های اقتصادی غیر ممکن است روحانی: کارمندانی که ماسک نزنند، غیبت می‌خورند چرا روحانی گفت هم انجام عزاداری و هم حفظ سلامت

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا حسن روحانی دارو واکسن کرونا واکسن کرونای ایرانی واکسن کرونای ایران سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی برای تولید دارو و واکسن شرکت های دانش بنیان دکتر روحانی واکسن کرونا ویروس کرونا تولید واکسن مورد تایید رئیس جمهور انجام شده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۵۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران،  بابک مومنی در دیدار با آیت اله معلمی نماینده خبرگان رهبری دراستان اظهار کرد: سال گذشته به رغم اتفاقات خاص و ویژه مانند خشکسالی بی سابقه در ۵۰ سال اخیر که ۸۰ درصد آورد رودخانه‌ها کاهش یافت و تغییرات اقلیمی در سال‌های اخیر و گرمای بی سابقه در زمستان نیاز به سازگاری ویژه با این شرایط داریم.

وی ادامه داد: مازندران یکی از ارکان امنیت غذایی کشور است و به همت همه مدیران و همکاران ضامن تامین مرغ استان بلکه ضامن بقای امنیت غذایی و مرغ پایتخت کشور است و این استان دارای بالاترین میزان جوجه ریزی در کشور است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: سال گذشته شاهد افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی بودیم و دو ماه پیاپی رکود جوجه ریزی با ۱۷ میلیون قطعه را پشت سر گذاشتیم.

این مسوول ادامه داد: در حوزه صادرات محصولات کشاورزی استان برای اولین بار با رشد ۱۰ برابری صادرات مواجه بودیم و صادرات محموله‌های محصولات باغی از مبدا استان مازندران را داشتیم.

مومنی اضافه کرد: سال گذشته از مازندران ۱۱۷ هزار تن انواع محصولات باغی به کشور‌های همجوار صادر شد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه به دنبال افزایش میزان صادرات محصولات کشاورزی هستیم تا هم ارزآوری و هم افزایش درآمد اقتصادی کشاورزان را به دنبال داشته باشد، گفت: در عرصه تولید در دیمزار‌ها جهش خوبی داشتیم و امیدواریم برداشت کلزای بسیار خوبی را شاهد باشیم.

این مسؤول اضافه کرد: توفیقات خوبی در صنعت شیلات استان داریم و در مجموع با همه مشکلات و موانع اقلیمی و اعتباری، بخش کشاورزی اتفاقات خوبی رقم زد و برای سال جاری در راستای جهش تولید با رویکرد مشارکت مردم سیاست‌ها و برنامه‌هایی تدوین شده است که شامل توسعه تولید گوشت قرمز، توسعه صادرات، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و تولید محصول سالم و توسعه اقتصاد دریاپایه است.

مومنی اظهار کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی و پایانه‌های صادراتی هم در کنار این برنامه‌ها دنبال می‌شود که برای تحقق آن نیاز به حضور و مشارکت مردم است که از ظرفیت تشکل‌ها و اتحادیه‌های کشاورزی هم بهره گیری خواهد شد.

آیت اله معلمی در این دیدار اظهار کرد:  دغدغه امام راحل استقلال کشور در حوزه تامین اقلام غذایی و کشاورزی بود و همچنان این دغدغه وجود دارد و تاکید بر تولید و اقتصاد کشور در این سال‌ها به عنوان شعار سال همواره وجود داشته و ادامه دارد.   نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه همه مشکلات با حضور مردم بهتر حل خواهد شد، گفت:  لازم است کشاورزان و بهره برداران استان از راهنمایی‌ها و توصیه‌های جهاد کشاورزی بیش ازگذشته با اتخاذروشهایی نوین بهره‌مند شوند تا علوه بر افزایش تولید مطلوب  جلوی برخی از مشکلات گرفته شود.

 

دیگر خبرها

  • بانک‌ها سقف خط اعتباری مورد نیاز خود را مشخص کنند
  • سازندگان واکسن برکت از قهرمانان ملی هستند/ روایتی متفاوت از یک دستاورد علمی
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران
  • اهمیت استغفار در بیان رهبر معظم انقلاب
  • (تصاویر) تکرار تاریخ؛ شباهت همه گیری آنفلوآنزای اسپانیایی و کرونا
  • فراهم شدن فضای خلق ایده‌های جدید تفریحی و گردشگری در اصفهان
  • معاون استاندار: سیستان و بلوچستان ظرفیت خوبی در حوزه مشارکت مردمی دارد
  • سیستان و بلوچستان ظرفیت خوبی در حوزه مشارکت مردمی دارد
  • بخش بزرگی از تجهیزات صنایع نفت و گاز در ۱۴۰۲ بومی‌سازی شد
  • رتبه بندی شرکت‌ های بیمه ای بزودی اجرایی می شود