Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور گفت: در ماه‌های گذشته با تلاش‌های انجام شده قدم‌های خوبی برای تولید دارو و واکسن ویروس کرونا برداشته شده و این راه باید تا رسیدن به نتیجه نهایی و قطعی با قدرت و سرعت ادامه یابد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام حسن روحانی روز سه شنبه در نشست با جمعی از مدیران نقش آفرین در عرصه تولید دارو و واکسن در بخش‌های مختلف اعم از دولتی، عمومی و شرکت‌های دانش بنیان، تاکید کرد: به مردم عزیز اطمینان می‌دهیم که دانشمندان، محققان و متخصصان جوان کشور در شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های مسئول با انگیزه بالا و تلاش شبانه روزی برای تولید دارو و واکسن کرونا تلاش می‌کنند و دولت نیز حمایت لازم و کامل را از این تلاش‌ها انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از همه کسانی که در زمینه تولید دارو و واکسن بیماری‌ها بویژه در زمینه مقابله با بیماری کووید ۱۹ تلاش می‌کنند، گفت: در ماه‌های گذشته با تلاش‌های انجام شده قدم‌های خوبی برای تولید دارو و واکسن ویروس کرونا برداشته شده و این راه باید تا رسیدن به نتیجه نهایی و قطعی با قدرت و سرعت ادامه یابد.

روحانی با تاکید بر اینکه تلاش برای تولید دارو و واکسن مورد اطمینان برای درمان و پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا به این معنا نیست که در رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی، تردید داشته باشیم، گفت: تا زمانی که واکسن و داروی مورد تایید این ویروس در اختیارمان قرار نگیرد باید اجرای دقیق و کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در دستور کار همه ما باشد.

رئیس جمهور تاکید کرد: پروتکل‌های بهداشتی درهمه امور و مراسم‌ها اعم از مراسم عبادی مستحب و واجب باید به صورت کامل اجرا شود، ضرورت این موضوع به حدی است که حتی فریضه واجب حج هم امسال برگزار نشد و میزبان مراسم حج و همچنین کشور‌ها به این نتیجه نرسیدند که این مراسم عبادی واجب امسال برگزار شود.

روحانی با بیان اینکه درهمه مراسم ها، همه باید پروتکل‌های بهداشتی را دقیق و کامل رعایت کنیم، گفت: همانطور که آیین‌های ماه رمضان با رعایت دستورالعمل‌ها برگزار شد، عزاداری‌های ماه محرم نیز برگزار می‌شود و ما این معنویت را نیاز داریم.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به فعالیت‌های تحقیقاتی انجام شده در زمینه مقابله با ویروس کرونا، افزود: شیوع ویروس کرونا در کنار مشکلاتی که برای مردم و کادر درمان کشور ایجاد کرد، یک فرصت تحقیقات علمی و انجام یک تلاش پژوهشی فوق العاده را ایجاد کرده است و محققان و گژوهشگران کشور با همه توان بسیج شده اند تا در سریع‌ترین زمان برای مهار این ویروس عالمگیر اقدام کنند.

روحانی با بیان اینکه شیوع این بیماری شرایط خاصی برای دنیا ایجاد کرده است، گفت: باید تلاش در دو مسیر تولید دارو و واکسن برای درمان و پیشگیری از ابتلا به این ویروس با قدرت ادامه یابد.

رئیس جمهور با اشاره به گزارش‌های ارائه شده درمورد اقدامات انجام شده برای تولید واکسن کرونا بااستفاده از شیوه‌های مختلف، گفت: تولید واکسن‌های مورد نیاز جامعه همیشه از تاکیدات دولت یازدهم و دوازدهم بوده است و امروز با توجه به شیوع ویروس کرونا در مرحله‌ای هستیم که همه باید در بخش دانش فنی تولید این واکسن مورد حمایت قرار گیرند.

روحانی با تاکید بر اینکه هر شیوه‌ای که در تولید واکسن بیشتر مورد تایید قرار گیرد از حمایت بیشتر دولت برخوردار خواهد بود، افزود: خوشبختانه امروز در کشور ما همپای کشور‌های پیشرفته دنیا گام‌های مهمی در زمینه تولید دارو و واکسن این بیماری برداشته شده است.

رئیس جمهور حمایت از توسعه شرکت‌های دانش بینان را ازاولویت‌های دولت یازدهم و دوازدهم عنوان کرد و افزود: افزایش تعداد این شرکت‌ها از ۵۰ به ۵۰۰۰ شرکت دلیل روشنی برای حمایت دولت از توسعه شرکت‌های دانش بنیان است و خوشبختانه امروز شاهدیم که این شرکت‌ها نتایج خوبی تقدیم جامعه کرده و آماده ورود به بازار بورس هستند و در سطح دنیا نیز عرض اندام می‌کنند.

روحانی با بیان اینکه با تلاش‌های انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه درمان مبتلایان به ویروس کرونا در موج‌های اول و دوم بیماری شاهد موفقیت‌های خوبی از سوی کادر درمان و بیمارستانی کشورهستیم، گفت: ملت ایران برغم خطرات ویروس، شاهد توانمندی محققان و متخصصان کشور بوده اند.

رئیس جمهور با اشاره به ناشناخته بودن ویروس کرونا و مشخص نبودن زمان دقیق پایان این بیماری عالمگیر، گفـت: با توجه به اینکه ساخت واکسن مورد تایید زمانبراست همچنان باید با رعایت اصول بهداشتی خود را درمقابل این ویروس مصون نگه داریم و محققان، متخصصان و کادر درمانی و پرستاری را در راه مقابله با این بیماری یاری کنیم.

روحانی با اشاره به انتظارات مطرح شده از سوی مدیران نقش آفرین در عرصه تولید دارو و واکسن، اعم از ضرورت خرید تضمنی واکسن از سوی دولت، گفت:دولت خرید محصول تولید شده مورد تایید را تضمین می‌کند و برای ارائه تسهیلات مورد نیاز شرکت‌ها در این زمینه از هرگونه کمکی دریغ نخواهد کرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: علت تشکیل این جلسه این بوده است که اطمینان داشته باشید دولت در این مسیر از شما حمایت خواهد کرد و مطمئن هستم که در این راه و حرکت امیدوارانه به نتیجه خواهیم رسید.

پیش از سخنان رئیس جمهور، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سورنا ستاری معاون علمی و تحقیقاتی رئیس جمهور گزارشی از اقدامات انجام شده از سوی بخش‌های دولتی، عمومی و شرکت‌های دانش بنیان برای تولید دارو و واکسن کرونا ارائه کردند و در ادامه تعدادی از مدیران نقش آفرین در این زمینه با ارائه گزارشی از روند پیشرفت کار، نیاز‌ها و نکات مورد نظر خود را مطرح کردند.

ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، درخواست خرید تضمینی واکسن تولید شده مورد تایید از سوی دولت، ارائه تسهیلات و کمک‌های مورد نیاز شرکت‌های فعال در زمینه تولید دارو و واکسن از جمله خواسته‌های مطرح شده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حسن روحانی کرونا کووید 19 مبارزه با کرونا درمان کرونا واکسن کرونا برای تولید دارو و واکسن شرکت های دانش بنیان ویروس کرونا واکسن کرونا مورد تایید رئیس جمهور انجام شده تلاش ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز رقابت ۸ تیم برای رسیدن به جام جهانی/جدال ایران با حریف مرموز
  • الهلال از رسیدن به فینال آسیا بازماند
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • بدهی وزارت نیرو به تولید کنندگان برق ۱۰۰ همت است
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • الگری: افزایش انتقادات؟ هرکاری که دوست داشته باشم را انجام می‌دهم