Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@01:55:42 GMT

ماندگاری ایمنی کرونا و پرسش‌های بسیار

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۳۷۳۱۳

ماندگاری ایمنی کرونا و پرسش‌های بسیار

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران و ویروس شناس معتقد است: ایمنی ویروس بستگی به میزبان یعنی فردی که مبتلا می‌شود و ویروس دارد و در مورد کرونا ممکن است ایمنی در برخی افراد بین یک تا ۲ سال و در برخی دیگر طولانی مدت و در تعدادی هم ایمنی ناکافی (حدود ۳ ماه) ایجاد شود.

دکتر حسین کیوانی روز سه شنبه در این مورد به خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا توضیح داد: هرچند اطلاعات ما در مورد ویروس کرونا جدید از جمله مدت ماندگاری ایمنی، کم است، اما به نظر می‌رسد ایمنی آن در اغلب افراد به نوعی ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی شدت بیماری در فرد مبتلا را یکی از مهم‌ترین دلایل ایجاد و پایداری ایمنی موقت یا ماندگار اعلام کرد و یادآور شد: ایجاد ایمنی معمولا در بیماری‌های ویروسی متناسب با شدت بیماری فرد در اولین بار ابتلا است به عبارتی هرچه بیماری شدیدتر باشد، سیستم ایمنی بیشتر تحریک می‌شود و طبیعتا ایمنی که ایجاد می‌شود قوی‌تر و ماندگارتر است.

این ویروس شناس تاکید کرد: ابتلا به نوع خفیف بیماری، نقص در سیستم ایمنی فرد مبتلا یا به دلایل ناشناخته مربوط به ویروس و واکنش بدن نسبت به آن، پاسخ ایمنی در افراد مختلف متفاوت است.

عضو کمیته مشورتی علمی مبارزه با بیماری­‌های عفونی بویژه کووید ۱۹ در قطب آموزشی تاکید کرد: به نظر می‌رسد اغلب افراد به طور متوسط بین یک تا ۲ سال ایمنی داشته باشند، اما در موارد اندکی هم بعد از حدود ۳ ماه ایمنی کم می‌شود و فرد در معرض مجدد ابتلا قرار می‌گیرند.

کیوانی افزود: موارد ابتلای مجدد به بیماری کرونا بسیار کم گزارش می‌شود و بر اساس اطلاعات خام می‌توان تخمین زد که ابتلا مجدد تا سه ماه بعد از بهبودی بسیار نادر و شاید کمتر از یک نفر در هر ۱۰ هزار نفر مبتلا باشد.

وی به مردم توصیه کرد که دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی‌تر رعایت کنند و گفت: برخی توصیه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند و به طور مثال بدون رعایت موازین بهداشتی به مناطق پُر جمعیت و با شیوع بالا مسافرت می‌کنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران افزود: اگر مردم به طور دقیق توصیه‌های بهداشتی را رعایت کنند موفق به کنترل یا مهار بیماری می‌شویم و بدون تلفات زیاد به ایمنی گروهی (گله ای) می‌رسیم.

کیوانی ادامه داد: در غیر این صورت یا باید شرایط و تلفات فعلی را بپذیریم یا باید امید به تولید واکسن یا دارو داشته باشیم که به نظر می‌رسد این موضوعات حداقل تا پایان سال جاری محقق نمی‌شود، پس در شرایط حاضر باید با جدیت اصول بهداشتی را رعایت کنیم.

به گزارش ایرنا، براساس آخرین آمار وزارت بهداشت، تاکنون ۳۳۱ هزار و ۱۸۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت ۱۸۴ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جان‌باختگان این بیماری به ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر رسید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ایمنی ویروس کرونا پارسی خبر ویروس کرونا مبتلایان به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۷۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی

سهیلا پیدا در گفت و گو با خبرنگار جام جم اظهار کرد: در واقع رفت و آمد بیماران مبتلا به ام اس به انجمن رو به افزایش است. وی افزود: ۷۰۰ بیمار مبتلا مبتلا به ام اس تحت پوشش این انجمن هستند که ۶۰۰ بیمار از این تعداد دارای پرونده هستند و ۱۰۰ نفر نیز به دلیل درخواست خود آن ها پرونده تشکیل نشده است. پیدا با اشاره به اینکه تعداد زیادی از بیماران مبتلا به این بیماری زنان هستند، ادامه داد: اما متاسفانه همسران این افراد بعد از اینکه بیماری آن افزایش می یابد، آن ها را ترک می کنند. وی بیان کرد: وجود یک همراه سرا در استان یکی از نیازهای اساسی این بیماران است و ما به دنبال ساخت این مکان هستیم تا آن را برای بیماران بسازیم. مدیر انجمن بیماران ام اس خراسان شمالی تصریح کرد: یکی از بزرگترین مشکلات این انجمن پوشینه بزرگسال است و خیران بیماران این انجمن را در این زمینه یاری کنند. وی خاطرنشان کرد: فضای خود انجمن ام اس به هیچ عنوان مناسب نیست به شدت با کمبود فضا مواجه است بطوریکه به عنوان مثال جایی برای صحبت روانپزشک با بیمار و ... وجود ندارد. پیدا تصریح کرد: استرس یکی از عواملی است که سبب می شود تا شدت بیماری افزایش یابد و تعدادی از بیماران ‌در زمینه هایی همچون اشتغال دچار مشکل هستند که به آن ها استرس وارد می شود و در این زمینه باید به این افراد کمک شود./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • شایع‌ترین نشانه‌های وسواس
  • ردپای ژنتیک در اختلال وسواس
  • ساخت واکسنی که می تواند با هر گونه ویروسی مبارزه کند
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • شناسایی حدود۱۲ هزار بیمار مبتلا به دیابت و فشار خون درنیشابور
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد