Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد آزمون مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان و عضو هیات مدیره در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز، با اشاره به اینکه فعالیت این شرکت دانش‌بنیان از زمان تاسیس در حوزه کودک و نوجوان در فضای مجازی بوده است، اظهار کرد: در تمام دنیا راهکارهای متفاوتی برای بهره‌مندی کودکان از حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش، فضای مجازی، بازی و سرگرمی، فیلم و مدیا وجود دارد به طوری که شرکت‌های بزرگی مثل امریکا و اروپا راهکارهای مناسب کودکان و نوجوان را ارائه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسلما تمام پدر و مادرهای دنیا دغدغه آموزش و تربیت فرزندان خود را دارند و ما نمی توانیم بگوییم چون ایرانی هستیم دغدغه آموزش متفاوت است تمام مسایل تربیتی و سنی و اجتماعی یکی است باید بچه‌ها در سنین مختلف با موارد گوناگون آشنا شوند.

وی با اشاره به اینکه حوزه کودک و نوجوان در کشور متولی نداشت، گفت: به همین منظور ما فعالیت‌هایی را در این عرصه شروع کردیم بدین معنی که از طریق ساختن یکسری ابزارها برای کنترل آنها اقداماتی را انجام دادیم. همچنین برای این اهداف عالی نیاز به یکسری دسترسی خاص روی هسته اصلی اندروید داشتیم که توانستیم یک نسخه از اندروید را برای ارائه سرویس به کودکان بومی سازی کنیم.

آزمون ادامه داد: دامنه اندروید یک سیستم عامل باز است و همه می‌توانند براساس یکسری قوانین حاکم به آن دسترسی پیدا کنند و فعالیت‌هایی را انجام دهند. بناراین ما به تبع آن روی اندروید سرویس‌های خودمان را اعمال کردیم و خروجی این کار داشتن یک سیستم عامل روی کدها و هندل کردن سرویس‌ها شد.

وی تصریح کرد: با سامسونگ و هواوی در حوزه سخت افزار تفاهم‌نامه‌ای امضا کردیم اما زمانی که این شرکت‌ها متوجه شدند که کاربر در فضای ما فعالیت می‌کند نه در فضای آنها، دیگر حاضر نشدند که سخت افزارشان را با ما به اشتراک بگذارند. بنابراین در اینجا ارزش کاربر به خودی خود مشخص می‌شود. همه کسانی که سخت افزار تولید می کنند دنبال این هستند که کاربرخودشان باشد و نه برعکس.

مدیرعامل این شرکت داشن‌بنیان اضافه کرد: بعد از این موضوع ما سعی کردیم که خودمان سخت افزار را طراحی و تولید کنیم در حال حضر ما هویت نارتب را با استانداردهای خودمان ساختیم . برای اینکه متوجه شویم که والدین چه نوع تبلتی را برای کودکان خودشان پسند می کند و غیره.

وی ادامه داد: تا کنون9 مدل تبلت طراحی، تولید و به فروش رساندیم تا جاییکه در حال حاضر در حوزه تبلت اولین شرکت ایرانی هستیم که مالکیت معنوی سخت افزار را برای خودش دارد و توانسته از تحقیق و بازار به اسکیچ و طراحی صنعتی و تولید سخت افزار برسد.

وی با تأکید براینکه این شرکت همانند سایر شرکت‌ها تمام آیتم را تولید نمی‌کند، گفت: ما مثل همه برندها برخی از قطعات را از یکسری شرکت‌های فعال در این حوزه تهیه و بر مبنای طراحی خودمان شروع به تولید کردیم. تا به امروز توانستیم حدود 100 هزار تبلت را به کاربر نهایی به فروش برسانیم.

آزمون افزود: با توجه به اینکه هم‌اکنون جای پای خود را به بازار تبلت وموبایل باز کردیم توانستیم سهمی از بازار را به خود اختصاص دهیم تا جاییکه قرار است براساس سرمایه‌گذاری صورت گرفته خط تولید موبایل را افتتاح کنیم و در آن قرار است یکسری محصولات و گجت‌ها مثل موبایل تبلت‌های جنرال و تبلت‌های هات منظوره و ابزارهای آموزشی تولید کنیم.

وی با بیان اینکه ما دو برند موبایل و تبلت را داریم، گفت: مسلما ساختن یک برند و ایجاد یک هویت جدید در بازار راه خودش را طی خواهد کرد وقتی که این برند حرکت می کند هم ارزش خود را نیز پیدا می کند. ما دنبال این هستیم که تنها سخت افزار به مشتری نفروشیم بلکه سرویس محتوا را در اختیارشان قرار می دهیم .

وی قیمت این تبلت‌ها را بین یک میلیون و 400 تا دو میلیون 400 هزار تومان اعلام کرد و افزود: کسانی که از این تبلت‌ها استفاده می‌کنند دیگر دغدغه اپلیکشین، فیلم، کارتون و کتاب صوتی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: زمانی که ما نسل یک تبلت را تولید کردیم دو گروه از مالزی و اندونزی به صورت تصادفی با آنها جلساتی را برگزار کردیم آنها خیلی از کار ما استقبال کردند. حساسیت های تربیتی کودکان در خارج از ایران نیز بیشتر است آنها از تبلت‌های ما استقبال کردند چرا به دنبال محتوای پاک برای کودکان خود هستند ما براین اساس نسل دوم نارتب تولید کردیم. بنابراین زمانی که تبلت را روشن می کند زبان مورد نظر را انتخاب و محتوای ان استفاده می‌کنند. ما تنها شرکتی هستیم که سیستم عامل بومی را استفاده کردیم.

انتهای پیام/

169 / 336 فناوری سخت افزار تبلت کودک و نوجوان سیستم عامل اندروید مالکیت معنوی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فناوری سخت افزار تبلت کودک و نوجوان سیستم عامل اندروید مالکیت معنوی کودک و نوجوان سیستم عامل سخت افزار شرکت ها تبلت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسلامی گفت: تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی از تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در ۱۲ باب کتابخانه مساجد استان زنجان خبر داد و افزود: این طرح در راستای افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان اجرا می‌شود.

به گفته اسلامی، باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان با هدف کمک به افزایش مهارت‌های کتابخوانی کودکان و نوجوانان، تقویت کتاب فروشی‌ها از مسیر نوسازی و بهسازی رابطه کودکان و نوجوانان با کتاب فروشی‌ها شهر و روستا، برقراری ارتباط بین اهالی قلم و کودکان و نوجوانان کتابخوان، کمک به گسترش، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، حمایت و توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها با ارائه آموزش‌های مهارتی و ایجاد رقابتی سازنده و تشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر تشکیل می‌شود.

مدیر ستاد کانون‌های مساجد استان زنجان ادامه داد: کارگاه‌های آموزشی با هدف آموزش شیوه‌های مربیگری و راه‌اندازی باشگاه‌ها برای افراد علاقمند و واجد صلاحیت در این طرح پیش بینی شده است.

وی گفت: مربیان باشگاه‌های کتابخوانی در این کارگاه‌ها علاوه‌بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیار‌های انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفتگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

اسلامی افزود: شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ است و فرایند ثبت باشگاه و رقابت در دوره ششم جام از نیمه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • خبر‌های «پشت صحنه»، جمعه ۳۱ فروردین
  • دستگیری و احضار اعضای باند تولید و اتتشار محتوای مبتذل در بوشهر
  • جدول اجرای عموم نمایش‌های بخش کودک و نوجوان اعلام شد
  • برگزاری کارگاه روایت دختر ایرانی درارومیه
  • جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در قم برگزار شد
  • راه اندازی فضای دوستدار کودک و نوجوان ویژه محلات حاشیه نشین گلستان
  • «سر سفره خدا» در طول سال تولید و پخش می‌شود/ افتتاح باغ رسانه کودک و نوجوان در ۱۴۰۳
  • از کجا بفهمیم گوشی هک شده است؟
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • 5 طراحی نوآورانه کشوهای گوشه آشپزخانه: بهبود دسترسی و بهره‌وری از فضا