Web Analytics Made Easy - Statcounter

پانزدهمین نشست شورای برنامه ریزی منطقه آزاد قشم (هماهنگی اقدامات پساکرونا) با حضور رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و جمعی از معاونان، مدیران این سازمان و شرکت های تابعه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان ، حمیدرضا مومنی در این جلسه گفت: مطابق برنامه ریزی صورت گرفته، حوزه شیلات و پرورش آبزیان به ویژه پرورش میگو یکی از مهمترین اولویت های اقتصادی این منطقه است و تسریع، تسهیل و کاهش بروکراسی در فرآیند سرمایه گذاری در حوزه پرورش میگو و شیلات ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان و سرمایه گذاران، ادامه داد: سازمان منطقه آزاد قشم در چارچوب قوانین موجود با استفاده از تمام ظرفیت ها و امکانات خود از فعالیت های تولیدی در این حوزه ها حمایت می کند، البته تمام سرمایه گذاران و تولیدکنندگان حوزه شیلات نیز موظف هستند تعهدات خود در زمان پیش بینی اجرایی کنند.

مدیرعامل منطقه آزاد قشم در بخش دیگری از صحبت های خود از تشکیل کمیته ویژه شیلات و کشاورزی با حضور تعدادی از معاونین و مدیران مرتبط با این حوزه در بخش های مختلف عمرانی، اقتصادی، ژئوپارک، حقوقی، املاک و مستغلات و... خبر داد.

به گفته مومنی؛ صادرات محصولات شیلاتی به ویژه میگوی تولید شده در منطقه آزاد قشم باید از مبادی رسمی و گمرک سازمان منطقه آزاد قشم صورت بگیرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری در مراحل قبل از تولید و پس از تولید محصولات شیلاتی با هدف تکمیل چرخه ارزش افزوده این محصولات یکی از موضوعات مهمی است که برای دستیابی به آن باید با یک برنامه دقیق پیش رفت.

براساس این گزارش در ابتدای این جلسه، عابدین سعادت فر معاون توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد قشم مطالبی را پیرامون پیشنهادات مرتضی بانک مشاور رییس جمهور و دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در راستای برنامه ریزی برای برون رفت و کاهش اثرات منفی ناشی از شیوع ویروس کرونا در مناطق آزاد کشور، ارائه کرد.

در بخش دیگری از این نشست مرتضی شیخ زاده معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گزارشی به ارائه گزارشی درباره آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در جزیره قشم و اقدامات صورت گرفته از سوی این سازمان درخصوص پیشگیری از شیوع بیشتر این بیماری در جزیره پرداخت.

در بخش دیگری از پانزدهمین جلسه شورای برنامه ریزی منطقه آزاد قشم، منصور آزاد مدیر شیلات و کشاورزی این سازمان به گزارشی تفصیلی درباره برنامه های اولویت دار در حوزه های پرورش آبزیان، شیلات، کشاورزی و دامپروری در قشم ارائه کرد و توسعه واحدهای پرورش آبزیان به ویژه میگو در سطح جزیره را در راستای سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی با نگاهی صادرات محور و در جهت ایجاد توسعه متوازن و پایدار در تمامی نقاط جزیره دانست.

در پایان این جلسه مدیرعامل منطقه آزاد قشم از شهروز آبراری مدیرعامل شرکت نظارت بر ضوابط بهداشت انسانی و استاندارد قشم به سبب موفقیت این مجموعه برای اخذ گواهینامه آزمایشگاه معتمد از سازمان حفاظت محیط زیست کشور قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولید محصولات شیلاتی سازمان منطقه آزاد قشم برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۸۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار

علی ابراهیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو مرغ زنده ۵۰ تا ۵۷ هزارتومان است، درحالیکه قیمت تمام شده به بالای ۶۵ تا ۶۶ هزارتومان می‌رسد.

به گفته او، روزانه پشتیبانی امور دام هزارتن تا ۲ هزارتن مرغ مازاد را از سطح بازار جمع آوری می‌کند، اما این میزان نتوانسته روند کاهشی قیمت مرغ را متوقف کند.

این مقام مسئول افزود: برآورد‌ها حاکی از آن است که میزان جوجه ریزی فروردین به ۱۳۵ میلیون قطعه برسد.

ابراهیمی ادامه داد: زمانی اقدامات پشتیبانی امور دام می‌تواند در تنظیم بازار موثر باشد که ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ مازاد از سطح بازار جمع آوری شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی راهکار اصلی حمایت از تولید داخل را صادرات مستمر مرغ اعلام کرد و افزود: با توجه به جوجه ریزی ماه‌های اخیر، عرضه مرغ بر مصرف غلبه دارد که در نتیجه این امر منجر به روند کاهشی قیمت در بازار شده است.

به گفته او، بنابر آمار سال گذشته هزارتن مرغ به بازار‌های هدف صادر شده است، اما بدلیل مازاد تولید و در راستای حمایت از مرغداران باید برای صادرات مستمر برنامه ریزی شود؛ به گونه‌ای که قیمت تولید با بازار همخوانی داشته باشد.

ابراهیمی قیمت هرقطعه جوجه یکروزه را ۳۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: افزایش قیمت جوجه یکروزه فشار مضاعفی بر تولید وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بخشودگی جرائم مالیاتی برای تکمیل کنندگان اظهارنامه‌های پیش فرض
  • ضرورت جمع آوری ماهانه ۲۰ هزارتن مرغ از سطح بازار
  • ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی در همدان وارد چرخه تولید شد
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد
  • مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه پیش فرض مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه برآوردی مالیات بر ارزش افزوده
  • توسعه کشت دانه‌های روغنی و حبوبات در لرستان
  • اسلامی: فناوری‌ هسته‌ای موجب ارزش افزوده مضاعف می‌شود