Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه شستن ماسک ها را اساسا توصیه نمی کنیم اظهار کرد: شستن ماسک ها سبب می شود بافت ماسک بهم ریخته و منافذ آن دچار تغییر شده و همین امر باعث می شود فاصله های منافذ ماسک بهم ریخته و احتمال انتقال ویروس افزایش پیدا کند.

دکتر "افشین اسدی" در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه کرونا یک بلای اجتماعی است که همه تقریبا با آن اشنایی دارند افزود: سطح دانش مردم نسبت به ویروس کرونا روز به روز در حال افزایش است و خوشبختانه تا حدودی همه با روش های جلوگیری از سرایت این بیماری آشنایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه «استفاده از ماسک»، «شستن دست ها» و «رعایت فاصله گذاری اجتماعی» اقدامات بسیار مهمی در پیشگیری از ابتلا به این بیماری است افزود: در حال حاضر این سه اصل نسبت به سایر اقدامات در راستای مبارزه با ویروس کرونا از اهمیت بالاتری برخوردار هستند و تنها راه شکست ویروس کرونا نیز رعایت این سه اصل ساده است.

اسدی درباره انواع ماسک ها گفت: اصرار برای استفاده از ماسک‌های فیلتر دار به صورت عمومی درست نیست. ماسک فیلتردار برای کادر درمان و کسانی که احتمال مواجهه بیشتری با ویروس دارند را توصیه می کنیم اما برای عموم مردم به هیچ عنوان توصیه استفاده از این ماسک ها را نمی کنیم.

این پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه استفاده از ماسک ها فیلتردار در افراد بیمار، ویروس رو به بیرون از ماسک انتقال خواهد داد افزود: به دلیل آنکه بیشتر افراد مبتلا به ویروس کرونا، بدون علامت هستند و به عنوان ناقل این بیماری معرفی می شوند، توصیه اکید می شود که مردم عمومی و کسانی که از سلامتی ۱۰۰ درصدی خود نسبت به این ویروس مطئمن نیستند به هیچ عنوان از ماسک های فیلتردار استفاده نکنند.

وی استفاده از ماسک های سه لایه را برای عموم مردم توصیه کرد و گفت: ماسک های سه لایه به گونه ای عمل می کنند که ویروس را در لایه های سه گانه به دام می اندازند اما آن چیزی که مهم می باشد این است که سرنوشت این ویروس چه می شود؟

اسدی با تاکید بر آداب ماسک زدن گفت: در هنگام استفاده از ماسک به هیچ عنوان نباید به آن دست زده، بر روی صورت جابجایی کرده، بر روی چانه ها آورده و در هنگام استفاده از ماسک استمرارا داشته باشیم.

این پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان درباره ماسک های پارچه ای نیز گفت: این نوع ماسک ها کارآیی کمتری نسبت به ماسک های سه لایه دارند اما می توان با استفاده از دستمال کاغذی در دورن این ماسک، تاثیرپذیری آنها را افزایش داد.

وی با اشاره به اینکه کرونا جنگ احتمالات است و باید به گونه ای رفتار کرده تا بتوانیم احتمال انتقال ویروس را به حداقل برسانیم، درباره استفاده از ماسک برای برای کودکان نیز گفت: اساسا ماسک زدن مقدار اکسیژن رسانی را به بدن کم می کند. در افرادی که این دشواری مهم است (از جمله کودکان) باید احتیاط کرده و در این افراد سعی کنیم پوشش‌های دیگه از جمله فاصله گذاری فیزیکی و قرار گرفتن کمتر در معرض فضاهای عمومی توصیه می شود.

اسدی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک به صورت پوشش دائمی برای بستن روی دهان یک نوزاد ممکن نیست اظهار کرد: بهتر است کودکان را کمتر در مکان های عمومی برده و در صورت الزام کودک در این محیط ها از یک ملافه نمناک بر روی صورت استفاده کرد.

این پزشک مرکز کرونای دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تاکید بر اینکه شستن ماسک ها را اساسا توصیه نمی کنیم اظهار کرد: شستن ماسک ها سبب می شود بافت ماسک بهم ریخته و منافذ آن دچار تغییر شده و همین امر باعث می شود فاصله های منافذ ماسک بهم ریخته و احتمال انتقال ویروس افزایش پیدا کند.

لینک کوتاه: asriran.com/00372R

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ماسک استفاده از ماسک هیچ عنوان شستن ماسک ها ویروس کرونا ماسک ها ماسک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«ایکس» به جنگ بات‌ها می‌رود

 ایلان ماسک اعلام کرد که شبکه اجتماعی «ایکس» متعلق به وی قصد دارد به منظور جلوگیری از «هجوم بی‌امان بات‌ها»، از کاربران جدید یک دلار پول برای پست کردن و لایک زدن و کامنت گذاشتن هزینه بگیرد.

ایکس در ماه اکتبر در جریان طرحی آزمایشی برای مقابله با بات‌ها، از کاربران جدید در نیوزیلند و فیلیپین یک دلار هزینه سالانه گرفت. کاربران جدید در آن دو کشور تنها پس از پرداخت پول توانستند در ایکس پست بگذارند.

در آن زمان ماسک ادعا کرد که دریافت هزینه سالانه یک دلاری باعث می‌شود عملیات نفوذ در ایکس «هزار برابر» دشوارتر شود. همچنین، سامانه کمک ایکس در پستی گفت که «این آزمایش برای تقویت تلاش‌های قابل توجه ما به منظور کاهش هرزنامه، نفوذ در پلتفورم ما، و مقابله با فعالیت بات‌ها طراحی شده است.»

ایکس در اوایل این ماه به کاربران هشدار داد که به طور گسترده‌ای حساب‌های جعلی که تبلیغات می‌کنند را پاک خواهد کرد. پشتیبانی ایکس در این باره گفت که در اثر این کار، تعداد فالوئر‌های حساب‌های ایکس تحت تاثیر قرار خواهد گرفت. شبکه اجتماعی تاکید کرد که «ما برای اطمینان از اینکه ایکس ایمن و عاری از بات‌ها است، یک شبکه گسترده را طرح‌ریزی کرده‌ایم.»

با این حال، ظاهرا اقدامات ایکس برای پاکسازی بات‌ها آنچنان که ماسک امیدوار بود موفق نبوده است. ماسک اخیرا اذعان کرد که ایکس هنوز با مشکل «مزرعه‌های ترولی تولیدشده توسط هوش مصنوعی» دست و پنجه نرم می‌کند، که به گفته وی به آسانی قادر به عبور از تست «آیا شما ربات هستید» هستند.

کارشناسان درباره اثر‌بخشی اقدامات ایکس برای مقابله با بات‌ها اظهار تردید کرده‌اند. آنها می‌گویند حل مشکل بات‌ها تقریباً غیرممکن است، چرا که تاکتیک‌های اسپمر‌ها همیشه در حال تحول است، و بات‌ها برای جلوگیری از شناسایی خود به استفاده از هوش مصنوعی مولد روی آورده‌اند.

منبع: سیتنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • (ویدئو) انتشار ویروس جدیدی به نام پزشک‌بلاگری
  • «ایکس» به جنگ بات‌ها می‌رود
  • وزارت بهداشت به دنبال افراد سالم است که بیمار نشوند
  • آنفلوآنزا عامل یک بیماری همه‌گیر جدید در آینده!
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰ هزار بیمار در ایران
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد + جزئیات
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد
  • درمان هپاتیت سی رایگان شد/ تخمین وجود ۲۰۰۰۰۰ بیمار در ایران