Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه هیأت دولت اظهار داشت: دولت در سخت‌ترین شرایط تحریمی در حال اداره کشور است.

در همین رابطه بخوانید؛

روحانی: دولت به دنبال گشایش در اقتصاد و معیشت مردم است

روحانی:گام مهمی برای تولید واکسن کرونا در ایران برداشته شده است

وی افزود: پس از دو سال و نیم فشار تحریمی؛ دولت و ملت در کنار هم پابرجا ایستاده‌اند و راه خود را ادامه می‌دهند البته میدان جنگ مشکلاتی هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روحانی تأکید کرد: دشمن تلاش کرد تا در کشور، بحران‌های «اقتصادی»، «امنیتی» و «اجتماعی» ایجاد کند که در این راه ناکام ماند.

اهم سخنان رئیس جمهور را به نقل از خبرگزاری‌ها در ادامه می‌خوانید؛

*نکته‌ای وجود دارد که دشمنان و عده‌ای در داخل تلاش دارند از آن غافل شوند، کشور را در سخت‌ترین شرایط اداره می‌کنیم؛ شرایط ما شرایط عادی و معمولی نیست و شرایط سختی است به طوریکه دشمنان ما فکر می‌کردند کمتر از چند ماه قدرت تاب‌آوری نخواهیم داشت. امروز دو سال و نیم است که دولت و ملت در کنار هم در برابر تهدید و فشار اقتصادی تروریستی علیه ملت ایران پابرجا ایستاده‌اند و مسیر و راه خودشان را ادامه می‌دهند.

* مشکلاتی هم وجود دارد، البته میدان جنگ مشکلاتی هم دارد، زخمی شدن و شهادت هم وجود دارد؛ میدان جنگ است با ویژگی‌های خاص خودش.

{با اشاره به‌ آیات قرآن}: قرآن مجید نیز بر این واقعیت اشاره می‌کند که در میدان جنگ فراز و نشیب فراوانی وجود دارد اما باید توجه کنیم که در پیشگاه خدا هستیم و در همه این فراز و نشیب خداوند است که می‌تواند دست ما را بگیرد و به موفقیت برساند.

* آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و ارتجاع، فکر می‌کردند با تحریم‌های سال ۹۷ از لحاظ اقتصادی کشور را دچار بحران می‌کنند و این بحران اقتصادی تبدیل به بحران اجتماعی و بعد تبدیل به بحران امنیتی می‌شود، در هر سه مرحله ناموفق بودند؛ نه بحران اقتصادی و نه اجتماعی و نه امنیتی درست نشد. البته در شرایط تحریم زندگی مردم با سختی و فشار توام خواهد بود. مردم ما این واقعیت را به خوبی حس کرده و به خوبی هم مقاومت و ایستادگی می‌کنند، مقایسه شرایط جنگ با شرایط عادی خطا و اشتباه است.

* در عمل می‌خواهیم اثبات کنیم که دشمن دچار شکست شده است، بنابراین در بخش اقتصادی دولت همه توان خود را به کار گرفته که نقدینگی را کنترل کند و با تحریم نفتی شدیداً مقابله کند و نفت را با چارچوب فروش برساند؛ دولت قصد ایجاد تعادل در بخش بودجه‌ای بین منابع و مخارج را دارد؛ همچنین ایجاد سرمایه مطمئن برای مردمی که آینده‌نگر هستند، از دیگر اهداف و طرح‌های دولت است.

* این مجموعه طرحی است که دولت و ستاد اقتصادی دولت در ضمن هفته‌های گذشته به تصویب رساند و در جلسه سران قوا مطرح کرد و بحث کرد و کلیات آن را به تصویب رساند و پس از مراحل نهایی این مصوبه دولت آیین‌نامه‌های اجرایی نوشته خواهد شد.

* متأسفانه یکسری از افراد پیدا می‌شوند که قصد دلسرد کردن مردم را دارند و به مردم می‌گویند که دولت طرحی دارد که این طرح ممکن است در آینده موجب زحمت برای دولت بعدی شود که این یک حرف کاملاً دروغ و بی‌اساس است.

* ما امروز که این همه طرح پتروشیمی افتتاح می‌کنیم؛ کسی می‌گوید که دولت در حال فعالیت به نفع دولت بعدی است؟ این حرف کودکانه و بچه‌گانه‌ای است؛ این دولت و آن دولت یعنی چه ؟ ما همه خادم مردم هستیم، این دولت منتخب مردم است و دولت بعدی نیز منتخب مردم است، ما باید در این شرایط سخت کشور را اداره کنیم.

* آن کسی که به طرح دولت ایراد می‌گیرد لطفاً بگوید راه حل چیست؛ با فحاشی و ردیف کردن جملات درشت که مشکل کشور حل نمی‌شود.

* به مردم عزیز قول داده‌ایم که در شرایط تحریم تسلیم نمی‌شویم و به این قول عمل کردیم؛ ما حقوق کارمند، کارگر و بازنشستگان را سر موقع پرداخت کردیم این دولت با برنامه‌ریزی اجازه نداده این حقوق‌ها یک روز تاخیر داشته باشد.

* ما همه یک ملت هستیم و در برابر یک دشمن ایستاده‌ایم و در حال مقاومت هستیم؛ این حرف‌ها به چه معناست؟ دولت بعدی نیز از آن این ملت است. همین هفته ۲۳ هزار هکتار زمین کشاورزی آماده شده با برنامه‌ریزی مدرن آبیاری را افتتاح می‌کنیم؛ اگر ما ۲۳ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی آماده کرده‌ایم و حدود ۳۷ کیلومتر تونل برای این طرح حفر شده است، یک سرمایه‌گذاری عظیمی در مناطق مرزی و غربی صورت گرفته است؛ ۸ میلیارد دلار برای آب در منطقه مرزی با اذن مقام معظم رهبری از صندوق توسعه ملی هزینه شده است.


این خبر در حال تکمیل است...

کد خبر 1420797

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی دولت دوازدهم تحریم دولت بعدی میدان جنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ آقای مخبر بعد از ظهر امروز در ارتباط ویدیو کنفرانسی با همایش ملی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی سراسر کشور در مشهد مقدس ، گفت: نامگذاری امسال با عنوان "جهش تولید با مشارکت مردم" حاصل تجربه بیش از ۴۰ سال جمهوری اسلامی ایران است که بدون فعال کردن منابع، خلاقیت و مدیریت مردم مشکلات اقتصادی به صورت مطلوب حل نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از فرصت‌های خوب تحقق شعار سال هستند و این مناطق با هدف تشویق سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کنار گذاشتن دیوان سالاری، توسعه صادرات و آوردن مردم از سرزمین اصلی به این مناطق و فعالیت اقتصادی موثر شکل گرفته است.

آقای مخبر با تاکید بر اینکه باید کاستی‌های چند دهه گذشته در توجه به اهداف و فلسفه تشکیل مناطق آزاد در دولت سیزدهم جبران شود، تصریح کرد: توجه به مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی از اولویتهای اساسی دولت است که ظرفیت‌های این مناطق و مقررات، امکان پیشرفت و توسعه را ایجاد کرده است و هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد و دولت آمادگی دارد تا مسائل و مشکلات بر سر راه فعالیت این مناطق را برداشته و مرتفع کند.

وی با تاکید بر اینکه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی و توسعه صادرات از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت مناطق آزاد است که باید در این خصوص برنامه‌ریزی شود، افزود: نزدیک به ۱۰ سال رشد اقتصادی کشور منفی بود، اما در سال گذشته به نرخ رشد اقتصادی ۶ درصد رسیدیم، اما با این میزان نمی‌توان مسائل کشور را حل کرد و طبق هدف گذاری میانگین رشد اقتصادی ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه، باید کاستی‌های سال‌های گذشته نیز جبران شود که برای رسیدن به این هدف نیازمند جذب سرمایه‌گذاری سنگین داخلی و خارجی هستیم که این مناطق فرصتی بسیار مناسب برای تشویق سرمایه‌گذاری هستند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به فرصت بسیار خوب همسایگی ایران با ۱۵ کشور منطقه تاکید کرد: بخش زیادی از نیاز‌های کشور‌های همجوار می‌تواند در داخل ایران تولید شود و باید از این راهبرد جدی دولت سیزدهم در توسعه روابط با همسایگان در مناطق آزاد به خوبی استفاده شود.

آقای مخبر خاطرنشان کرد: از گام‌های بلند آقای رئیسی در دیپلماسی دولت سیزدهم برقراری رابطه با کشور‌های منطقه و همسو است که تفاهمنامه‌ها و قرارداد‌های بسیار خوبی امضا شده و تمامی این فرصت‌ها باید در مناطق آزاد پیاده سازی شوند.

معاون اول رئیس جمهور در ادامه وجود نیرو‌های جوان و تحصیل کرده، شرکت‌های دانش بنیان، ظرفیت‌های معدنی و اقتصاد دریا محور را از مهم‌ترین زمینه‌های فعالیت و برنامه‌ریزی مناطق آزاد توصیف و تصریح کرد: باید کمبود‌های کشور به ویژه در زمینه تولید، در مناطق آزاد جبران شود.

معاون اول رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با اشاره به مشکلات کشور در زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم گفت: گام‌های بسیار بلندی توسط دولت، مردم و فعالین اقتصادی در طول دو سال گذشته برای حل مشکلات کشور برداشته شد.

وی افزود: زمانیکه در یک کشور با کوچکترین مساله روبرو می‌شوند تمام بخش‌ها و دولت آنان بسیج می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران به نقطه‌ای رسیده که زمانیکه رژیم غاصب صهیونیستی به عنوان نماد سلطه توسط کشور ما مورد اصابت قرار می‌گیرد، رئیس جمهور و دولت و مردم به کار‌های عادی خود می‌پردازند و کشور در شرایط آرام مسیر خود را ادامه می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: زمانی مقام معظم رهبری اینگونه تاکید کردند که نباید اقتصاد کشور با تکانه‌های خارجی دچار آسیبی شود؛ لذا باید در این مسیر حرکت کنیم و در زمینه اقتصاد به نقطه‌ای برسیم که تناسب با نقش جمهوری اسلامی در سطح بین الملل داشته باشد.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: امروز وقتی در منطقه تصمیمی گرفته می‌شود که تبعات خاصی دارد ناچار هستند ملاحظات جمهوری اسلامی را رعایت کنند و تکیه مظلومین جهان به ایران است تا جایی که تمام امکانات نظام سلطه برای شکست مردم غزه جمع آوری شد، اما نتوانستند به هیچ کدام از اهداف خود برسند.

 دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه تراز تجاری مناطق آزاد با تلاش‌های دولت سیزدهم مثبت شده است، گفت: یک و نیم درصد از ۶ درصد رشد اقتصادی حاصل تلاش‌های مناطق آزاد بوده. حجت الله عبدالملکی افزود: طی سال گذشته ۹۰۰ هزار میلیارد تومان بسته سرمایه‌گذاری  ارائه شده که به معنای چهار برابر شدن تقاضا برای سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد است که تاکنون ۱۳۳ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق شده است و این برنامه جهش سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد با جدیت پیگیری می‌شود و در سال پنجم برنامه هفتم سهم مناطق آزاد در رشد اقتصادی به ۴ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • اسحاق جهانگیری: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود | سال ۱۳۹۵ استثنا بود
  • باشگاه تراکتور: مشکل یحیی فقط به دست یک نفر حل می شود | پاسخ صریح در خصوص مخالفت با گل محمدی
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • ببینید | مسعود ده‌نمکی: حاجی گرینوف‌ها جزو مخالفان سر سختم هستند
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • مسعود ده‌نمکی: حاجی گرینوف‌ها جزو مخالفان سر سختم هستند + فیلم