Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@14:41:45 GMT

مدرس خیابانی توان مدیریت وزارت صنعت را ندارد

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۹۴۰۸۰۹

مدرس خیابانی توان مدیریت وزارت صنعت را ندارد

نماینده مردم بروجرد در مجلس با انتقاد از عملکرد مدرس خیابانی در زمان تصدی سرپرستی وزارت صمت گفت: وی در حساس‌ترین شرایط کشور، نتوانست قیمت‌ها را از درب کارخانه تا بازار مدیریت کند و باعث شد مافیای ارز، مملکت را از بین ببرند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خانه ملت، «عباس گودرزی» در  جلسه علنی امروز (چهارشنبه 22مردادماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت حسین مدرس خیابانی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در مخالفت با عملکرد وی با بیان اینکه امروز روز امتحان مجلس یازدهم است، گفت: این مجلس هیچ دعوای جناحی با هیچ یک از مسئولان کشور ندارد و شاخص ما انقلابی‌گری، منافع مردم و معیشت اقشار ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه وزیر پیشنهادی توان جمع کردن وزارت صمت را ندارد، خطاب به وی عنوان کرد: شما 15 ماه در حساس‌ترین شرایط کشور، در بالاترین سمت در وزارت صنعت اختیار داشتید و حوزه بازرگانی را نیز مدیریت کردید اما نتیجه‌ای حاصل نشد.

وی در ادامه با اشاره به لایحه و طرح تشکیل وزارت بازرگانی با تلاش دولت اظهار داشت: معاون امور مجلس وقت وزارت صمت قربانی این لایحه شد اما بعد از آن دولت باز هم اصرار کرد و طرحی در این خصوص ارائه شد و نتیجه آن وزیر وقت نیز قربانی این موضوع شد در حالی که اگر این همه دغدغه خرج مبارزه با گرانی می‌شد، وضع کشور این نبود.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه به طور رسمی اعلام شد که افزایش قیمت و تورم کالاهای اساسی بیش از کالاهایی بود که به آنها ارز 4200 تومانی تعلق گرفت، ابراز کرد: سوال اینجاست که این ارزها کجا خرج شد و چرا باعث شد مافیا مملکت را از بین ببرند.

گودرزی در ادامه خطاب به رئیس مجلس با تأکید بر تغییر رویه در اخذ رأی اعتماد بیان کرد: کارچاق‌کن‌ها در راهروهای مجلس متولد می‌شوند که باید جلوی آنها گرفته شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم  در ادامه با بیان اینکه بیشترین اختلاف قیمت از درب کارخانه تا بازار در زمان تصدی سرپرستی وزارت صمت از سوی مدرس خیابانی بود، اظهار داشت: در آن زمان پراید 132 درصد و سایر کالاها همچون کنجاله، میلگرد، آهن و ... با درصدهای بالا افزایش قیمت داشته‌اند لذا به گفته شخص رئیس جمهور بدبختی ما از تحریم نیست بلکه از سوی مدیریت است.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه این جلسه نباید جلسه رأی اعتماد به مدرس خیابانی بلکه باید جلسه پاسخگویی وی به ناکارآمدی‌ها باشد، خاطر نشان کرد: آیا قحط‌ الرجال شده است؟ مدرس خیابانی 15 ماه مسئولیت داشت و این در شأن مجلس نیست که به علت زمان کمی که از عمر دولت باقی مانده، با عجله به وی رأی اعتماد دهیم./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: عباس گودرزی مجلس شورای اسلامی مجلس مدرس خیابانی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۰۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها

سیدحسین نقوی حسینی فعال سیاسی اصولگرا و نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در بخشی از گفتگوی خود با خبرگزاری خبرآنلاین، در پاسخ به این سوال که مجلسی که طی ماه‌های آینده روی کار خواهد آمد و همچنین منتخبان آن (از چهره‌های سرشناس و نام آشنا گرفته تا چهره‌های ناآشنا یا جنجالی) را چطور می‌بینید؟ گفت: بنده اصطلاحی را ابداع کردم تحت عنوان «پشم» (با خنده). از نگاه بنده مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است.

وی ادامه داد: بنابراین آنچه پیداست «پشم» مقدرات مجلس آینده را تعیین می‌کند. اینطور که به نظر می‌رسد مجلس دوازدهم به لحاظ ترکیب‌بندی و ساختار جریانات، یک مجلس ترکیبی است و این مجلس ترکیبی، هم مدیریت و هم انسجام‌بخشی آن بسیار دشوار و مشکل است از سوی دیگر نیز کمیسیون‌ها یقینا دچار فراز و فرودهای مدیریتی خواهند شد علاوه بر اینها، ایجاد همگرایی و انسجام‌بخشی در صحن برای مخالفت و موافقت با طرح‌ها، لوایح، استیضاح‌ها، تحقیق و تفحص و سوال از وزرا و غیره دچار یک چندگانگی خواهند شد.

نقوی تصریح کرد: در مجالسی که دارای یک اکثریت قاطع است و علاوه بر آن، شاهد یک اقلیت هستیم تکلیف بسیار روشن است مانند مجلس یازدهم که حدود ۲۵۰ نفر در فراکسیون انقلاب اسلامی بودند، از این رو تکلیف رئیس مجلس، نواب و اعضای هیأت رئیسه و کمیسیون‌ها مشخص و روشن بود چون به راحتی تصمیم می‌گرفت و این تصمیم را در همه بخش‌های مجلس نیز اعمال می‌کرد یا در مخالفت‌ها و موافقت‌ها با لوایح و طرح‌ها، کارها بسیار آسان‌تر انجام می‌شد این در حالی است که در حال حاضر وضعیت تا حدود زیادی دشوار و با مشکل روبرو است چون یک اقلیت اصلاح‌طلب در مجلس حضور دارند که تعدادشان ۴۰ نفر است، جریان دیگری تحت عنوان شورای وحدت نیز حضور دارند که تعدادشان بیش از ۶۰ نفر است که در حوزه‌های مختلف کشور توانستند رأی کسب کنند همچنین شریان نیز بخشی از کرسی‌های مجلس را به خود اختصاص داده است، شورای ائتلاف نیروهای انقلاب هم بخش دیگری از کرسی‌های مجلس را به دست آورده که جبهه پایداری نیز در داخل این ائتلاف قرار گرفت که برخلاف آن گفتمان و ادعاهایی که قبل از انتخابات مطرح می‌کردند، بود بدین‌گونه که با نحوه مدیریت قالیباف در مجلس مخالف بودند و همواره این موضوع را مطرح می‌کردند که لیست مستقلی معرفی خواهند کرد و حتی مدعی بودند اگر این لیست مستقل رأی نیاورد باز هم لیست مستقل معرفی می‌کنیم اما در نهایت شاهد بودیم که اهل معامله هستند و آن گفتمان و ارزش‌ها نیز برای آنها چندان مهم نیست بلکه کرسی‌ها برای آنها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد بنابراین علاوه بر جبهه پایداری، بخشی از کرسی‌ها به مصاف، همچنین صبح ایران و سایر گروه‌هایی که حضور دارند اختصاص می‌یابد. به نظر می‌رسد مجلس بسیار سختی خواهیم داشت در واقع مجلس سه فراکسیونی داشتیم

او افزود: به عنوان مثال، مجلس دهم، مجلس سه فراکسیونی بود که شامل اصلاح‌طلب‌ها، اصولگراها و مستقلین بود اما در این مجلس ۵،۴ فراکسیون تشکیل خواهد شد که اگر این فراکسیون‌ها به این شکل با توجه به تقسیم کرسی‌ها تشکیل شود مدیریت و انسجام‌بخشی و همگرا کردن مجلس، کار بسیار دشواری خواهد شد به بیان دیگر درباره بحث ریاست، نُواب، اعضای هیئت رئیسه و کمیسیون‌ها، بحث‌ها و تنش‌های بسیاری خواهند داشت بنابراین به نظر می‌رسد اداره کردن مجلس دوازدهم، کار بسیار سخت و دشواری است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895850

دیگر خبرها

  • دیدار نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با خانواده شهیدان حبیبی فر و قاسمی
  • سرمربی جدید تراکتور خارجی و در حال مذاکره است
  • زنوزی: سرمربی جدید تراکتور هم خارجی است
  • تولید در واحدهای صنعتی استان سمنان کمتر از توان واقعی است
  • محک میزبان «سرزمین جدید»
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • دریادار ایرانی: ناوشکن جماران با همه توان در خلیج عدن حضور دارد
  • برنامه های مدیرعامل شرکت مدیریت صنعت شوینده در سال ۱۴۰۳
  • انتصاب جدید در صنعت برق/ مدیرعامل مدیریت شبکه برق منصوب شد
  • مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است /جبهه پایداری اهل معامله است چون صندلی برایش مهم است نه ارزش ها