Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر مشارکت مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست تاکیدکرد: توانمندسازی ساختاری، تخصصی، اطلاعاتی و مدیریت منابع نهادهای مردمی محیط زیست منجر به توانمندسازی مردم و ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست در بین آحاد و طبقات جامعه می شود.

به گزارش ایسنا ژیلا آقایی با انتشار متنی به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی (۲۲ مرداد ماه) نوشت:  این روز فرصتی مغتنم برای قدردانی از حضور و اثرگذاری تشکل ها و سازمان های اجتماع‌محور و ثمرات مطلوب نقش‌آفرینی آن‌ها در تقویت انسجام و هم‌افزایی اجتماعی برای حصول به گام‌های مؤثری برای رفع و یا کاهش معضلات اجتماعی، فرهنگی، محیط زیستی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است .

مدیر کل دفتر مشارکت مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: سازمان‌های مشارکت ‌محور به‌ویژه درسال‌های اخیر توانسته‌اند با دستیابی به بلوغ فکری و عملی، نیروی محرکه‌ای توانمند برای حضور آگاهانه مردم درعرصه‌های گوناگون اجتماعی به شمار آیند.

وی اضافه کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد، نهادهای خودجوش مدنی هستند که احساس مسئولیت اجتماعی را وظیفه و رسیدن به آرمان‌های یک جامعه مردم سالار را هدف نهایی خود می‌دانند و از آنجا که از متن جامعه برخاسته‌اند، از اعتماد اجتماعی برخوردار هستند و بنا به خاصیت و ذات فعالیت در قالب تشکل‌های تخصصی و مردم‌نهاد، بهره‌مندی از نعمت حضور مردم و اهتمام به رفع مشکلات و دغدغه‌های اجتماعی را دارا هستند.

آقایی اضافه کرد: این تشکل‌ها با تکیه بر سرمایه برآمده از اعتماد و ارتباط مردمی، حلقه ارتباطی مستحکمی جهت تعامل دولت با مردم به وجود آورده‌اند و شور و نشاط و انگیزه مضاعفی برای حرکت رو به رشد و توسعه پایدار کشور محسوب می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه وجود و تنوع سازمان های غیر دولتی مبین بلوغ اجتماعی و سیاسی هر جامعه است، تاکیدکرد: امروزه یکی از نقش‌های اساسی سازمان های مردم نهاد محیط زیستی، تلاش برای ارتقای سطح مشارکت‌های اجتماعی در حفاظت از محیط زیست و جایگاه ویژه آن‌ها در توسعه سرمایه اجتماعی دراین حوزه خطیر و بسیار پراهمیت است.

آقایی اضافه کرد: در این شرایط تقویت این سازمان‌ها از ساز و کارهای فرآیند توسعه پایدار است چراکه آن‌ها با هدف جلب مشارکت مردمی و بالا بردن سطح آگاهی‌های زیست‌محیطی جامعه و دستیابی به پایداری محیط زیست به وجود آمده‌اند و بی‌شک توانمندسازی ساختاری، تخصصی، اطلاعاتی و مدیریت منابع این نهادهای مردمی، منجر به توانمندسازی مردم و ارتقای فرهنگ حفاظت محیط زیست در بین آحاد و طبقات جامعه شده و زمینه‌ساز بهینه‌سازی فرآیندهای توسعه کشور خواهد شد.

وی ادامه داد: در همین راستا سازمان حفاظت محیط زیست خط مشی مبتنی برتعامل و همکاری اقدام‌محور با سازمان‌های مردم نهاد محیط زیستی را در همه سطوح مدیریتی مجموعه خود طی سه سال اخیر دنبال کرده و برای دستیابی به تاثیرات عملی نقش‌آفرینی سمن‌های محیط زیستی و سازمان‌های اجتماع محور این حوزه، در امر توانمندسازی و آموزش جوامع محلی شهری و روستایی با تاکید بر آموزش‌های عمومی و توسعه مشارکت همگانی، با همکاری صندوق ملی محیط زیست و ظرفیت قانونی ایجادشده، حمایت مالی از اجرای طرح‌ها و ایده‌های عملیاتی تشکل‌های محیط زیستی را دردست اجرا دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع سازمان حفاظت محیط زیست، آقایی در پایان ابراز امیدواری کرد که این فرصت قانونی و این تعامل توانمندساز، تحولی قابل توجه در همکاری دونهاد دولتی وغیردولتی در حوزه محیط زیست را سبب شود و ضمن تقویت نهاد مردمی محیط زیست کشور به ارتقای سطح آگاهی و تغییر رفتار جامعه مخاطب و آحاد مردم در حوزه حفظ و بهبود وضعیت محیط زیست کشور بینجامد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان محیط زیست ایران سمن های محیط زیستی سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیستی سازمان ها مردم نهاد تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۲۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، علی اصغر طاهری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه ۲ تهران با اشاره به افتتاح خانه محیط زیست محلات طرشت و شریف، اظهار کرد: خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای مهم برای مشارکت مردم در امر حفاظت از محیط زیست محسوب می‌شود.

وی افزود: هدف از راه‌اندازی خانه‌های محیط زیست، هم‌اندیشی و مشارکت برای ارائه نظرات و پیشنهادات جهت رفع مشکلات و معضلات محیط زیست از طریق جلب مشارکت مردم و فعالان محیط زیست در راستای ارتقای شاخص‌های آموزشی مربوطه است.

طاهری تصریح کرد: خانه‌های محیط زیست می‌تواند محلی برای گسترش دانش زیست‌محیطی و مجموعه‌ای برای حضور افراد دغدغه‌مند و دوستدار محیط زیست باشد.

وی افزود: در این مراسم ضمن ارائه آموزش حفاظت از محیط زیست، از شهروندان دعوت شد تا با ثبت نام در اپلیکیشن شهرزاد، در طرح نوماند مشارکت کنند.

کد خبر 6086641

دیگر خبرها

  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان عوارض آلایندگی کجا هزینه شد؟/اجرای پروژه محیط زیستی که ٣٠ سال طول کشید؟
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • مجمع خیران مشارکتی طرح‌های محیط زیستی در ۳۱ استان کشور تشکیل می‌شود
  • فرهنگسازی در حوزه پسماند با کمک گروه‌های اجتماعی بانفوذ در کشور
  • خیز سازمان حفاظت محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها
  • عزم سازمان محیط زیست برای ایجاد مجمع خیرین در استان‌ها