Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه فدراسیون فوتبال، در ایام پاسداشت مساعی و تلاش‌های صادقانه خبرنگاران، فدراسیون فوتبال اقدام به برپایی دوره آموزشی آنلاین قوانین رسانه‌ای کرد. این وبینار با سخنرانی دبیرکل فدراسیون فوتبال آغاز شد.

در ادامه، «کالین گیبسون» مدیر رسانه و ارتباطات کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان مدرس اصلی وبینار به تشریح مباحث خود در سرفصل‌های روزنامه‌نگاری دیجیتال، مفاهیم روزنامه‌نگاری ورزشی، روزنامه‌نگاری در دوران کرونا، چارت رسانه‌ای کنفدراسیون فوتبال آسیا و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..پرداخت.

همچنین بخش پایانی وبینار به پرسش و پاسخ جمعی از اهالی رسانه با گیبسون اختصاص داشت که در این بخش گروهی از فعالان عرصه خبر به طرح دیدگاه‌ها و پرسش‌های خود پرداختند. «مهرداد مسعودی» عضو رسانه‌ای فدراسیون بین‌المللی فوتبال هم در بخشی از وبینار با تاکید بر اهمیت شفاف‌سازی رسانه‌ای، به ذکر نکات مهمی در این باره پرداخت.

در بخشی از این دوره، «حیدر بهاروند» سرپرست فدراسیون فوتبال هم دقایقی از این وبینار را به تماشا نشست و بر ضرورت برپایی دوره‌های مشابه برای رسانه‌ها تاکید کرد.

در این دوره بیش از ۱۸۰ فعال رسانه‌ای در حوزه ورزش حضور داشتند و آمار جالب توجهی از مشارکت فعال جامعه رسانه در این باب رقم خورد که نشان دهنده استقبال گسترده آنان از برگزاری دوره‌های این چنینی دارد.

گواهینامه مرتبط با این دوره آموزشی به شرکت‌کنندگان اهدا خواهد شد. همچنین پاورپوینت مربوط به سرفصل‌های این دوره آموزشی هم برای بهره‌برداری همکاران ارجمند در رسانه‌های گروهی منتشر خواهد شد.


 

منبع: فدراسیون فوتبال برچسب‌ها فدراسیون فوتبال ایران کنفدراسیون فوتبال آسیا روزنامه‌نگاری حیدر بهاروند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ایران کنفدراسیون فوتبال آسیا روزنامه نگاری حیدر بهاروند فدراسیون فوتبال ایران کنفدراسیون فوتبال آسیا روزنامه نگاری حیدر بهاروند فدراسیون فوتبال روزنامه نگاری رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۴۳۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ عبداله چولکی در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال دریافت گزارشاتی مبنی بر اینکه افرادی اقدام به جعل مدارک تحصیلی و آموزشی و سپس تبلیغ و فروش آنها از طریق فضای مجازی در سطح کشور کرده‌اند پیگیری این پرونده به صورت ویژه در دستورکار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی قرار گرفت و آنان با انجام اقدامات فنی و تحقیقات کارگاه‌هایی را در این رابطه در یکی از استان های غربی شناسایی کردند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی فراجا با اشاره به اینکه در بررسی از تجهیزات به‌دست آمده از متهمان حدود یک هزار فقره انواع اسناد و مدارک جعلی که در فضای مجازی توسط آنان برای تبلیغ و فروش بارگذاری شده بود کشف شد، گفت: در پیگیری و بررسی از کارگاه مذکور تعداد قابل توجهی از انواع اسناد و مدارک جعلی شامل ریزنمرات تحصیلی، دیپلم، پیش دانشگاهی، گواهی موقت پایان دوره متوسطه، انواع گواهی های مهارت فنی و حرفه‌ای، هولوگرام و امهار مختلف به همراه آلات و ادوات تخصصی جرم جعل کشف و ضبط شد.

وی با اشاره به اینکه اقدام سریع پلیس آگاهی در شناسایی و دستگیری متهمان منجر به عقیم ماندن اهداف آنان شد، تصریح کرد: سه نفر از متهمان اصلی دستگیرشدند که در بازجویی های تخصصی به بزه انتسابی اعتراف کردند و پس از صدور قرار قانونی مناسب تحویل زندان شدند.

چولکی با بیان اینکه تصویب مجازات های سنگین و بازدارنده باعث پیشگیری از وقوعات مشابه می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک در خصوص کارگاه‌های جعل اسناد و تولید کالای تقلبی جهت بررسی به پلیس ۱۱۰ اطلاع دهید. همچنین مراقب باشند در دام جاعلان و کلاهبردارانی که مدعی أخذ مدارک تحصیلی و آموزشی هستند گرفتار نشوند زیرا صدور این کارت‌ها به صورت مکانیزه، متمرکز و توسط مراجع رسمی انجام می‌شود و با یک استعلام ساده از سازمان مربوطه، جعلی بودن کارت‌های متفرقه مشخص می‌شود.

دیگر خبرها

  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟
  • نبی: انتخاب برترین‌ها از سوی رسانه ملی انگیزه ها را بالا برده است
  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • برگزاری دومین جلسه کارگروه نظارت و صیانت با حضور رئیس فدراسیون فوتبال
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • پوست اندازی اسکی؛ نسل جدید مربیان و مدرسان در راه هستند
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • انهدام باند جعل مدارک تحصیلی و آموزشی